Simona

 
4
Simona написа ревю за Хотел Елина***
Доволни сме от престоя!Храната е достатъчно и разнообразна.Стаите чисти и топли.Басейн и спа също са супер.Единствената ни забележка е към персонала - в ресторанта ако можеше щяха да ни изгонят и в 8. Едвам ни изчакваха до 22 да си глътнем питието.Изгасяха се лампи,спираше се музика.Същото се отнася и за лоби бара.Бих казала недружелюбен персонал!Също така в детския кът е хладно,батута е опасен и като се съберат много деца има и инциденти. Не е зле да се наеме една жена,която да отговаря за там.
4
Simona написа ревю за Комплекс Форест Нук
И нашата почивка в хотел Форест Нук приключи и е време да споделя нашето мнение. Като цяло сме доволни от престоя. Стаите - големи и топли. Механата и вечерите там бяха страхотни благодарение на оркестъра! Храната беше достатъчно като избор и вкусна! Персонал - имаше положителни и усмихнати, имаше и недружелюбни. Детския кът е достатъчно, за да поиграят малко децата. И моето леко РАЗОЧАРОВАНИЕ е СПА центъра.Водата в басейна е хладка,сауната беше спряна на моменти.Има какво да се желае там.
1
Simona написа ревю за Хотел Роял
Да започнем от стаята:абсилютно не отговаря на снимките(счупени брави-вратите не се затварят;половината лампи в стаите не светят;нямаше топла вода) басейна(мирише, не го чистят(всичко е в жабуняк, плесени, мухъл, от разбития таван може да падне някоя мишка) храната - вкусна, НО 4 вида храна на блок маса с питие вода от чешмата-срамота(за какво плащаме), а за персонала в ресторанта-ужасно - млади момчета, не добре изглеждащи, държащи се просташки и дори неадекватно. Абсолютно зарязян и неподдържа
 
Simona получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Simona получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Simona получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)