Делка

от Пловдив  
5
Делка написа ревю за Кино Арена
Вълшебство!
4
Делка написа ревю за ДКТ Иван Димов
Млади хора, които бяха работили много по спектакъла. Синхронизирани движения, артистичност, жива музика, песен и танц. Силата на озвучаването - близко до дискотечната музика. Интермедиите с масовите сцени - твърде дълги. Основен акцент - сексуални сцени, някои от които твърде дръзки. Романтиката???
5
Делка написа ревю за Арт събития "Орфей"
Уникално! Забавно, с хумор, на който с удоволствие се смееш. Напоследък има толкова "комедии", на които се чудиш ти ли си с притъпено чувство за хумор или актьорите избират откровено тъпи сюжети. "Редки тъпанари" е удоволствие и радост за зрителя.
5
Делка написа ревю за ВИА АРС
Теди Москов - на висота , както винаги. Имахме нужда от подобен спектакъл след тежките месеци напоследък. Игра на думи, аналогии с известни фрази или произведения, бъркотия, в която намерихме много смях, остроумие и чух залата да се смее от сърце и на глас. Великолепно изживяване. Снимка не мога да
5
Делка написа ревю за Ресторант Сингър
Много добре поддържана градинка., а след тези антиковидни мерки е много важно да можеш да седнеш на въздух в малко сепаре, без да ти досаждат околните. Бързо, любезно обслужване , студена бира и топло ясние. Благодаря на Грабо и персонала на заведението за удоволствието да бъда там.
5
Делка написа ревю за Държавна опера Пловдив
Спектакълът ми хареса. Но не толкова, колкото оперетния спектакъл около Коледа. Там имаше повече раздвиженост, имаше балетни интермедии и беше някак по- живо. Може да се помисли по този въпрос и в други подобни спектакли. Обслужването на екипа беше перфектно. Отдолу чета "добавете снимки". Изрично с
5
Делка написа ревю за Хотел Александър - Златоград
Прекрасна обстановка и обслужване.
 
Делка получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Делка написа ревю за Ресторант Шармант
Резервирах масау посрещнаха ни, настаниха ни и бяхме обслужени без забележка. Храната беше топла и вкусна, бирата - студена, всичко - наред.
 
Делка получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Ресторант Шармант, защото е лоялен клиент.
5
Делка написа ревю за Royal Clean
Много съм доволна от почистването и дезинфекцията на климатика.В офертата услугата беше описана подробно и детайлно. Господинът беше изключително любезен. Получих съвети за добра грижа към климатика и периодичността на профилактичните мерки. Сега климатикът ми работи тихо и топли по-бързо.
3
Делка написа ревю за Funny Chiken
Бърза доставка, любезно отношение, но пилето беше недопечено и не намерих дресинг в опаковката.
3
Делка написа ревю за Комплекс Острова
Консумирахме пъстърва на скара с грабо ваучер. Рибата беше вкусна, но в чинията нямаше дори две кръгчета морков или парченце лимон за естетика. Шопската салата беше приготвена от изключително пресни зеленчуци. Поръчахме две пърленки, донесоха една. Българска бира няма, ако изключим малък Бекс. Иначе мястото е тихо и спокойно, насред гората в Гребната база.
 
Делка получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
5
Делка написа ревю за Супермаркети Триумф
Обслужване то беше перфектно. Нямам забележи.
 
Делка получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Делка получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за До края на Юни в Чепеларе! Нощувка със закуска и вечеря, плюс релакс зона!
 
Делка получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Ръчно гравиран комплект с 11 броя дървени прибори с надпис на клиента!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)