Христина

 
 
Христина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Турска пекарна Селена, защото е лоялен клиент.
1
Христина написа ревю за Масажи и козметика Водолей
Изобщо не останах доволна! Човек, който ИЗОБЩО не знае какво прави! Неука, невежа и безхаберна! Що се гавриш с ноктите на хората, а?! И всички ''изящни'' коментари са за масаж! Няма ли някой потърпевш като мен да пише за тази некадърница?!!! Няма да се извинявам! Не си за тази работа!
3
Христина написа ревю за Morado Bar & Dinner
Не може и не е редно още преди да си се нахранил, сервитьорката да посяга и да ти взима чинията! Да се обърне внимание на това! Има си елементарни норми на поведение и на обслужване все пак! Даже и не попита може ли да отсервира... Грозно!
 
Христина получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
3
Христина написа ревю за Ресторант Кухнята на Ханъ
Не останах особено очарована от пилешките крилца, не бяха почистени от перушината! Даже, преди да ги поднесат, готвачката ги''пощеше'' вече приготвени и оставени на бара, преди да ги поднесе младежа, който ни обслужваше.От тактичност не реагирахме. Не е приятно да гледаш перушина!!!
5
Христина написа ревю за Кралска луксозна корона
Моите най-искрени адмирации за милите дами, които работят тук! Топли, отзивчиви,приятни и даващи всичко от себе си, за да си тръгне клиента доволен и с усмивка! Горещо препоръчвам!
 
Христина получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
 
Христина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Супермаркети Триумф, защото е лоялен клиент.
 
Христина получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Христина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Сезонна профилактика, почистване и пълна антибактериална дезинфекция на вътрешно тяло на климатик!
 
Христина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Ресторант Златната круша, защото е лоялен клиент.
 
Христина получава значка Pizza freak, защото грабна три оферти за пица от Grabo.bg!
 
Христина получава значка Най-добра дружка, защото вече има повече от 20 приятели в своя профил!
5
Христина написа ревю за Ресторанти Златната Круша
Отлична кухня и обслужване, но заведението до Рилон-а е доста хладничко! Малко по-топло трябва да е, за да не седим по връхни дрехи!
1
Христина написа ревю за Ресторант Nicol
Изобщо не съм доволна-качеството на храната никакво!Ползвах ваучера с пилешките крилца и картофките плюс чеснов сос(уж чеснов)Направо кисело мляко!Бутчетата и крилцата-без никакъв вкус,направо метнати във фурната..... В общи линии:нищо и половина!
5
Христина написа ревю за Ресторант Вега
Отлично!Всичко беше перфектно:обслужване,кухна,атмосфера!Адмирации!
 
Христина получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)