El Yo

 
5
El Yo написа ревю за FOTOBG
Изключително бързо и качествено изпълнение на поръчката. Благодаря!
 
El Yo получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Extreme Sport, защото е лоялен клиент.
4
El Yo написа ревю за Парк Хотел Камчия**
Хотелът е на чудесно място в Камчия. Персоналът на Рецепция е любезен. За цената си-стаите са добре като чистота и удобства.
Закуската е ТРАГЕДИЯ! На абсолютно пълен хотел, блок масата се зарежда с количество храна, достатъчно за не повече от 5-6 души. Молейки персоналът да зареди зеленчуци, масло, сирене, чай или хляб, понеже платата са тотално празни - той изнася по 5 филийки хляб, 2 нарязани домата или 5-6 мини-пакетчета масло! Вероятно е инструкция на управителя, но е обидно за туристите!
 
El Yo получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
El Yo написа ревю за Къщи за гости Кедър
Чудесни условия за почивка, любезен и гостоприемен персонал. Комплексът е приятен и спокоен, храната е добра,дворът и басейнът са добре поддържани.
Единствените ни забележки са свързани с чистотата на банята, също и факта, че комплексът се намира в самия град и няма много възможности за разходка.
 
El Yo получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Сувлаки Бързо и Вкусно, защото е лоялен клиент.
5
El Yo написа ревю за Еко комплекс Клисура
Престоят ни в комплекса беше страхотен, най-вече благодарение на любезния и отзивчив персонал. Мястото е подходящо за почивка, а къщичките са просторни и с всички необходими удобства. Единствената ни забележка е по отношение на техническата им поддръжка - имаше редица неща, които не функционираха.
 
El Yo получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)