X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Онлайн курс "Web разработчик за начинаещи" с 6-месечен достъп, от Urocite.bg

Офертата е разграбена! от 16.09.2019г до 25.09.2019г
Грабнати ваучери:
2
Предоставено от: Urocite.bg
Цена: 100лв 19.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от Urocite.bg
Email:

За офертата

Дори да нямате опит в областта на програмирането, можете бързо и лесно да се превърнете в уеб разработчик. Влезте в света на една от най-бързо развиващите се професионални сфери, с постоянно нарастващо търсене на специалисти и услуги както в България, така и по целия свят - с предложението на Urocite.bg!

Онлайн курс "Web разработчик за начинаещи" с 6-месечен достъп до платформата 19.90 лв вместо 100 лв

Повече за курса:

Курсът се състои изцяло от видеоуроци, създадени от професионалисти с програмистки и педагогически компетенции. Уроците са структурирани последователно за поетапно и надграждащо усвояване на програмирането с PHP, а освен в това ще се запознаете и с работата с HTML, CSS и бази от данни (MySQL).

С този курс ще навлезете в програмирането с езика PHP - един от най-популярните програмни инструменти за създаване на интернет сайтове и сложни уеб базирани приложения. Да усвоите PHP означава да се превърнете в Web разработчик. Може да се посветите на новата си професия или да я практикувате като допълнителна работа - когато поискате, без дори да напускате дома си. Добре е да знаете, че според проучване на Payscale.com, средната заплата на специалистите в областта на PHP е между 40 и 60 хиляди долара годишно.

Курсът е с изключителна практическа насоченост и преминава изцяло с реализирането на практически задачи. Ще имате възможност да наблюдавате стъпка по стъпка работата на лекторите, обяснена внимателно и последователно. Към всеки урок получавате и съответните работни файлове. Също така ще получите и един шаблон на уеб сайт, който може да използвате, както намерите за добре.

За да получите представа как работи курсът, може да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 16 Септември до 16 Октомври 2019г

След издаване на ваучер е необходимо да изпратите на Е-mail: info.urocite@gmail.com следната информация:
- Наименование на курса;
- Номер и секретен код на ваучер;
- Избрано потребителско име за достъп;
- E-mail, на който да бъде осъществена регистрацията;
- Телефонен номер за контакт.

До 1 работен ден след изпращане на информацията ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и използване на системата. Предоставят се данни за вход като нов потребител с пълен достъп до курса (ново потребителско име и парола, генерирани от плаформата). Възможно е посоченото потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.

Офертата включва 6-месечен неограничен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс. След изтичането на този срок, достъпът се преустановява.

Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.

По желание и след допълнителна уговорка може да доплатите към Urocite.bg за допълнителни часове с преподавател - 14лв на учебен час.

Курсът е с изключителна практическа насоченост и преминава изцяло с реализирането на практически задачи. Ще имате възможност да наблюдавате стъпка по стъпка работата на лекторите, обяснена внимателно и последователно. Към всеки урок се получават и съответните работни файлове.

При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, Urocite.bg си запазва правото да изиска проверка на усвоените знания чрез провеждане на изпит, като за сертификат се доплащат 25лв.

Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете на: http://urocite.bg/obshti.php.

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент с ваучер получава 1 шаблон на уеб сайт, който може да ползва свободно.

Прочети още
4.80 от 493 оценки
276
440 · 89%
31 · 6%
9 · 2%
1 · 0%
12 · 2%
galina преди седмица
Доволна съм, супер е!
1 · подкрепям!
АНЕТА преди седмица
Много съм доволна. Уроците са добре обяснени и разбираеми.
1 · подкрепям!
Лилия преди 2 седмици
Винаги точни,коректни!Благодаря за чудесната възможност!Перфектни сте!
1 · подкрепям!
Албена преди 2 седмици
Интересни уроци, представени по достъпен начин.
1 · подкрепям!
Найден преди 2 седмици
Много добре структурирани видео уроци! Препоръчвам !
1 · подкрепям!
Радостина преди 2 седмици
Онлайн курсът е изключително добре структуриран, лесно достъпен и много подходящ, както за начинаещи, така и хора, които искат да усъвършенстват познанията си. Препоръчвам го на всеки, който иска да работи с Excel.
1 · подкрепям!
Пепа преди 3 седмици
Супер сте...
1 · подкрепям!
Денислава преди месец
Курсът е чудесно въведение в програмата - много ясно, достъпно и нагледно са обяснени основните й свойства и потенциално приложение.
1 · подкрепям!
Милена преди месец
Доволна съм много.
1 · подкрепям!
Venera преди месец
Много полезен за мен курс. Успях да науча някои важни неща относно функциите на фотоапарата ми, за които не знаех до сега. В уроците се обяснява много добре, показват се примерни снимки и се дават добри съвети. Снимките, които правя вече са по-добри. Доволна съм!
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Онлайн услуга.
Тел.:
089 92* **** (скрит)
Профил
Офертата е осигурена от Urocite.bg
За фирмата

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Още за Urocite.bg вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423.

Предишни оферти282
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
6 или 12-месечен достъп до онлайн курс по Английски език, нивa А1, А2 и В1
29.90 лв. 60 лв. 29.05 - 29.06
23 : 42 : 16
5 грабнати
-50%
Шофьорски курс за категория В
350 лв. 660 лв. 11.05 - 11.07 5 грабнати кв. Гоце Делчев
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати