X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Почивки

С един ваучер - три екскурзии! Вижте Гърция, Охрид и Адриатика - за 440лв на човек, от Nicky M

Офертата е разграбена! от 18.01.2012г до 30.01.2012г
Предоставено от: Nicky M кв. Редута
Цена: 740лв 440лв
Запиши се за известие при нова оферта от Nicky M
Email:

За офертата

Обичате да пътувате и да опознавате нови кътчета от света? Зарадвайте себе си или любим човек с интересното предложение на Туристическа агенция Nicky M!

С един ваучер - три екскурзии! Вижте Гърция, Охрид и Адриатика - за 440лв на човек, вместо за 740лв! Платете 220лв сега, а остатъка доплатете до 9 Февруари. Ваучерът ви включва:

• Екскурзия на 17-19 Февруари до Гърция с включени 2 нощувки в хотел 3*, плюс 2 закуски и транспорт (Солун, Паралия Катерини, Метеора и Рупите);

• Екскурзия на 2-4 Март до Охрид с включени 2 нощувки в хотел 3*, плюс 2 закуски и транспорт (Охрид, Струга, Маврово и Скопие);

• Екскурзия на 12-16 Април (Великден) до Адриатика с включени 3 нощувки в хотел 3*, плюс 3 закуски и транспорт (Тиват, Котор, Дубровник, Будва, Скадарско езеро).

Грабнете си три незабравими пътешествия на неустоима цена! Всеки месец по едно приключение, остава само да стягате багажа и да уведомите шефа! Пък може и на него да му се допътува!

Повече за екскурзиите:

Програма на екскурзията до Гръция (Солун, Паралия Катерини, Метеора и Рупите):
1 ден - Отпътуване от София за Гърция в 07:00 ч. от Храм паметник “Ал. Невски”. Преминаване през ГКПП Кулата - Промахон. Около 12:00 ч. пристигане в Солун. Екскурзоводска програма на града с разглеждане на: Бялата кула, Арката на римския император Галериус; ротондата “Св.Георги”, църквите “Св.Димитър” и “Св.София”. Свободно време за разглеждане на града по интереси. Следобяд отпътуване за Паралия Катерини – курортно селище намиращо се на 75 км. от Солун, разположено на брега на Егейско море и в подножието на планинита Олимп. Настаняване в хотел. Вечеря в ресторанта на хотела (по желание на клиента). Нощувка.

2 ден - Закуска. В 08.00 ч. (по желание) целодневна екскурзия до уникалните манастири в МЕТЕОРА, построени между 12-ти и 14 ти век, намиращи се в списъка на ЮНЕСКО на световното наследство. По пътно посещение на фабрика за изработка на икони и сувенири. Разглеждане на манастирите, от които се разкрива смайваща панорамна гледка към р. Пиниос и долината. Обяд в градчето Каламбака*. Отпътуване за Паралия Катерини и посещение на манастира “Св. Параскева” и “Изворите на Афродита”. Вечеря в ресторанта на хотела (по желание на клиента) Нощувка.

3 ден - Закуска. Освобождаване на хотела. В 10:00 часа - отпътуване за България. По пътя посещение на Рупите - едно от онези места, чиято природа е в състояние да възхити, вдъхнови и умиротвори. Невероятната красота на тази местност, разположена в Югозападна България е способна да създаде у всеки чувство на хармония и спокойствие. Посещение на храма „Св. Петка Българска“ и разглеждане на местността. Пристигане в София – вечерта.

Ваучерът е за един човек и включва:
• Транспорт с луксозен туристически автобус, собственост на ТО Nicky M;
• Две нощувки в хотел категория С/3*;
• Две закуски на блок маса;
• Екскурзоводска програма по маршрута.

Ваучерът НЕ включва:
• Медицинска застраховка за периода на пътуването;
• Входните такси за манастирите в Метеора (2 евро за манастир);
• Лични разходи;
• Допълнителни мероприятия: Целодневна екскурзия до Метеора с транспорт и екскурзовод, обяд в Каламбака и две вечери в ресторанта на хотела.

Бонус - допълнителните мероприятия са в пакет с цена 70лв и се организират при минимум 30 човека. Цена за деца от 3 до 11.99г - 50лв.

Програма на екскурзията до Охрид (Охрид, Струга, Маврово и Скопие):
1 ден - Тръгване от София за Охрид в 06.30 ч. от площада пред Храм паметника Александър Невски. Ранния след обяд пристигане в Охрид. От паметника на „Св. Св. Кирил и Методи” започва пешеходна обиколка на стария град с разглеждане на: Рибарския площад, църквите: “Св.Николай Болнички”, “Св. Богородица Болничка”, “Св. София”, “Св. Йоан Канео”, “Св. Панталеймон”, където се намират мощите на Св. Кл. Охридски, “Св. Богородица Перивлепта”, „Св. Климент Охридски”, Самуиловата крепост, Духовното училище, гроба на Григор Пърличев, Стария чинар и др. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

2 ден - Закуска. По желание /срещу допълнително заплащане/ целодневна екскурзия включваща посещение на: Билянини извори, манастирския комплекс „Св. Наум”, изворите на река Църни Дрим и Струга с разглеждане на скалната църква „Св. Богородица”, центъра на града, изтичането на рака Църни Дрим от Охридското езеро, къщата на братя Миладинови /отвън/ и др.. Македонска вечер с жива музика в ресторанта на хотел „Сончева Порта”*. Нощувка.

3 ден – Закуска. В 10.00 ч. отпътуване за България. Попътно посещение на Национален парк „Маврово” и разглеждане на манастира „Св Йоан Бигорски” известен с Иконостасът си – дело на Дебърската школа. Кратка почивка в Скопие. Пристигане в София – вечерта.

Ваучерът е за един човек и включва:
• Транспорт с луксозен туристически автобус, собственост на ТО Nicky M;
• Две нощувки в хотел 3*;
• Две закуски на блок маса;
• Екскурзоводска програма по маршрута.

Ваучерът НЕ включва:
• Медицинска застраховка за периода на пътуването;
• Входните такси на посещаваните обекти;
• Лични разходи;
• Допълнителни мероприятия: Целодневна екскурзия до Билянини извори, манастирския комплекс „Св. Наум”, посещение на Струга и Македонска вечер в ресторант „Охридия” – хотел „Сончева порта”.


Бонус
- допълнителните мероприятия са в пакет и с цена 50лв, и се организират при минимум 30 човека. Цена за деца от 3 до 11.99г - 35лв.

Програма на екскурзията до Адриатика (Тиват, Котор, Дубровник, Будва, Скадарско езеро):
1 ден - Отпътуване от София в 19:30 ч. от Храм паметник Ал. Невски. Преминаване през Сърбия и Черна гора – нощен преход.

2 ден – Преди обяд пристигане в Тиват. Пешеходна разходка из курорта и посещение на най – новия и модерен порт на Адриатическото крайбрежие. Настаняване и свободно време за кратка почивка. Следобед /по желание/ екскурзия до Которския залив. Вечеря*. Нощувка.

3 ден - Закуска. В 08.00 ч. по желание - екскурзия до Дубровник и Херцег Нови. Вечеря*. Нощувка.

4 ден – Закуска. В 08.00 ч. по желание - екскурзия до Будва и манастира „Острог”. Вечеря*. Нощувка.

5 ден – Закуска. В 09.00 ч. отпътуване за България. По пътя посещение на Скадарско езеро. Кратка почивка в Рожае. Пристигане в София късно вечерта.

Ваучерът е за един човек и включва:
• Транспорт с луксозен туристически автобус, собственост на ТО Nicky M;
• 3 нощувки в хотел 3*;
• 3 закуски и на блок маса;
• Водач от фирмата организатор.

Ваучерът НЕ включва:
• Медицинска застраховка за периода на пътуването
• Курортна такса 1.20 евро на човек на ден (3.60 евро за целия престой) заплаща се на място, единствено и лично от туриста при настаняване в хотела. Деца до 11.99г не заплащат курортна такса;
• Входни такси за посещаваните обекти;
• Лични разходи;
• Допълнителни мероприятия: Екскурзия до Котор, Дубровник с Херцег Нови, Будва и манастира „Острог” и три вечери.

Бонус - допълнителните мероприятия са в пакет и с цена 70лв, и се организират при минимум 30 човека. Цена за деца от 3 до 11.99г - 50лв.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 18 Януари до 9 Февруари 2012г

С предварителна резервация, доплащане на остатъка от сумата и подписване на договор с туроператора, най-късно до 09.02.2012г. За контакти: 02/ 843 ** ** (скрит), 087 84* **** (скрит) или office@nickym.com

Ваучерът включва и трите екскурзии - до Гърция, до Охрид и до Адриатика (Дубровник. Тиват, Котор).

Екскурзиите са с начална точка София.

Екскурзията до Гърция (Солун, Парелия Катерини, Метеора и Рупите) ще се проведе на 17-19 Февруари 2012г.

Екскурзията до Охрид (Охрид, Струга, Мавроро и Скопие) ще се проведе на 2-4 Март 2012г.

Екскурзията до Адриатика (Тиват, Котор, Дубровник, Будва, Скадарско Езеро) ще се проведе на 12-16 Април 2012г.

Промяна на резервация (име на турист) е възможна до 7 дни преди съответната дата на пътуване срещу такса 40лв за всяка промяна.

Ваучерът е за един човек, настанен в двойна стая, при настанени двама.

Настаняване различно от 2 човека в двойна стая, е възможно само след препотвърждение от фирмата организатор.

Необходими докуминти: валидни лична карта или задграничен паспорт.

Деца под 18 години, пътуващи само с един родител или придружител трябва да носят нотариално заверена декларация от непътуващия родител/родители.

Турист пътуващ самостоятелно се настанява в единична стая и доплаща сумата от 220.00 лв. за пакета от трите екскурзии

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент, закупил ваучер, може да закупи в пакет допълнителните мероприятия за екскурзиите на преференциални цени. За екскурзията до Гърция: Целодневна екскурзия до Метеора с транспорт и екскурзовод, обяд в Каламбака и две вечери в ресторанта на хотела – БОНУС пакетна цена 70лв. За екскурзията до Охрид: Целодневна екскурзия до Билянини извори, манастирския комплекс „Св. Наум”, посещение на Струга и Македонска вечер в ресторант „Охридия” – хотел „Сончева порта” - БОНУС пакетна цена 50лв. За екскурзията до Адриатика: Екскурзия до Котор, Дубровник с Херцег Нови, Будва и манастира „Острог” и три вечери – БОНУС пакетна цена 70лв. Всички допълнителни мероприятия се провеждат при минимум 30 човека и се заявяват и заплащат с резервацията.

Прочети още
4.00 от 208 оценки
95
137 · 66%
20 · 10%
9 · 4%
8 · 4%
34 · 16%
Яна преди 3 месеца
Добра организация,коректност, нямаше проблеми.
1 · подкрепям!
Петя преди 3 месеца
Любезни. Дават подробна информация на зададените въпроси.
1 · подкрепям!
Октай преди 3 месеца
Супер качество, спрямо цена.
1 · подкрепям!
Петя преди 4 месеца
Чудесна екскурзия и много добра професионална работа на целия екип! Благодаря от сърце за фантастичната оферта!
2 · подкрепям!
Цветелина преди 4 месеца
Благодарим!
1 · подкрепям!
Петя преди 4 месеца
Прекрасна екскурзия с невероятни изживявания! Сърдечно благодаря на организаторите, на шофьора Николай и на екскурзовода за чудесната дестинация и професионализма! Поздравления и адмирации за работата Ви!
1 · подкрепям!
Маргарита преди 4 месеца
Благодарим за прекрасната екскурзия! С удоволствие ще Ви препоръчваме!
2 · подкрепям!
DIANA преди 7 месеца
Благодаря на екипа на Nicky M,за прекрасната почивка на остров Евия!Цена -качество ,повече от очакваното!Бонус към всичко включено е възможноста за СПА процедури с топла минерална вода на открито в морето.Пътувам за втори път с тях и съм приятно изненадана отново.Препоръчвам !
2 · подкрепям!
Маргарита преди 9 месеца
Изключително коректно фирма, много довола останах от предлаганите услуги и с удоволствие бих ги използвала отново, затова ви ги препоръчвам. Почивката на остров Евия беше прекрасна: транспорта-перфектно организиран, хотелът - светъл и чист, храната - разннобразна и достатъчно.
3 · подкрепям!
Цветизар преди 10 месеца
Като цяло, цена - качество услугата си кореспондира добре.
Единствената ми забележка по - сериозна е по отношение на туристическата такса. Беше в размер на 7€ на човек... това е абсолютно невярно. Такава такса няма. Туристическата такса в Гърция се определя като стая/ден.
Но... българска работа..
Иначе бяхме доволни от превоза, бяхме доволни от стаята, закуската и вечерята също.
8 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
София, Редута, ул. Братован 3-5
Тел.:
02/ 843 ** ** (скрит), 087 84* **** (скрит)
Раб.Вр:
Понеделник - Петък:
9:30 - 18:30 часа.
Профил
Офертата е осигурена от Nicky M
За фирмата

Предложенията ни към всички наши клиенти са голямо разнообразие от почивки в страната и чужбина, както и богат избор от екскурзии.

Туристическа агенция Nicky M предлага на своите клиенти и единствената по рода си услуга в България – VIP транспорт. Ние вземаме своите клиенти от дома им и им осигуряваме приятно пътуване до хотела, за който са заявили резервация.

Още за Nicky M вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от Ники Ем ЕООД, ЕИК: BG130059280.

Въпроси и отговори7
и дефакто се заплащат всички екскурзии на място - т.е. - мога да си купя поотделно, огато са включени в цената, и накрая пак същата сума ми излиза!
да това са 3 екскурзии, съвсем отделни като мероприятия, но се продават в пакет. Пакета е 440 лв.
Закупих 2 ваучера ако не се разграби офертата какво ще се случи,ще има ли екскурзии?
Ако не се събере група, заплатената от Вас сума ще Ви бъде възстановена изцяло. Офертата ще остане активна в Grabo.bg до нейното разграбване.
Желая да закупя 3бр. ваучери за мен, съпругата и дъщеря ми която е на 10г. Как ще се организира в този слечай спането? Възможно ли е да бъде в една стая?
Настаняването Ви ще бъде в една стая. Ваучер за дете не се закупува,заявяването и заплащането се извършва в офиса на агенцията.
Искам да ползвам само третата екскурзия - мога ли да закупя ваучер и да го ползваме двама?
Един ваучер е за един човек и е за пакет от 3 - те екскурзии по съответните дати.
Кога се заплащат допълнителните мероприятия?
Всички допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат с резервацията.
Каква е сумата за медицинска застраховка ?
при минимално покритие от 5000 евро застраховката за тридневна екскурзия струва около 3.00 лв. а за петдневна 6.00 лв.
Бихте ли ми казали как стои въпроса с настаняване на дете на 5г. при двама възрасти с ваучери? Благодаря ви предварително.
По промоционална оферта отстъпки за деца или трети възрастен настанени в двойна стая не се прилагат. Деца до 11.99 г. ползват отстъпка само от пакетната цена за допълнителните мероприятия към екскурзиите.
Предишни оферти212
Виж още
Още оферти за Гърция
Екскурзия до Санторини и Атина! 4 нощувки със закуски, плюс транспорт
459 лв. на човек 5.03 - 28.09
59 : 23 : 24
3 грабнати
Санторини, Атина · Гърция
През Юни и Юли в Гърция! Нощувка двама - на 30м от плажа в Офринио
112.50 лв. за двама 1.06 - 31.07
35 : 23 : 24
Паралия Офринио · Гърция
През Юни и Юли в Керамоти! Нощувка за до шестима
88.50 лв. за двама 11.06 - 10.07
Керамоти · Гърция
На остров Тасос през Юни или Септември! Нощувка за двама или трима
89 лв. за двама 1.06 - 15.09
35 : 23 : 24
Лименария, Тасос · Гърция
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати