X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Други

Вега тест на над 240 вида субстанции, плюс консултация от лекар, от Холистичен кабинет Биомедикал - Д-р Делчева

Офертата е разграбена! от 18.01.2019г до 25.01.2019г
Грабнати ваучери:
16
Предоставено от: Биомедикал - Д-р Делчева кв. Лк Тракия
Цена: 35лв 16.80лв
Запиши се за известие при нова оферта от Биомедикал - Д-р Делчева
Email:

За офертата

Знаете ли кои са най-подходящите храни за вашето здраве? Искате ли да изградите правилен хранителен режим и да отслабнете, без да гладувате? Грабнете ваучер за предложението на Холистичен кабинет Биомедикал - Д-р Делчева!

Вега тест на над 240 вида храни, напитки и подправки, плюс консултация за здравословно хранене от квалифициран лекар 16.80 лв вместо 35 лв

Повече за процедурата:

Вега тест е безкръвно, безболезнено и бързо изследване на толерантността на организма към над 240 вида храни и хранителни субстанции, което дава отговор на три важни въпроса:
• Кои са най-подходящите храни за вашето здраве;
• Как да изградите правилен хранителен режим;
• Как да отслабнете, без да гладувате.

Вега тестът се прави чрез компютърен апарат за линеен системен анализ Диаком, със съответните международни сертификати за безопасност. Апаратът отчита толерантността ви към животински протеини - меса, колбаси и яйца, няколко вида консерванти, подобрители и подсладители, зърнени храни, подправки, млечни продукти, пресни плодове, сухи плодове и ядки, риба, варива и пресни зеленчуци. Изследват се прецизно и т.нар. отпускащи храни и напитки - чай, кафе, течен шоколад, Coca-Cola, какао. Сред тях фигурират и бирата, етиловият алкохол, белите и червените вина.

След компютърния анализ на подходящите хранителни субстанции се провежда и консултация за здравословно хранене от квалифициран лекар.

Дългогодишният опит от прилагането на вега теста доказва, че консумирането на разрешените на съответния човек храни значително подобрява състоянието при множество заболявания.

Изследването е безкръвно, безболезнено, безопасно, не създава дискомфорт, без облъчване.

Вега тестът установява кои са храните, към които организмът ви има добра толерантност, разгражда и усвоява бързо и превръща в енергия. Показва още и кои от тях не понася, разгражда бавно, не усвоява достатъчно и съответно - натрупва в мастни депа и токсини.

За кого е подходящ вега тестът
• За всички, които искат да водят здравословен начин на живот;
• За всички, които искат трайно намаляване на теглото си;
• За жени пред и след раждане;
• За деца и млади хора;
• За жени в менопауза;
• За спортисти;
• При лица с хронични заболявания, с цел подобряване на здравословното състояние.

Вега тестът се провежда в лицензиран от РЗИ - Варна холистичен кабинет, където се цели постигане на оптимално здраве на психическо, физическо, емоционално и ментално ниво. Индивидуалният подход при лечението на всеки пациент е съобразен с принципите на холистичната медицина.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 18 Януари до 18 Февруари 2019г

С предварително записан час на: 089 85* **** (скрит).

Тестът се извършва от квалифициран лекар, с официално лицензиран от РЗИ Варна компютърен апарат Диаком.

Процедурата е с продължителност от 30 минути.

Резултатите от теста се изпращат на e-mail, предоставен от клиента, до 2 дни след процедурата.

Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Прочети още
3.30 от 14 оценки
2
6 · 43%
1 · 7%
1 · 7%
3 · 21%
3 · 21%
Анелия преди 1 година
Доволна съм, много обяснява жената и има резон, в това което казва.
 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Варна, Лк Тракия, ул. Юрий Венелин 14
Тел.:
089 85* **** (скрит)
Раб.Вр:
Понеделник - Неделя: 17:00 - 20:00ч.
Профил
Офертата е осигурена от Биомедикал - Д-р Делчева
За фирмата

Лицензиран холистичен кабинет Биомедикал - Д-р Делчева въвежда високотехнологичния биорезонансен метод в диагностиката и терапията на човешкия организъм. Методът е приложим както за възрастни, така и за деца.Прилаганото в центъра природосъобразно лечение цели постигане на оптимално здраве на духовно, ментално, емоционално, психическо и физическо ниво.

Индивидуалният подход при лечението на всеки пациент е съобразен с принципите на холистичната медицина и включва следните методи:

• Биорезонансната диагностика и терапия;
• Диетичен режим;
• Апитерапия;
• Хомеопатия;
• Хранителни добавки;
• Препарати от източната медицина;
• Бахови есенции и други.

Д-р Делчева завършва Медицински институт - Варна през 1991г. Натрупва опит като общопрактикуващ лекар и педиатър в Общинска болница - Велики Преслав. Работи като лекар неонатолог в МБАЛ "Св.Анна" - Варна и Общинска болница - Добрич.

Полага изпит за специалност по педиатрия и неонатология. Преживявайки собствени катаклизми в областта на здравето, стига до извода, че човешкото тяло има забележителни вътрешни оздравителни сили. Насочва своите интереси към интегративната медицина. Открива своето призвание в това да помага на хората да постигат оптимално здраве на духовно, ментално, емоционално и психично ниво. Изгражда се като холистичен лекар и основава Холистичен кабинет Биомедикал. В него тя обединява съвременната високотехнологична биорезонансна диагностика с познанията по природолечение.

Д-р Делчева изготвя индивидуални профилактични и оздравителни програми, с цел възстановяване здравето на човека след щателна диагностика с апарат Диаком. Използва задълбочените си познания в областта на клетъчното хранене, фитотерапията, апитерапията, цветотерапията, Баховите есенции, Шуслеровите соли, модерните хранителни добавки и хомеопатията.

Нейни учители са велики имена в областта на холистичната медицина - д-р Хулда Кларк, д-р Роберт Морс, д-р Барбара Рен и д-р Райф.

В своята практика тя се опира на основните положения на холистичната медицина:
• Лекува пациента като едно цяло;
• Природата притежава целебни сили;
• Най-добрият лек е профилактиката;
• На пациента преди всичко не трябва да се вреди;
• Мисълта е мощен лечебен инструмент;
• Човекът е съвкупност от дух, тяло и душа. Затова неговото лечение трябва да обхваща психическото, физическото, енергийно и духовно ниво;
• Лекува причината, а не следствието.

Още за Биомедикал - Д-р Делчева вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ВЕСЕЛА СЛАВОВА ДЕЛЧЕВА, ЕИК: 103546678.

Предишни оферти9
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати