X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Култура

Концерт на китариста Доминик Милър - на 13 Март във Фестивален и конгресен център - Варна

Офертата е разграбена! от 10.02.2020г до 09.03.2020г
Предоставено от: GuitART Център
Цени от: 25лв 13лв
Запиши се за известие при нова оферта от GuitArt
Email:

За офертата

Китаристът, композитор и бендлидер на групата на Стинг и автор на едни от най-големите му хитове, ще гостува със своята банда във Варна! Не пропускайте представянето на новия албум на Доминик Милър на живо, с предложението на GuitArt!

Варианти на офертата:
Място в синя зона 13 лв вместо 25 лв
Място в зелена зона 30 лв вместо 50 лв
Място в жълта зона 15 лв вместо 30 лв
Място в лилава зона 20 лв вместо 40 лв
Място в червена зона 25 лв вместо 50 лв

Повече за концерта:

Силен старт се очертава на София Филм Фест във Варна, където след официалното откриване на фестивала, Доминик Милър ще сподели сцената на Фестивален и конгресен център във Варна със своята банда - Никола Фижман - бас, Сантяго Ариас - бандеон, Рани Криджа - перкусии и Якоб Карлсън - клавишни. Повече от 28г Доминик Милър е китарист, композитор и бендлидер на групата на Стинг. Участва във всички албуми на Стинг от 1990г насам.

Роден в Буенос Айрес от майка ирландка и баща американец, Доминик учи китара в престижния Бъркли Колидж в Бостън, както и в Лондонската музикална школа "Гилдхол". Автор на музиката и продуцент на 15 солови албума в кариерата си. Работи с Фил Колинс, LEVEL 42, Тина Търнър, Ману Каче и мн. други.
Тази година Доминик Милър избра Варна и Пловдив за двете дестинации в България, за да представи последният си албум "Absinthe", с който изключителният китарист добавя още един
връх в соловата си дискография.

За албума си "Absinthe" Доминик Милър е вдъхновен от картините на френските импресионисти. Повлиява му и това, че в момента живее в Южна Франция, където усеща острата светлина и студените ветрове в картините им. Разбира се, абсентът е питието, което са пиели и често изобразявали в картините си. Гостуването на Доминик Милър & Band е по покана на сдружение за култура и образование Милчо Левиев, в партньорство с GuitArt Fest и София Филм Фест във Варна.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: 13 Март 2020 (Петък)

Ваучерът служи като билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".

Не е необходимо да разпечатвате ваучера. Необходимо е да покажете неговия QR код преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.

Концертът на Доминик Милър ще се състои на 13 Март (Петък) от 21:00ч, във Фестивален и конгресен център - Варна.

Конкретните места, за които важи офертата, може да видите при проверка за свободни места - в приложената интерактивна схема.

Прочети още
Адрес и контакти
Варна, Център, Фестивален и конгресен център
Профил
Офертата е осигурена от GuitART
За фирмата

GuitArt е фестивална платформа, която черпи енер­гията си от музикалното общество в България и е мотивирана от една огромна отдаденост и любов към китарата - инструмент, който обединява музи­канти, ценители и аматьори от най-различни културни наследства. "Предвид факта, че китарата е един от най-популярните инструменти на плане­тата, нашите фестивални
издания имат за цел да представят този инструмент в многото му
разно­видности и най-вече ролята му в развитието на поп и рок музиката, съпътстващото го класическо наследство и радостта, която носи на всички, които свирят на него или просто му се наслаждават!

Мисията на GuitArt Festival е да бъде образо­вател­на и социал­на платформа за развитието на бъл­гар­ския музика­лен талант и да под­чер­тае мястото на кита­ра­та в историята и разви­тието на модер­ната музика по целия свят. Целта на GuitArt Festival е посетители­те да се потопят изцяло в света на китарата във всич­ките ѝ цветове и стило­ве. Тази цел постигаме чрез орга­ни­зирането на обра­зова­телни рабо­тилници, се­минари, кон­цер­ти и май­сторски класове на българ­ски и световно извест­ни китари­сти и педа­гози, както и чрез пред­ставя­нето на програ­ма, която включва експозиции на български произво­дители и вноси­те­ли на музи­кал­ни инструменти и техника, безплатни уроци, прожекти­ране на филми и представяне на млади бъл­гар­ски китарни таланти."

Още за GuitArt вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от СДРУЖЕНИЕ ФЮЖЪН УЕЙ, ЕИК: 176775215.

« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати