X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

6-месечно онлайн обучение по Английски език, ниво А1, А2 и В1, от Виртуално училище Cube.bg

Офертата е разграбена! от 24.02.2017г до 02.03.2017г
Грабнати ваучери:
74
Предоставено от: Cube.bg
Цена: 299лв 29.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от Виртуално училище Cube.bg
Email:

За офертата

Отдавна се каниш да научиш английски? Сега е идеалният момент да го направиш - от комфорта на дома ти и с 90% отстъпка, с предложението на Cube.bg!

6-месечно онлайн обучение по английски език, ниво А1, А2 и В1 - за 29.90лв, вместо за 299лв!

Повече за обучението:

Онлайн обучение във виртуално училище - модерно, лесно и практично.

Знаем, че невинаги е лесно да се ангажирате с традиционното обучение, което отнема много време и разходи. Добре, че интернет доведе до значителни промени в образователните модели и въведе нови образователни средства, превръщащи скучните учебни материали в интересни интерактивни онлайн курсове. Обучението онлайн позволява достъп 24/7, като проследявате резултатите от обучението си, оптимизирате времето и разходите, получавате постоянна обратна връзка и учите когато и където ви е удобно.
Никога не е било по-лесно!

Характеристики
• Можете да посещавате курсовете от всяка точка на света с достъп до интернет;
• Индивидуален потребителски профил с неорганичен достъп до всички онлайн ресурси в онлайн училището по английски език за нивата А1, А2 и В1 за период от 6 месеца;
• Всяко ниво е разделено на три части - Part 1, Part 2 и Part 3;
• Игрова система за бързо научаване на нови думи, средно 1650 думи за ниво, плюс тест за проверка на научените думи след всеки урок;
• Подробно проследявате напредъка във всяко ниво;
• Може да комуникирате и да се състезавате с другите потребители на платформата;
• Система с медали за постижения и достъп до общност за комуникация;
• Сертификат при преминаване на цяло ниво (3 модула) с резултат над 80%. Сертификатът се издава автоматично в електронен вариант, като се съхранява във вашето лично електронно портфолио, без да се заплащат допълнителни такси. За периода на обучение може да изкарате сертификати и за трите нива, до които ще имате достъп отвсякъде, посредством е-портфолиото ви, дори и след изтичане на абонамента;
• При подновяване на абонамента, всички резултати и постижения се запазват във вашия индивидуален потребителски профил.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 24 Февруари до 24 Март 2017г

След издаване на ваучер и най-късно до 24 Март е необходимо да се регистрирате на: https://cube.bg/registration и да изпратите E-mail на: office@cube.bg, като посочите номер и секретен код на ваучер. В рамките на същия ден ще ви бъдат изпратени данни за достъп до платформата.

Един ваучер в за един човек (един потребителски профил).

Офертата включва 9 модула, покриващи нива А1, А2 и В1, с 6-месечен достъп.

При успешно приключване и на трите модула от избрано ниво с резултат над 80%, автоматично се получава сертификат, който се съхранява във виртуалното портфолио.

Курсът е предназначен за начинаещи, напреднали и за хора с непреодолима езикова бариера. Съобразен е с изискванията на Общоевропейската езикова рамка.

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент с ваучер може да се възползва от 50% отстъпка при удължаване на абонаментния достъп до курсовете за самостоятелно обучение Learn&Play.

Всеки клиент с ваучер може да се възползва от 1 безплатен разговорен урок с преподавател във виртуална класна стая Listen&Talk, след предварително запазен час.

Всеки клиент с ваучер може да се възползва от 50% отстъпка за закупуване на разговорни сесии с преподавател във виртуална класна стая Listen&Talk.

Прочети още
4.80 от 92 оценки
30
78 · 85%
10 · 11%
3 · 3%
1 · 1%
Роза преди месец
Страхотно! Най-после добра дистанционна платформа за изучаване на чужд език!
1 · подкрепям!
Диляна преди 2 месеца
Много достъпно систематизирана платформа за обучение, помогна ми да опресня и надградя знанията, които имах. Изключително съм доволна, че избрах вашия сайт и с удоволствие го препоръчвам на всеки!!
2 · подкрепям!
Стефан преди 3 месеца
Добре система за обучение.
1 · подкрепям!
vladimir преди 3 месеца
добре за сега
1 · подкрепям!
Богдан преди 4 месеца
удобно, занимателно
1 · подкрепям!
Христинка преди 5 месеца
много съм доволна
1 · подкрепям!
Кристина преди 6 месеца
много съм доволна от уроците
1 · подкрепям!
РОСИЦА преди 6 месеца
Учи и играй; Така е. Уроците са поднесени по забавен и достъпен начин.
1 · подкрепям!
Райна преди 6 месеца
Моля Ви да изпратите линк , за да го активирам, защото остаеат 5 дни до изтичане на активиране. Може би съм го изтрила по невмимание.Имеклът ми е reni1500@abv.bg Благодаря.
1 · подкрепям!
Рахиме преди 7 месеца
Добър онлийн курс още не съм довълшила до края.
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Онлайн услуга.
Тел.:
087 94* **** (скрит)
Профил
Офертата е осигурена от Cube.bg
За фирмата

Cube.bg извършва изработка, поддръжка, интеграция и експлоатация на интернет и софтуерни приложения, организиране и провеждане на езикови курсове и фирмено обучение, организиране и провеждане на дистанционно обучение.

" Да премахваме бариери, да стимулираме промени и да създаваме възможности." - Това са ключовите аспекти на тяхната мисия.

Те постигат мисията си чрез непрекъснатото разработване и усъвършенстване на софтуерна платформа, като по този начин предоставят възможност на обучаващите да представят своята учебна програма онлайн, а на учащите да имат достъп до курсове, с които да придобиват умения и знания, когато и от където им е удобно, заедно с отлична комбинация от избор, цена, качество и иновативност.

Функциите на всеки един от екипа им е много ценна. Работят в синхрон и напълно се допълват, като комбинация от талант, опит и страст. Работят всеки ден с главната цел да създадат практична и ефективна платформа за онлайн обучения, която да стигне до всички нуждаещи се потребители, както в България, така и в чужбина. Това което ги прави горди е ясната визия за създаването на един дигитален свят без бариери и ограничения.

Платформата Cube.bg е динамична среда, която включва всичко необходимо за провеждане на онлайн обучения - от виртуално училище с класни стаи (за провеждане на уроци на живо) до система за създаване, съхраняване и предлагане на интерактиви онлайн курсове за обучение. Платформата притежава изключителни характеристики, които спестяват време и увеличават съвместната работа между обучаеми и обучаващи, като позволява на всеки, независимо дали е частен учител, компания или институция, да изгради обучителни курсове, изцяло в онлайн среда.

Платформата е изцяло уеб-базирана, т.е не е нужно да се инсталира допълнителен софтуер на компютъра, като достъпа се осъществява през всеки познат браузър, посредством потребителско име и парола. Адаптивният уеб дизайн, позволява ползването на платформата от мобилни устройства.

Още за Виртуално училище Cube.bg вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЕОС 201З, ЕИК: 202641925.

Въпроси и отговори3
При закупуване на ваучер за 6-месечно обучение по Английски език, кога започва обучението? Аз желая да се включа, но този месец нямам възможност да започна обучение.
Здравейте, Можете да започнете обучението в посочен от вас ден.
Достатъчно е да се свържете с нас, за да ни уведомите кога желаете да стартираме достъпа ви до курсовете.
Оставаме на разположение.
След преминаване на обучението, получаваме ли хартиен документ (сертификат) за преминатите нива, дори и да се заплаща, понеже искам да го имам и да го прикрепя след това към CV евентуално?
Здравейте,

Сертификата се издава автоматично от системата за самостоятелно обучение, след успешното покриване на трите части от ниво А1, А2 или В1 (Part1, Part2, Part3) с резултат над 80%.
Сертификата се издава в електронен вариант, заедно с лично виртуално портфолио, където се съхраняват изкараните сертификати.
Портфолиото е лична страница, с която разполагате 24/7, за неограничен период от време. От него имате множество опции, една, от които е да разпечатате своите сертификати като PDF файл.
Сертификата е безсрочен, без да се налага да го подновявате. Не се заплащат допълнителни такси. Имате възможност за периода от шест месеца да изкарате сертификати за трите нива.

Оставаме на разположение.
Имам интерес към 6 месечен курс, но ме притесни коментарът, че не е за хора, които си нямат представа за езика. Аз съм от тези, които не само си нямам представа от езика, но и съм загубила навика за учене.
Здравейте,
Онлйан обучението е много по-интерактивно и завладяващо от конвенционалното. Сигурни сме, че ще ви допадне и лесно отново ще изградите навик за учене. Дори и затрупани с други с ангажименти, онлайн обучението позволява да се обучавате във всеки свободен момент, като следите напредъка и резултатите си удобно от личен профил.
Проблема е, че нивата, включващи се в тази оферта са А1 (Elementary), A2 (Pre-Intermediate), B1(Intermediate), а на вас ви е необходимо ниво за напълно начинаещи - Absolute Beginners.
В момента екъпът на OnlineEnglishClassroom разработва онлайн курс за напълно начинаещи, но не можем да поставим краен срок за изпълнение.
След създаването му, ще имате възможност да се възползвате отново от големи отстъпки чрез сата grabo.bg
Предишни оферти45
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати