X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

6-месечно онлайн обучение по английски език за нива А1, А2 и В1 - без или със 10 урока във виртуална класна стая, от Cube.bg

Офертата е разграбена! от 12.07.2018г до 18.07.2018г
Грабнати ваучери:
5
Предоставено от: Cube.bg
Цени от: 299лв 29.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от Cube.bg
Email:
Други текущи оферти1

За офертата

Отдавна се каниш да научиш английски? Сега е идеалният момент да го направиш - от комфорта на дома ти и с 90% отстъпка - с предложението на Cube.bg!

Варианти на офертата:
6-месечно онлайн обучение по английски език на 3 нива - А1, А2 и В1 29.90 лв вместо 299 лв
6-месечно онлайн обучение по английски език на 3 нива - А1, А2 и В1, плюс 10 урока с преподавател Listen&Talk във виртуална класна стая 39.90 лв вместо 399 лв

Офертата за онлайн обучение по английски език на 3 нива включва 9 модула, покриващи три нива: А1, А2, В1 (всяко ниво се състои от три модула) и интерактивни курсове за самостоятелно обучение Learn&Play за трите нива, с достъп 6 месеца.

Повече за обученията:

За онлайн обучението по английски език на 3 нива
Курсовете Learn&Play® са специално разработени за самостоятелна подготовка, съдържащи 9 модула, покриващи три нива (А1, А2, В1). Сами организирате графика и да следите напредъка си в индивидуален профил във виртуалното училище Cube.bg, с неограничен достъп 24/7.

Системата съдържа разнообразие от интерактивни упражнения, тестове и игри. Всяко ниво се състои от три части (3 модула), като при успешно завършване и на трите части от ниво с над 80% - получавате сертификат и индивидуално електронно портфолио, в което да съхранявате постиженията си (лична страница в интеренет, достъпна завинаги). Посредством електронното портфолио лесно ще може да споделяте вашите сертификати в социални мрежи, по имейл, да ги разпечатате като PDF или добавите към автобиография, CV.

Повече за уроците с преподавател Listen&Talk®
Уроците се провеждат във виртуална класна стая, инсталирана на платформата. Можете да вземете участие където и да се намирате от всеки компютър или таблет, от уюта на вашия дом или офис, без да инсталирате допълнителен софтуер на компютъра. Дори и да изпуснете урок, ще имате достъп до всички минали сесии по време на вашия абoнамент.

Онлайн курсът Listen&Talk® цели да развие и обогати уменията ви да водите свободен и непринуден разговор на английски език, без да изпитвате неудобство и колебание да разговаряте в различни ежедневни ситуации. С помощта на преподавателите ще имате възможност да практикувате английски език в удобно време, в малки групи с други курсисти. Един урок е с продължителност 45 минути, по предварителен график.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 12 Юли до 12 Август 2018г

След издаване на ваучер и най-късно в рамките на валидност на ваучера е необходимо да се регистрирате на https://cube.bg/registration и да изпратите имейл на office@cube.bg, като посочите номер и секретен код на ваучера. В рамките на същия ден ще ви бъдат изпратени данните за достъп до платформата.

Един ваучер в за един човек (един потребителски профил).

Офертата за онлайн обучение включва 9 модула покриващи три нива: А1, А2, В1 и интерактивни курсове за самостоятелно обучение Learn&Play за трите нива, с достъп 6 месеца.

Курсът е предназначен за начинаещи, напреднали и за хора с непреодолима езикова бариера. Съобразен с изискванията на Общоевропейската езикова рамка, този курс е подходящ за всяка възраст.

Сертификат за ниво се получава автоматично при успешно приключване и на трите модула от избрано ниво в онлайн самообучението с резултат над 80%, който се съхранява в е-портфолио. Има възможност за издаване на сертификати и за трите нива, без доплащане.

При варианта с уроци с преподавател - те се провеждат във виртуална класна стая, инсталирана на платформата. С помощта на преподавателите ще имате възможност да практикувате английски език в удобно време, в малки групи с други курсисти. Един урок е с продължителност 45 минути, по предварителен график. Уроците се провеждат в две групи - за начинаещи и за напреднали.

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент с ваучер получава:
- Граматическа книга, включваща всички правила в английския език с превод на български език и примери;
- Достъп до учебна библиотека с допълнителни интерактивни дейности.

Всеки клиент с ваучер може да възползва от:
- 50% отстъпка при удължаване на абонаментния достъп до курсовете за самостоятелно обучение Learn & Play;
- 50% отстъпка при закупуване на разговорни уроци с преподавател във виртуална класна стая Listen & Talk.

Прочети още
4.80 от 91 оценки
29
77 · 85%
10 · 11%
3 · 3%
1 · 1%
Диляна преди месец
Много достъпно систематизирана платформа за обучение, помогна ми да опресня и надградя знанията, които имах. Изключително съм доволна, че избрах вашия сайт и с удоволствие го препоръчвам на всеки!!
1 · подкрепям!
Стефан преди месец
Добре система за обучение.
1 · подкрепям!
vladimir преди месец
добре за сега
1 · подкрепям!
Богдан преди 2 месеца
удобно, занимателно
1 · подкрепям!
Христинка преди 4 месеца
много съм доволна
1 · подкрепям!
Кристина преди 4 месеца
много съм доволна от уроците
1 · подкрепям!
РОСИЦА преди 4 месеца
Учи и играй; Така е. Уроците са поднесени по забавен и достъпен начин.
1 · подкрепям!
Райна преди 5 месеца
Моля Ви да изпратите линк , за да го активирам, защото остаеат 5 дни до изтичане на активиране. Може би съм го изтрила по невмимание.Имеклът ми е reni1500@abv.bg Благодаря.
1 · подкрепям!
Рахиме преди 6 месеца
Добър онлийн курс още не съм довълшила до края.
1 · подкрепям!
Мария преди 1 година
Интересно обучение.Различно.Доволна съм!
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Онлайн услуга.
Тел.:
087 94* **** (скрит)
Профил
Офертата е осигурена от Cube.bg
За фирмата

Cube.bg извършва изработка, поддръжка, интеграция и експлоатация на интернет и софтуерни приложения, организиране и провеждане на езикови курсове и фирмено обучение, организиране и провеждане на дистанционно обучение.

" Да премахваме бариери, да стимулираме промени и да създаваме възможности." - Това са ключовите аспекти на тяхната мисия.

Те постигат мисията си чрез непрекъснатото разработване и усъвършенстване на софтуерна платформа, като по този начин предоставят възможност на обучаващите да представят своята учебна програма онлайн, а на учащите да имат достъп до курсове, с които да придобиват умения и знания, когато и от където им е удобно, заедно с отлична комбинация от избор, цена, качество и иновативност.

Функциите на всеки един от екипа им е много ценна. Работят в синхрон и напълно се допълват, като комбинация от талант, опит и страст. Работят всеки ден с главната цел да създадат практична и ефективна платформа за онлайн обучения, която да стигне до всички нуждаещи се потребители, както в България, така и в чужбина. Това което ги прави горди е ясната визия за създаването на един дигитален свят без бариери и ограничения.

Платформата Cube.bg е динамична среда, която включва всичко необходимо за провеждане на онлайн обучения - от виртуално училище с класни стаи (за провеждане на уроци на живо) до система за създаване, съхраняване и предлагане на интерактиви онлайн курсове за обучение. Платформата притежава изключителни характеристики, които спестяват време и увеличават съвместната работа между обучаеми и обучаващи, като позволява на всеки, независимо дали е частен учител, компания или институция, да изгради обучителни курсове, изцяло в онлайн среда.

Платформата е изцяло уеб-базирана, т.е не е нужно да се инсталира допълнителен софтуер на компютъра, като достъпа се осъществява през всеки познат браузър, посредством потребителско име и парола. Адаптивният уеб дизайн, позволява ползването на платформата от мобилни устройства.

Още за Cube.bg вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЕОС 201З, ЕИК: 202641925.

Предишни оферти44
Виж още
6 или 12-месечен достъп до онлайн курс по Английски език, нивa А1, А2 и В1
29.90 лв. 60 лв. 29.05 - 29.06
14 : 06 : 43
6 грабнати
-50%
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати