X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Масажи и spa

Оздравителна терапия по избор - "Здраве", "Мигрена плюс" или "Терапия на гръбначен стълб", от Студио b*Point

Офертата е разграбена! от 14.10.2016г до 28.10.2016г
Грабнати ваучери:
14
Предоставено от: Студио b*Point Център
Цени от: 20лв 8.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от Студио b*Point
Email:

За офертата

Здравето е най-голямото богатство! Погрижи се и ти за своето, като грабнеш ваучер за Студио b*Point!

Терапия "Здраве" (40 минути) - 8.90лв, вместо за 20лв;
Терапия "Мигрена плюс" (40 минути) - за 11.90лв, вместо за 25лв;
"Терапия на гръбначен стълб" (50 минути) - за 13.90лв, вместо за 30лв.

Повече за терапиите:

Терапия "Здраве" - комбинация от електроакупунктура (20 минути), плюс светлинна терапия с Bioptron (20 минути).

Провежда се електроакупунктура, след което с уреда Биоптрон се въздейства в зоните на болки, дискомфорт или зоните, предназначени за стимулиране на имунната система.

Електроакупунктура въздейства на определен брой биоактивни точки от меридианите по човешкото тяло, които са „златни“ ключови за организма. Те дават отражение за цялостното укрепване на здравето и поддържане на жизнеността на организма, не с натиск или игли, а с електроимпулс. Това се осъществява със специално апаратче за тази цел с три накрайника, които се поставят на определените ​зони в човешкото тяло. ​Уредът ​е без висящи кабели, работи на батерии и е напълно безопас​ен за хората, има различни степени на въздействие така, че да може да се регулира според чувствителността на клиента, за да може усещанията да са в зоната на комфорта. След това в процедурата следва 20 минути светлинна терапия.

Какво се очаква от тази терапия – антистрес, релакс, профилактика на заболявания, укрепване на имунната система, възстановяване след дълго боледуване, подобряване на физическото и психо-емоционално състояние, съответно по-добро настроение и повече самочувствие.

Терапия "Мигрена плюс" - комбинация от лечебен масаж на глава, врат и гръб, рефл​ексотерапия на ходила и терапия за очи и слепоочие с очен масажор.

Тази процедура се извършва с помощта на благоприятното въздействие на Магнезиево олио. След което следва 10 минути процедура върху очите със специален масажор за тази цел. Масажорът за очи е продукт от ново поколение, разработен с използването на компютърен дизайн на базата на съвременните технологии, западната физика, бионика и медицинската практика на Изтока.

Защо „Мигрена“ – защото лечебния масаж ще бъде насочен за ефективно въздействие върху това заболяване с неясна етиология. Защо „Плюс“ – защото тази терапия ще въздейства благоприятно не само за хора страдащи от този дискомфорт, а и за всички тези, които искат да се освободят от стреса, да релаксират и облекчат насъбралата се физическа и умствена умора.

В тази терапия: 20 минути лечебен масаж на глава, врат и гръб с Магнезиево олио. След това клиента се обръща по гръб, прави се процедурата на очите с описания специален масажор за тази цел в продължение на 10 минути. На края 10 минути рефлексотерапия на двете ходила (по 5 минути на ходило). Рефлексотерапията е един от ефективните методи за борба с главоболието и то с неизяснена етиология, защото детоксикира и действа благоприятно на целия организъм.

Очният масажор, който се използва в терапията е масажор за очи, чело и слепоочие с инфрачервено нагряване, въздушна акупресура, точков вибрационен масаж, магнити и релаксиращи звуци от природата.

Очния масажор се прилага при:
1. Корекция на зрението: късогледство, далекогледство, кривогледство, компютърен синдром;
2. Хронична хрема, пълен и запушен нос, синузит;
3. Отстраняване на бръчки;
4. Отстраняване на тъмни кръгове и торбички под очите;
5. Възстановяване на мозъчното кръвообращение;
6. Възстановяване на паметта;
7. Помага срещу неврастении;
8. Релаксиращ, разтоварващ, отпускащ ефект.

Магнитното енергийно поле и неговото влияние се използва при лечението и профилактиката на различни заболявания. Уредът е разработен на основата на най-новите изследвания в областта на магнетизма, акупресурата и акупунктурата, взаимствани от традиционната китайска медицина. Те съчетават магнитна и механична акупунктура на най-важните точки, разположени около очите в съчетание със звукова терапия. Въздействието им нормализира зрението. Формата на масажорите за очи, са създадени с помощта на компютър, която да съответства с прецизна точност на месторазположението на акупунктурните точки в около очните области. Очният масажор въздейства чрез въздух под налягане, с което се постига мекота и ефективност на натиска, симулиращ ръчен масаж.

Резултатите са: премахване на очното напрежение, понижаване на налягането, подобряване на кръвоснабдяването на очната ябълка и мускули, намаляване отока на веждите, спомага за разпръскване на хематомите, възстановява слъзната лента, премахва свръхчуствителността към светлина, предизвикана от преумората на очните мускули.

Кой може да използва масажора за очи:
Студенти, ученици от началните и средни училища;
Хора с очни проблеми: късогледство, кривогледсво, далекогледство и др уги очни болестни състояния, принудени да носят продължително време очила;
Оператори на компютри, хора, работещи с компютър, хора работещи с точни машини и инструменти и други;
Хора с симптоми на: световъртеж, нерви, чувствителност към силна светлина ( фотофобия ), възпаление на лицивите нерви;
Лица страдащи от неврастения и безсъница, пресбиопия ( затруднение при четене ), астигматизъм, катаракт и др уги;
Хора, страдащи от хронична хрема, пълен и запушен нос и синузит
.

Кой не трябва да ги използва:
• Хора с хипертония 2 и 3 степен;
• Хора с глаукома или порезни рани в процес на заздравяване в областта на очите;
• В случаи на отлепяне на ретината;.

"Терапия на гръбначен стълб" - комбинация от специална техника от специфични масажни прийоми, взаимствани от източните практики, плюс процедура от светлинна терапия с Биоптрон.

​Целта на терапията​ с прилагането на източните техники​ е да се постигне значително подобрение и облекчаване на болки и друг вид симптоми на хора, които страдат от хронични заболявания на опорно-двигателния апарат и такива, които поради заседнал и нездравословен начин на живот или за хора, които усещат дискомфорт в тази част от тялото.

Ето какви са симптомите и заболяванията, на които тази терапия въздейства: Болки в гърба, Сколиоза, Ишиас, Изкривяване на таза, Разлика в дължината на краката, Болки в раменете, Болки в коленете, Артроза на коленните стави, Изкривяване на шията, Артроза на бедрени стави, Нарушение в развитието, Главоболие и Мигрена, Синдром на дефицит на вниманието, Болест на Бехтерев, Нарушение в координацията на движението, Епикондилит на лакътя, Миалгия, Спортни травми, Шум в ушите, Челюстни проблеми, Нарушение на сърдечния ритъм, Астма, Нарушение на слуха, Последствия след нещастни случаи, а също така и душевни травми.

Терапията​ с уреда Биоптрон​ ​се изпълнява ​чрез​ третиране локално мястото, където клиента изпитва болка или дискомфорт​ или​ третиране на съответните зони за подсилване на имунната система, за активиране на самовъзстановителните механизми на организма​.

Светлинната терапия Биоптрон​ стимулира имунната система. Действа по естествен начин като подпомага и възстановителните способности на организма. Въздействието му се основава на комбинацията от различни дължини на светлинните вълни от видимия и инфрачервения светлинен спектър, което оказва положително влияние при лечението на различни здравословни проблеми още на клетъчно ниво. Не съдържа UV лъчи.

Светлината Bioptron притежава биостимулативни ефекти. Когато се прилага върху кожата, тя стимулира чувствителните на светлина вътрешноклетъчни структури и биомолекули. Това дава началото на верига от клетъчни реакции и ускорява така наречените второстепенни реакции, които не се ограничават само до участък на третираната кожа, а включват целия организъм. Светлината помага като: подобрява микроциркулацията, хармонизира метаболитните процеси, подсилва имунната система, стимулира регенеративните и обновителни процеси в целия организъм, ускорява процеса на лечение на рани, облекчава болката или намалява нейната интензивност.

Има ли странични ефекти? Светлинната терапия, поради самото си естество на действие, няма и не може да има странични неблагоприятни ефекти. Може да бъде прилагана при всички хора, всички възрастови групи, от новородени до възрастни хора, по съответната схема за терапия, като средство за профилактика или за лечение.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 14 Октомври до 14 Ноември 2016г

С предварително записан час на: 088 44* **** (скрит).

Процедурите се изпълняват от Марина Стоянова - медицинско лице с над 15-годишен стаж.

Терапия "Здраве" - комбинация от електроакупунктура (20 минути), плюс светлинна терапия с Bioptron (20 минути).

Терапия "Мигрена плюс" - комбинация от лечебен масаж на глава, врат и гръб, рефл​ексотерапия на ходила и терапия за очи и слепоочие с очен масажор.

"Терапия на гръбначен стълб" - комбинация от специална техника от специфични масажни прийоми, взаимствани от източните практики, плюс процедура от светлинна терапия с Биоптрон.

Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Прочети още
4.60 от 52 оценки
23
Всички отзиви
41 · 79%
5 · 10%
2 · 4%
3 · 6%
1 · 2%
Отзиви от Мъже
2 · 50%
1 · 25%
0 · 0%
1 · 25%
0 · 0%
Отзиви от Жени
37 · 80%
4 · 9%
2 · 4%
2 · 4%
1 · 2%
Отзиви от Стара Загора
32 · 78%
4 · 10%
1 · 2%
3 · 7%
1 · 2%
Maria преди 3 години
Благодаря!
 · подкрепям!
Тянка преди 3 години
Много съм доволна.
 · подкрепям!
Ирина преди 3 години
Препоръчвам!
 · подкрепям!
Катерина преди 4 години
Ваучерите бяха подарък за моите родители !Изключително са доволни!Момчето е старателно и добре е свършило работата си с усмивка на лице! Ще се възползваме отново от ваучери на това студио когато Грабо пусне!
 · подкрепям!
Биляна преди 4 години
Беше много приятно.
 · подкрепям!
Радка преди 4 години
Хареса ми
 · подкрепям!
Албена преди 4 години
Отлично
 · подкрепям!
Rumyana преди 4 години
Много добро и професионално обслужване!
 · подкрепям!
Vanya преди 4 години
Препоръчвам.
 · подкрепям!
Соня преди 5 години
Любезни, отговорни ... професионалисти в дейността, която упражняват!
 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Студио b*Point
Стара Загора, Център, ул. Иван Мирчев 6 (пресечката с ул. Ген. Гурко)
Тел.:
088 44* **** (скрит)
Раб.Вр:
По уговорка.
За фирмата
Профил
Още за Студио b*Point вижте в профила им в Grabo.bg

В специализираното студио b*Point е събран екип от опитни и квалифицирани специалисти, които ще се погрижат за вашето здраве и тонус в самия център на Стара Загора.

Студиото предлага различни видове масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, целящи да постигнат лечебен и оздравителен ефект на организма. От този сезон се предлагат и оздравителни процедури с електромускулна стимулация и терапия.

Единствено и само в студио b*Point ще намерите още предлаганите лечебни алтернативни процедури - коМра терапия, Соматична биостимулация или т.нар. лечение с Делта Лазер. Лечебните процедури в студиото се разработват и предлагат индивидуално към всеки клиент чрез програма за оздравяване. Програмите на лечение с Делта лазер са насочени в различни аспекти към лечението на организма:

• обща биостимулация;
• травматология, травми (лакътна става, колянна става, глезенна става);
• фрактури;
• УНГ заболявания (фарингити, ринити, отити, синузити, тонзилити);
• пулмология (бронхит, астма);
• неврология (инсулт, ишиадикус);
• ендокринология (захарен диабет) и много други.

Студио b*Point залага на професионално обслужване, ниски цени и добра локация. Екипът ви приветства да опитате процедурите, за да предотвратите заболяванията и да поддържате добро физическо и емоционално състояние.

Офертата е осигурена от ЗЛАТИ ПЕТРОВ ДИМОВ.

Въпроси и отговори2
Здравейте, страдам от световъртеж (частично увреждане на вестибуларния апарат) и шум в ушите. Коя от предлаганите терапии с ваучер ще ми препоръчате като искам в същото време да има и анти-стрес ефект? И работите ли в събота?
Здравейте ! Най-подходящата процедура за вас е терапия на гръбначен стълб, тъй като би дала облекчение на основните ви оплаквания и има не по-малко анти стрес ефект от останалите. Другият вариант е да си закупите ваучер за една от терапиите по ваш избор, а когато се обадите за записване на час да ме уведомите, че искате да видоизменим терапията, индивидуално ориентирана към вашите здравословни проблеми. Работя и в събота, когато клиентите нямат друга възможност.
Масажът "Мигрена плюс" става ли за дете на 10 години с установено далекогледство? Носи очила само при четене, работа с компютър и гледане на телевизия. Преди ги носеше постоянно.
По горепосочената информация, която ми давате и в случай, че липсват други заболявания на очите може да се приложи тази терапия. Ако нещо друго ви притеснява, моля обадете ми се по телефона и ще ви обясня.
Предишни оферти11
Виж още
Още оферти за Масажи и spa
Масаж с магнезиево олио - частичен или на цяло тяло
9.90 лв. 20 лв. 12.10 - 30.11
88 : 50 : 53
94 грабнати Център
Класически, лечебен или аромамасаж - частичен или на цяло тяло
14.90 лв. 30 лв. 3.09 - 30.11
15 : 50 : 53
80 грабнати Център
1 или 3-дневен лечебен пакет процедури - термозона, аромамасаж и възможност за индивидуални тренировки Gymnic
24.50 лв. 7.10 - 20.11
64 : 50 : 53
11 грабнати Център
Индивидуална инфрачервена сауна Excel
249 лв. 356 лв. 14.10 - 13.11 3 грабнати София
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати