X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Спорт

4 тренировки по Тае Бо или Табата с опитен преподавател, от Таекуондо клуб Нерон

Офертата е разграбена! от 21.08.2019г до 03.09.2019г
Предоставено от: Таекуондо клуб Нерон кв. Драгалевци
Цена: 28лв 8лв
Запиши се за известие при нова оферта от Таекуондо клуб Нерон
Email:

За офертата

За да поддържате добра форма, е необходимо да натоварвате всички мускулни групи! От Таекуондо клуб Нерон ви обещават, че с воля и малко постоянство резултатите ще са очевидни - трябва ви само ваучер!

4 тренировки по Тае Бо или Табата 8 лв вместо 28 лв

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 21 Август до 21 Септември 2019г

С предварително записване на: 087 62* **** (скрит), с номер и секретен код на ваучер.

Един ваучер е за един човек, над 14г.

Всички посещения трябва да бъдат направени в рамките на валидност на ваучера.

График на заниманията:
Тае Бо
- Понеделник, Сряда и Петък: 19:00 - 20:00ч (в залата в кв. Драгалевци);
- Вторник и Четвъртък: 19:00 - 20:00ч и 20:00 - 21:00ч; Събота: 09:00 - 10:00ч (в залата в кв. Симеоново).

Табата
- Петък: 19:00 - 20:00ч (в залата в кв. Драгалевци);
- Събота: 10:00 - 11:00ч (в залата в кв. Драгалевци).

Всеки клиент може да ползва по 1 ваучер за себе си.

Прочети още
Адрес и контакти2
София, Драгалевци, пл. Цар Иван Александър 6 (Читалище "Св. св. Кирил и Методий")
Тел.:
087 62* **** (скрит)
Раб.Вр:
По график.
София, Симеоново, ул. Крайречна 10 (Читалище "Отец Паисий")
Тел.:
087 62* **** (скрит)
Раб.Вр:
По график.
За фирмата

Таекуондо клуб Нерон е създаден през 2010г. В основната подготовка е заложено изучаването на Олимпийско таекуондо, стил WTF. В клуба се обучават около 80 трениращи, предимно деца и младежи.

В динамиката и развитието на олимпийски спорт и съревнования Таекуондо клуб Нерон показа, че е един от най ­ бързо развиващите се в България. Отборът е републикански шампион на държавното първенство на възрастова група деца за 2015г. Състезателите на клуба са донесли на България над 150 медала от международни първенства и турнири.

Таекуондо клуб Нерон предоставя отлична база както за желаещите да се развиват професионално като състезатели, така и за всички, които желаят да спортуват за здраве. На първо място в развитието на трениращите се залага на усвояването на идеите на източната философия и култура, в които уважението и дисциплината са част от подготовката на бъдещите шампиони.

За постигането на успехи Таекуондо клуб Нерон залага на добрата комуникация между ръководството, родителите и децата. Трениращите са разделени на възрастови групи, с цел повишаване качеството на подготовката. В тренировъчната програма са заложени изграждане на самостоятелност и положителна представа за себе си, изразходване на физическата енергия, изграждане на силен характер, самоуважение, фокусиране и концентрация, изграждане на доверие, подобряване на уменията за слушане, придобиване на бойни умения и маниери, следване на правила и отговорност, уважение към себе си и останалите в залата и извън нея, изграждане на необходимата моторика за развитието на децата, изграждане на лидерски качества, контрол и самоотбрана.

Децата спазват създадените етикет и принципи в залата по бойни изкуства. За подготовката на трениращите отговаря квалифицираният треньор по таекуондо Милен Гочев, който притежава II дан по таекуондо стил WTF. Завършил е НСА "Васил Левски" ­ в София, специалност Треньор по таекуондо и е заслужил треньор по таекуондо за 2013г на Българската Федерация по Таекуондо.

Милен Гочев е сертифициран международен треньор Клас 1. Той е 11 пъти шампион на България и многократен медалист от международни първенства и турнири. Дългогодишен състезател в Националния отбор на България.

История на таекуондо
Таекуондо възниква като синтез от няколко традиционни корейски стила, най­- важните от които са Те Кион, Субак, Кьоксул, Хуа Ранг До. Носи елементи от Карате и Хапкидо, както и отделни стилове на китайското У Шу.

Независимо от различните версии по възникването на Таекуондо, поддържани от отделните федерации, най­-важни от които са ITF (International Taekwondo Federation), GTF - Global Taekwondo Federation и WTF - World Taekwondo Federation, истината е, че Таекуондо не е плод на усилията само на един човек, а е сътворено от усилията на водещи майстори от 5 основни корейски Kwаn­a, наследници на традиционни корейски школи. Именно поради обединените усилия на тези майстори, Таекуондо сега е глобален спорт с огромно значение.

Името Tae Kwon Do е предложено от Ген. Чой Хонг Хи през 1956г, когато той е избран да внедри и разпространи ново унифицирано бойно изкуство в армията. Първите демонстрации на Таекуондо са във Виетнам - там са и първите школи. Първата федерация по Таекуондо в света е Корейска Таекуондо Асоциация - KTA, сформирана през 1959г.

WTF е създадена на 28 Май 1973г в Сеул, Южна Корея, на специална среща в Kukkiwon - щаб квартирата на световното Таекуондо от 35 представители от различни World Taekwondo Federation (WTF) е член на International Olympic Committee (IOC). В момента президент е Chungwon Choue. Още от самото начало на възникването си, федерацията развива спорта Таекуондо, наблягайки на този аспект от бойното изкуство, развива специфични правила и започва да провежда състезания и първенства, което довежда до избора на Таекуондо WTF за демонстративен спорт през 1988г и 1992г и приемането му за Официален Олимпийски Спорт през 2000г на олимпиадата в Сидни, Австралия.

Още за Таекуондо клуб Нерон вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от КЛУБ ТО ТАЕКУОНДО НЕРОН, ЕИК: 176002528.

Още оферти за Спорт и активен живот
3 посещения на танци по избор - народни, Трайбъл Фюжън или съвременни
12 лв. 24 лв. 23.09 - 10.10
59 : 43 : 33
Център
2 или 4 посещения на латино танци
8.90 лв. 18 лв. 21.09 - 19.10
59 : 43 : 33
Център
-51%
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати