X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Научи се да работиш с Photoshop и CorelDraw, или с Word, Excel и PowerPoint! Онлайн курс, плюс IQ тест, от onLEXpa.com

Офертата е разграбена! от 22.01.2016г до 31.01.2016г
Грабнати ваучери:
25
Предоставено от: onLEXpa.com
Цени от: 200лв 29.80лв
Запиши се за известие при нова оферта от onLEXpa.com
Email:

За офертата

Искаш да усъвършенстваш компютърните си умения бързо и лесно? Грабни предложението на onLEXpa.com и научи всичко, което ти трябва - с достъп по всяко време и от всяко място!

Онлайн курс за работа с Photoshop и CorelDraw, или с Word, Excel и PowerPoint, плюс IQ тест - за 29.80лв, вместо за 200лв!

Повече за курса:

С наученото от видео-лекциите по Photoshop и CorelDraw ще можете да правите визуална обработка на снимки и картини, да създавате графики, скици, карти и други изображения.

По време на обучението си по Photoshop ще навлезете постепенно в процеса на работа с програмата и ще овладеете безценни техники за създаване на растерни изображения, графики за уеб, 3D изображения и много други.

Курсът по CorelDraw е предназначен за всеки, който иска да получи знания за чертаенето на фигури, как могат да се добавят ефекти, векторизация, подравняване, изработка на визитки, флаери, списания, книги и много други. CorelDraw е професионален продукт за векторна графика и един от най-често използваните при изготвяне на рекламни материали. В нашия Online курс ще научите всичко свързано с предпечатните функции на програмата.

Примерите са с версии Photoshop CS6 и CorelDRAW X6, но примерите са максимално стандартизирани и могат да се приложат и към всяка друга версия на програмите.

Курсът за работа с Word, Excel и PowerPoint има изключително реална и практическа насоченост за това да станете по-продуктивни както в работния си процес, така и в личния си живот, докато работите с компютър. Този курс ще Ви даде информация, която ви е нужна, за да напишете своя документ, да изготвите таблица или дори да направите своя презентация.

Примерите са с Office Packet 2010 и Office Packet 2013, но примеритеса максимално стандартизирани и могат да се приложат и към всяка друга версия на програмите.

Във вашия профил в onLEXpa.com ще ви се активират професионално изготвени от Lex Partners модул с текстови, снимкови и видео материали, където ще добиете полезна информация за изучаваните от вас програми.

Курсове са приложими независимо, коя версия на програмите ще използвате.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 22 Януари до 22 Февруари 2016г

Курсът се провежда в сайта: www.onlexpa.com . Необходимо е всеки клиент да се регистрира. Изберете Online Курс за работа с Photoshop и CorelDraw или с Word, Excel и PowerPoint. Въведете номер и секретен код на ваучера си в полето "Ваучер". След проверка, профилът ви ще бъде активиран в рамките на 6 работни часа.

Ваучерът трябва да се активира в срока на неговата валидност.

В първия ден на активиране на своя профил ще получите достъп до първия урок. Всички останали уроци ще се активират поетапно след това.

Курсове са приложими, независимо коя версия на програмите ще използвате.

Материалите остават на ваше разположение за следене от платформата, дори и след като всички уроци ви се активират.

Един ваучер е за един човек.

Всеки курсист получава удостоверение за преминато обучение, издадено от Онлайн Лекс Партнърс ООД.

За контакти: 088 46* **** (скрит) или E-mail: clients@onlexpa.com.

Прочети още
4.70 от 338 оценки
138
265 · 78%
47 · 14%
14 · 4%
5 · 1%
7 · 2%
Tsvetelina преди месец
Към момента съм на първи урок. Много добре са обяснени нещата, изключително обширен и добре структуриран урок.
 · подкрепям!
Константин преди месец
Много лесен и достъпен начин да научите чужди езици.Потребителят е закупил Онлайн курс - по японски, китайски или комбиниран, нива А1 и А2, плюс IQ тест
 · подкрепям!
Божурка преди 2 месеца
Много добре обяснено. Детето е щастливо - японски език.
 · подкрепям!
Лалка преди 2 месеца
Много изгодна оферта от Грабо. Супер сте
 · подкрепям!
Маргарита преди 3 месеца
Много добре структуриран курс.
 · подкрепям!
Петя преди 3 месеца
Доволна съм!Много добре подредени уроци!
 · подкрепям!
Петя преди 3 месеца
Много добре поднесен материал !Достъпно и подробно за начинаещи.
 · подкрепям!
valq преди 3 месеца
Доволна съм...
Лесно и удобно е
 · подкрепям!
Лазарина преди 3 месеца
Засега съм в началото на курса и преговарям! Всичко е обяснено подробно и на български език, но не съм сигурна че е подходящо за човек, който не е учил езика задълбочено преди.
 · подкрепям!
Aneliq преди 4 месеца
Много достъпно е предадена информацията
 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Онлайн услуга.
Тел.:
088 46* **** (скрит)
Профил
Офертата е осигурена от onLEXpa.com
За фирмата

onLEXpa.com непрекъснато създава нови и интересни Online курсове, чрез които всеки клиент на фирмата може както да започне обучението си в дадена сфера, така и да разшири общата си култура.

Компанията предлага и развива широк набор от профилни възможности. Ще имате възможност да събирате LEX точки, с които да закупувате Online Курсове. Също така ще имате възможност да комуникирате с ваши приятели от onLEXpa.com.

onLEXpa.com провежда едномесечни и двумесечни Online Курсове. Материалите в системите се активират автоматично всяка следваща седмица, считано от деня на активация на вашия профил. Online курсовете остават на ваше разположение за неограничено използване от тяхната система.

Всеки потребител има възможност да направи специален IQ Тест и да получи своя резултат на момента. Потребителят може да прецени дали след получаване на удостоверението си за преминатото обучение, иска резултата от направения IQ Тест да бъде записано в удостоверението.

Още за onLEXpa.com вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЛЕКС ПАРТНЪРС ООД, ЕИК: 201410577.

Въпроси и отговори2
Здравейте! Имам проблем! Днес си платих ваучера за Word, Exsel и PowerPoint, но като въведох шест цифрения секретен код след време получих съобщение по abv.bg, че кодът е невалиден. Защо е така?
Здравейте, трябва да въведете номерът на вашия Ваучер + вашия секретен код ! В противен случай няма как да направим проверка за валидността на вашия Ваучер. Необходими са двата номера. Поздрави
Колко време се имаме право да изучаваме курсовете за 1м.ли?
Здравейте, след като вашия профил бъде Активиран в нашата система ще ви се активира първия модул от материали. Една седмица след това ще ви се Активира автоматично втория модул от материали. Достъпът до системата няма да ви се прекратява. Ще можете да следите както Текстовите така и Видео Материалите (които показват нагледно как дадено действие се извършва директно от програмата), по всяко време след ви се Активират материалите. Оставаме на разположение ! E-mail: clients@onlexpa.com / GSM: 0884 65 10 68
Предишни оферти184
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати