X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Култура

Комедията "Два билета за Париж" - на 20 Юли на лятна сцена в Нов театър НДК

Офертата е разграбена! от 29.06.2020г до 20.07.2020г
Грабнати ваучери:
47
Предоставено от: ТМЦ - Разград Център
Цена: 15лв 10лв
Запиши се за известие при нова оферта от ТМЦ - Разград
Email:

За офертата

Екипът на телевизионното предаване "Аламинут" ви е подготвил театрално забавление, което крие отговорите на два истински важни въпроса - що е изневяра и кой копнее за щастлива любов!

Комедията "Два билета за Париж" на 20 Юли от 21:00ч на лятна сцена в Нов театър НДК 10 лв вместо 15 лв

Повече за спектакъла:

Автор: Христо Христов
Режисьор: Робин Кафалиев
Постановка: Тодор Мадолев
Сценограф: Теодор Даскалов
Участват: Робин Кафалиев, Таня Кожухарова, Атанас Бончев-Наката, Мариела Топалова, Марияна Бранкованова, Цветана Благоева, Николай Сяров, Йоана Иванова, Яцек Янков

"Нощ преди сватбата в младоженския (многоженския) апартамент!
Секс преди брака?!!! - може… Но ако е с непознат човек? Това изневяра ли е или… алкохолно недоразумение?… И ако на сватбения си ден се налага на поразия да въвличаш сватбарите в лъжи (дори себе си), това измама ли е или?… А, ако единственото ти спасение е, още преди другите да са се усетили, бързо да изчезнеш някъде (например в Париж), това бягство ли е... или...
Тези (и други) поразии се случват в новата комедия "Два билета за Париж", и автор е Христо Христов, именно главният сценарист на "Аламинут".
Смейте се, вие, но на героите хич не им е до смях в тези сложни ситуации и задъхана динамика. О-ооо, какви решения само взимат и не взимат познатите ви актьори от емблематичното скеч-шоу - "Аламинут"! Да, Робин Кафалиев, Таня Кожухарова и Атанас Бончев - Наката нямат секунда спокойствие. С тях са се забъркали и колегите им Мариела Топалова, Йоана Иванова, Марияна Бранкованова, Цветана Благоева, Николай Сяров, Яцек Янков. Те буквално разплакват публиката, не от друго, а от смях, макар на самите да им се реве.

Забранено е за зрители със смехова алергия или слаба диафрагма (трябва много въздух, за да се издържи). И, да… който до сега не го е знаел, ще осъзнае че:
Мъжете искат секс, а жените - щастлива любов. Но в края на краищата... едните и другите правят бебе!

Режисьор е Робин Кафалиев, а постановката е на Тодор Мадолев. Неслучайно художник е скулпторът Теодор Даскалов. Музиката и шумът се причиняват от тон-режисьора Явор Якимов.

Наздраве, но… да не ви се случва…

Поздрави"

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: 20 Юли 2020 (Понеделник)

Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".

Необходимо е да покажете QR кода на ваучера преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.

Комедията "Два билета за Париж" се поставя на 20 Юли (Понеделник) от 21:00ч, на лятна сцена в Нов театър НДК.

Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема.

Прочети още
4.70 от 48 оценки
39
Всички отзиви
43 · 90%
1 · 2%
2 · 4%
2 · 4%
Отзиви от Мъже
4 · 80%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
1 · 20%
Отзиви от Жени
37 · 90%
1 · 2%
2 · 5%
0 · 0%
1 · 2%
Отзиви от София
29 · 91%
1 · 3%
2 · 6%
0 · 0%
0 · 0%
Калин преди седмица
Беше страхотно!
 · подкрепям!
Detelina преди седмица
Интересна и комична гледна точка относно здравната ни система.Блаагодаря Ви.
1 · подкрепям!
Detelina преди седмица
Благодаря за удоволствието, което ми доставихте с вашата невероятна авторска игра .Чакам с нетърпение следващата ваша изява.
 · подкрепям!
Елвира преди 3 седмици
Много ми хореса комедията! :)
1 · подкрепям!
Антония преди 2 месеца
Страхотна постановка
 · подкрепям!
Pavel преди 5 месеца
Страхотно преживяване!
 · подкрепям!
Desislava преди 6 месеца
Много добра постановка с великолепна игра на актьорите, администрация.
 · подкрепям!
Ан-Мари преди 6 месеца
Страхотна игра на всички.Забавлявахме се от сърце.
 · подкрепям!
Dora преди 6 месеца
Два билета за Париж-посмяхме се от сърце.
 · подкрепям!
Нели преди 6 месеца
Препоръчвам на всеки да посети! Прекрасно беше!
 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от ТМЦ - Разград
София, Център, пл. България 1, НДК (вход на бившия Базар Пасажа, под Пресцентър НДК)
Раб.Вр:
20 Юли: 21:00ч
За фирмата
Профил
Още за ТМЦ - Разград вижте в профила им в Grabo.bg

През 1947г в Разград се изгражда театрална трупа към Околийския читалищен съвет. "На 11 май трупата изнесе с голям успех своето първо представление в Разград - драмата "Боряна" от Йордан Йовков", пише през м.май в-к "Разградски народен глас". С ново решение на Околийският народен съвет се формира нов, постоянно действащ състав към читалище "Развитие", наречен Разградски драматичен театър с директор и гл.режисьор Тодор Донев, режисьор Иван Гайдарджиев и щатен актьорски състав от 19 души. Сред тях са: Иван Кондов, Петър Слабаков, Станка Пенчева, Сергей Бартенев, Недялко Матев, Димитър Минев и много други техни колеги от Разград, Шумен и Варна. За театрален салон и гримьорни се ползва салона и подземните помещения на у-ще "Васил Левски". Първият спектакъл е "Хъшове" на Иван Вазов.

В Протокол № 13 на Временната управа от 25.04.1948г се взе Решение № XIV: "Разградския околийски драматичен театър се променя за Народен общински, който да се обособи на самоиздръжка..." През 1953 е наречен Народен театър при Общински народен съвет. Присъден му е статут на Държавен театър през 1957г. От 1957г статутът не е променян и театърът винаги е бил Държавен репертоарен театър.

През годините названието се променя често - Общински, Околийски, Окръжен. Сегашното си име Театрално-музикален център - Разград той носи от 1972г, получено по повод 25 - годишнината си.

Указ № 97 на Държавния съвет на НРБ

Въз основа на чл. 93, т.7 от Конституцията и чл. 1 от Указа за наименование на обекти от национално и местно значение:

т. 5 "Наименува Драматичния театър в гр. Разград на Драматичен театър "Антон Страшимиров" , считано от 28.01.1972г
Подписи: Председател на ДС; Секретар на ДС
Указът е публикуван в бр. 10 на ДВ от 4.02.1972г.

През септември 2003г беше открит нов театрално-културен комплекс. Преместването на Театъра в новата сграда и новия тип взаимоотношения с Община Разград - общинска сградна собственост и театър с държавна субсидия и материални активи, се развиват по възходяща линия и вече са очертани основните параметри на градивен и ползотворен диалог и сътрудничество.

През м.юли 2010г Правителството прие постановление за преобразуване на държавни културни институти, с което започва реформата в системата на сценичните изкуства. Концепцията, предложена от Министерството на културата: Музикалният и кукленият театър в Кърджали се сливат. Обединяват се и Музикалният и Драматичният театър в Разград.

Поредното преструктуриране е от март 2014г. С постановление на Министерски съвет от шести март 2014г. е създаден Театрално-музикален център - Разград, който обединява ДТ "Антон Страшимиров", Сцена "Назъм Хикмет" и Разградска филхармония "Проф. Димитър Ненов". Дейността на ТМЦ - Разград е свързана със създаване и разпространение на спектакли в областта на театралното, музикално-танцово, симфонично и камерно музикално изкуство.

Управлението на новосъздадения държавен културен институт поема Пламен Панев - театрален и кинорежисьор, завършил НАТФИЗ "Кр. Сарафов" през 1990г. Преподавател в театралната академия в периода 1990-2000г. Има над 60 театрални постановки в страната и чужбина. От 2006 до 2009г - директор на ДТ "Сава Огнявов"-Русе. След преждевременната кончина на Панев през септември 2016г, управлението на центъра е поверено на Богдан Петканин завършил НАТФИЗ, специалност "Театрална режисура" при проф. Димитрина Гюрова, успешно поставя театрални спектакли в страната и чужбина.

От август 2017г след проведен конкурс директор на ТМЦ-Разград е Тодор Мадолев - започнал творческата си кариера като актьор и изиграл близо сто роли на различни сцени в България. Занимава се с режисура, специализира в Канада кино и снима редица музикални клипове, един късометражен художествен филм, награден в Ню Йорк и множество документални.

Офертата е осигурена от ТЕАТРАЛНО-МУЗИКАЛЕН ЦЕНТЪР - РАЗГРАД, ЕИК: 000499400.

Предишни оферти27
Виж още
Още оферти за Културни и спортни събития
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати