X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Здраве

Преглед от специалист акушер-гинеколог и цитонамазка с разчитане - без или със АГ ехография, от Deutsche Klinik

Офертата е разграбена! от 11.01.2017г до 30.01.2017г
Грабнати ваучери:
26
Предоставено от: Deutsche Klinik Център
Цени от: 65лв 22.75лв
Запиши се за известие при нова оферта от Deutsche Klinik
Email:

За офертата

Не отлагайте грижата за здравето си! Deutsche Klinik ви приканва да се прегледате още сега, и то без да ви струва много!

Профилактичен преглед от специалист акушер-гинеколог на женски полови органи и малък таз, плюс вземане на цитонамазка и разчитане - за 22.75лв, вместо за 65лв;

Профилактичен преглед от специалист акушер-гинеколог на женски полови органи и малък таз, вземане на цитонамазка и разчитане, плюс АГ ехография - за 33.90лв, вместо за 110лв.

Повече за процедурите:

Изследването се извършва в специализиран кабинет по гинекология и е по време на самия преглед. Това изследване на женската репродуктивна система позволява да се установят отклонения в клетките и възможни онкологични процеси.

От цитонамазката може да се установи и наличие на други промени, вследствие на инфекция и възпаление, което е отново в полза здравето на жената. Тя е метод, който изследва клетки от маточната шийка за патологични промени. Вземането на цитонамазката е безболезнен метод. По този начин могат да се установят злокачествени процеси в ранен стадии или предракови състояния. Уловени навреме, те могат да гарантират и пълно оздравяване. Разработен е от патолога Джордж Папаниколау през 1928г. Благодарение на цитонамазката могат да се отчетат абнормни промени, които показват наличие на процеси, водещи към развитие на цервикален рак. Провеждането й редовно се приема за профилактична мярка срещу заболяването. Благодарение на нея е възможно навременно откриване на неблагоприятни процеси в тази част на женското тяло и поставяне на диагноза с последващо адекватно лечение. Ракът на маточната шийка и матката е един от най-срещаните и се нарежда на второ място след рака на гърдата при българките; и на пето място в групата на онкологичните заболявания за българската популация въобще.

Ако трябва да се избере метода за поставяне на диагноза в ежедневната практика, който е е преобразил най-много акушерството и гинекологията в последните 50 години, то със сигурност бихме посочили ултразвуковото изследване. Прегледът се извършва през влагалището за оглед на матка и яйчници. АГ ехографията е рутинна част от всеки преглед. Благодарение на нея могат да се оценят нормалните физиологични промени по време на менструалния цикъл (например овулация и промени в дебелината на маточната лигавица при изследване на безплодието), да се видят аномалии и тумори на матката и яйчниците, да се предположи с голяма степен на вероятност дали даден тумор е доброкачествен или злокачествен, да се установи бременност, както и мястото и (в матката или извън нея) и да се проследи развитието на плода през цялата бременност, търсейки отклонение от развитието или наличие на малформации. За много от състоянията това е най- точния метод за изследване към момента.

В някои случаи е съизмерим или по-точен от далеч по скъпи изследвания като компютърен томограф и ядрено магнитен резонанс. При това е и напълно безвреден.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 11 Януари до 10 Февруари 2017г

С предварително записване на: 02/ 986 ** ** (скрит), 088 59* **** (скрит) (регистратура), с номер и секретен код на ваучера.

При неявяване на записан час, ваучерът се счита за използван.

Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа преди процедурата.

Резултатите от изследването и разчитането на цитономазката се получават от 1 до 3 работни дни на място в клиниката.

Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент с ваучер ползва преференциални цени за следните услуги:
- Ехография на малък таз (яйчници, матка) - за 30лв, вместо за 40лв;
- АГ ехография - за 33.75лв, вместо за 45лв;
- Вторичен преглед (до 30 календарни дни след датата на използвания ваучер) - за 18.80лв, вместо за 25лв;
- Микробиологично изследване на влагалищен секрет - за 30лв, вместо за 40лв;
- Преглед от гинеколог - за 30лв, вместо за 40лв;
- Взимане и изследване на цитонамазка с разчитане - за 20лв, вместо за 25лв.

Прочети още
4.40 от 113 оценки
66
Всички отзиви
77 · 68%
20 · 18%
10 · 9%
1 · 1%
5 · 4%
Отзиви от Мъже
3 · 33%
4 · 44%
0 · 0%
0 · 0%
2 · 22%
Отзиви от Жени
73 · 72%
16 · 16%
9 · 9%
1 · 1%
3 · 3%
Отзиви от София
66 · 65%
20 · 20%
9 · 9%
1 · 1%
5 · 5%
Диана преди 4 години
Препоръчвам!!!
 · подкрепям!
vesela преди 4 години
Изключително любезно и добро обслужване. Гинеколожката е страхотна,любезна,внимателна! Препоръчвам!
 · подкрепям!
Svetlana преди 4 години
препоръчвам!
 · подкрепям!
Ива преди 4 години
ехография на коремни органи-изчерпателно и с внимание,доволна съм
 · подкрепям!
Татяна преди 4 години
Останах приятно изненадана от обслужването в клиниката.
 · подкрепям!
Asia преди 4 години
Доволна съм. Внимателен лекар, който обяснява състоянието и дава нужните съвети и предписания.
 · подкрепям!
Дафина преди 4 години
Изключително много съм доволна от цялостният и много подробен преглед и от много доброто и внимателно отношение, което Д-р Кермедчиев показа към мен. Получих много полезна и много допълнителна информация. Със сигурност ще се преглеждам в този диагностичен център по-нататък. Горещо го препоръчвам.
 · подкрепям!
Анжелика преди 4 години
Д-р Кермедчиев беше изключително внимателен. Много детайлно и обстойно ме прегледа и коментира резултатите. Отдели ми достатъчно време. Препоръчвам.
 · подкрепям!
Лилия преди 4 години
Изключително внимание от страна на д-р Йорданова! Благодаря! Препоръчвам с две ръце! :)
 · подкрепям!
Йорданка преди 4 години
Благодаря Ви! Направихте ми голяма добрина!
 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Deutsche Klinik
София, Център, ул. Стара планина 10
Тел.:
02/ 986 ** ** (скрит), 088 59* **** (скрит)
Раб.Вр:
Понеделник - Петък: 8:00 – 19:00ч.
За фирмата
Профил
Още за Deutsche Klinik вижте в профила им в Grabo.bg

Deutsche Klinik GmbH (Дойче Клиник ДКЦ ЕООД) е създадена през 2005г като няма договорни отношения с НЗОК. Запазила е през годините бутиковия си вид. Намира се на изключително централно място в София и е на собствена площ около 300кв.м със собствена лаборатория.

Deutsche Klinik GmbH е амбициозно реализиран проект на водещи специалисти от големите Университетски болници и научни звена в София с основна задача да осигури съвременна профилактична и доболнична медицинска помощ. Диагностично–консултативният център е изграден съобразно европейските медицински стандарти, като за основа е ползван немския опит. Това стана възможно благодарение на тесните контакти на работещите в центъра асистенти и професори с немски Университетски клиники и преподаватели. Реализираният модел на здравно обслужване е постигнат на базата на продължителните специализации на работещите в центъра лекари основно в Германия и другите страни на Европейския съюз.

В Дойче Клиник работят специалисти с основна заетост в Университските болници в София. Това осигурява високо професионално ниво на консултативната помощ, внедряване в практиката на последните новости в методите за изследване и лечебни концепции и най-модерно оперативно лечение. Оборудван е с най-новата медицинска техника за диагностика във всички области на медицината, включително съвременна клинична лаборатория, компютъризирана система за водене на лични здравни досиета, както и специализиран медицински транспорт. Има сключен договор за обслужване на пациенти с най-съвременния компютърен томограф и магнитен резонанс в столицата. При необходимост от болнично лечение в спешен или планов порядък, Дойче Клиник осигурява хоспитализацията на своите пациенти във водещите клиники на Медицински Университет – София.

Наличието на специализиран транспорт и договори с Университетските болници осигурява реализирането на медицинската дейност на територията на цялата страна.

Deutsche Klinik разполага със следната апаратура и техническо оборудване - специализирани кабинети за консултативни прегледи в областите:
● обща и висцерална хирургия;
● ендокринна хирургия;
● пластична и реконструктивна хирургия;
● гръдна хирургия;
● урология;
● андрология;
● съдова хирургия;
● травматология, ортопедия;
● акушерство и гинекология;
● гастроентерология;
● кардиология;
● ендокринология;
● нефрология;
● УНГ;
● офталмология;
● неврология, отоневрология, офталмоневрология;
● алергология;
● ревматология;
● пулмология;
● педиатрия;
● физиотерапия, рехабилитация;
● онкология, лъчетерапия;
● ендоскопски изследвания;
● хематология;
● психиатрия.

Кабинетите са оборудвани с необходимата специализирана съвременна апаратура за извършването на прецизна диагностика, съобразено със стандартите и изискванията на Европейския съюз.

● Ехограф с възможности за: доплерова диагностика, диагностика на коремни органи, ехокардиография, ехомамография, ехография на щитовидна жлеза, диагностика на малък таз, ехография при бременност;
● съвременен доплер с възможности за: диагностика на всички видове съдови проблеми, доплерова сонография на транскраниални , екстракраниални и периферни съдове;
● ендоскопска апаратура за извършване на: ФГС, ФКС, ректоскопия, сигмоидоскопия, колпоскопия;
● ЕКГ – 3 канален с монитор;
● възможности за офталмоскопия, изследване на зрителна острота и рефракция, автоматичен рефрактометър;
● аудиометър;
● остеодензитометър;
● ЕЕГ, ЕМГ;
● цистоскоп;
● набор за извършване на биопсия от простатна жлеза с цитология;
● холтер за ЕКГ и артериално налягане;
● микроскоп за извършване на клинико-лабораторна диагностика, хематологични наблюдения и биопсична респ. цитологична диагностика;
● стандартен и разширен набор алергологични тестове;

● Апаратура за извършване на клинико-лабораторни изследвания в следните области:
- хематологични;
- биохимични;
- хемостазиологични;
- хормонални;
- имунологични;
- туморни маркери;
- вирусологични;
- микробиологични;
- всички видове биопсии и цитологична диагностика.

Образна диагностика – всички видове рентгенови изследвания (нативни и контрастни), компютърно-томографски (скенер), ядрено-магнитен резонанс, ангиографски и инвазивни процедури се извършват по договореност във водещи клиники в Университетските болници (планово или по спешност). Разполагат с оборудван реанимобил WV transporter за посрещане на спешни и неотложни състояния и превоз на пациенти до болнично заведение. Наличие на автоматизирана компютърна система за обработка на данни и анализ на специфична медицинска информация.

Клиниката работи и на територията на цялата страна и е една от водещите Клиники в областта на профилактиката.

Офертата е осигурена от ДОЙЧЕ КЛИНИК – ДИАГНОСТИЧНО – КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР ЕООД, ЕИК: 131402375.

Въпроси и отговори1
Имам закупен валчер за преглед в Deutsche Klinik и се опитвам от един час да се свържа на посочените в офертата телефони, за да си запиша час изненадана съм, че никой не се обажда моят GSM 0888308025
Вече се свързахме и записахме час за преглед.
Предишни оферти17
Виж още
Още оферти за Здраве
Изследване на яйчников резерв
67 лв. 15.08 - 15.11
93 : 07 : 32
ул. Бузлуджа 64
Преглед при ендокринолог, плюс ехография на щитовидна жлеза
34.90 лв. 70 лв. 9.06 - 5.09
69 : 07 : 32
26 грабнати ул. Осогово 86
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати