X

Влез във форма с 12 Hypoxi процедури за оформяне на седалище, бедра и колене, от Alder Health & Wellness

Грабнати ваучери:
1
Плащаш сега:
300 лв
Доплащаш на място:
290 лв
Предоставено от: Alder Health & Wellness кв. Стрелбище
Топ цена: 590лв
Грабни ваучер

За офертата

Лятото напомня, че ти е важно да изглеждаш перфектно? Alder Health & Wellness ти предлага ефикасен начин да го постигнеш!

12 Hypoxi процедури за оформяне на седалище, бедра и колене (по 30 минути всяка) 590 лв плати сега 300 лв

Процедурите се извършват чрез S120.

Повече за терапията:

Какво представлява Hypoxi терапията?

Какво да очакваме като ефект на отслабване?

Индивидуалната генетична предиспозиция е най-същественият фактор при разпределянето на мазнините и тяхното намаляване. Целенасочено изгаряне на мазнините не може да бъде постигнато само чрез конвенционални тренировки. Hypoxi терапията спомага целенасоченото кръвообращение в проблемните зони като подпомага изгарянето на мазнините в тялото.

Когато се прилага позитивно налягане върху кожата и мастната тъкан се увеличава налягането между кожата и мускулатурата. Това е мястото, където се разполагат вените и лимфните съдове. Лимфните съдове в този слой се свиват право пропорционално на налягането - като изхвърлят течностите към прочистващите органи. Кръвоносните съдове също се свиват и стесняват (според прилаганото напрежение) като изтласкват венозна кръв бедна на кислород от кожата и мастната тъкан в дълбоката вътрешна венозна система. Пречистената кръв, обогатена на кислород, се изпраща към сърцето посредством белодробните вени и в кръвоносната система-посредством артериите. В допълнение, поради стесняването на кръвоносните съдове упражняваното налягане предотвратява навлизането на артериална кръв в кожата и мастната тъкан.

Ето как, казано с няколко думи, работи Hypoxi терапията:
Упражняваното върху тялото налягане подпомага оттичането на кръвта и течностите от кожата и мастната тъкан. Вакуумът привлича кръв и течности в кожата и мастната тъкан.Лимфната система транспортира течности и токсини - но не транспортира енергия.

Вените транспортират мастни киселини от тъканите към сърцето. Артериите транспортират мастни киселини от сърцето към мускулите. Мускулите започват да преобразуват мазнините в енергия. Лимфната система е разположена на повърхността под кожата и се състои от сложна мрежа от съдове и лимфни органи. Нейната функция е да дренира и да връща телесните течности към вътрешните органи. Докато вените транспортират по-голямата част от хранителните вещества, лимфната система има следните функции:да транспортира вредни вещества и токсини, като ги филтрира и прочиства от токсини по време на транспорта.да предизвикат подкрепата на имунната система - бели кръвни телца да отхвърлят чужди тела (като бактерии, ембриони, полени)

Вакуум:
Негативното налягане засмуква кожата, което засилва и подпомага артериалната функция. Притокът на кръв към тъканите става максимален като дава възможност на телесните течности да се просмучат в междуклетъчните пространства на кожата и мастната тъкан. Обилното кръвоснабдяване с артериална кръв богата на кислород и други хранителни вещества до външните слоеве на кожата и мастната тъкан, увеличава метаболизма и клетъчната активност.

Перманентно налягане:

Перманентното налягане спомага за транспорта и възпрепятства притока на кръв и телесни течности. Налягането подпомага и облекчава лимфните съдове и вените.
Перманентното налягане намалява течностите в кожата и мастната тъкан.

Налягане на интервали:
Този вид налягане подпомага транспорта на телесни течности, както и подкрепя и облекчава лимфните съдове и вените. Позволява нахлуването на течности в кожата и в мастната тъкан посредством намаляване на натиска на равни интервали.

Постоянен вакуум:

Засмуква телесни течности и кръв в кожата и мастната тъкан и предотвратява връщането им обратно. Постоянният вакуум улеснява нахлуването на кръв и течности в кожата и мастната тъкан.

Вакуум на интервали:

Този вид вакуум засмуква телесни течности и кръв в кожата и мастната тъкан на равни интервали. Това дава възможност на вените да транспортират кръвта и течностите извън тъканите. Вакуумът прилаган на интервали подпомага нахлуването на обогатена кръв и пречистени течности в кожата и мастната тъкан.

Какво представлява Hypoxi терапията?

• Оформяне на корем и ханш;
• Оформяне на седалище и бедра;
• Редуциране на целулит;
• Hypoxi и други методи;
• Възстановяване и рехабилитация.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 2 Юли до 21 Септември 2020г

С предварително записване на час на: 088 96* **** (покажи) или 02/ 42* **** (покажи).

При закъснение над 15 минути, процедурата се счита за извършена.

Доплащането на остатъка от сумата се извършва на място в студиото, преди първата процедура.

Услугата се извършва само при предоставяне на номер и секретен код на ваучер при посещението.

Първото посещение трябва да бъде в рамките на валидността на ваучера, а останалите в рамките на 30 календарни дни.

Процедурите се извършват чрез апарат S120.

Всеки клиент може да ползва само 1 ваучер за себе си.

Прочети още
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Alder Health & Wellness
София, Стрелбище, ул. Й. Йовков бл. 8, партер до вх. А
Тел.:
088 96* **** (покажи), 02/ 42* **** (покажи)
Раб.Вр:
Понеделник - Петък: 8:00 - 20:00, Събота: 9:00 - 15:00ч.
Сайт:
За фирмата
Профил
Още за Alder Health & Wellness вижте в профила им в Grabo.bg

"В центъра се предлагат хипокси терапия, класически и лечебни масажи, рехабилитация и възстановителни процедури, фитнес тренировки и групови занимания, Бодиметрикс измерване на телесен състав и много други терапевтични практики. Поставили сме си за цел да развием Hypoxi метода като метод за лечение на заболявания със застоен и съдов характер. В последните години са правени шест проучвания за лечение на липоедема, като методът дава много добри резултати при повлияване на заболяването. Тази болест се среща при 15% от жените и на практика при него пациентите са оставени на произвола на съдбата.

Амбицията ни е да се превърнем в първите, които започват практика за повлияване и лечение на заболяването в България. В тази връзка установихме контакт с д-р Ангел Радев (ангиолог) и бяха проведени
разговори за стартиране на общи проучвания относно възможности за повлияване на заболяването. Какво представлява HYPOXI терапията? Тя се извършва посредством специализирана апаратура, която стимулира целенасоченото кръвообращение в проблемни зони, подпомагайки изгарянето на излишните мазнини. Чрез прилагане на позитивно
налягане върху кожата и мастната тъкан се увеличава налягането между кожата и мускулатурата. Това е мястото, където са разположени вените и лимфните съдове.

Лимфните съдове в този слой се свиват право пропорционално на налягането, като изхвърлят задържани течности и токсини към прочистващите органи. Кръвоносните съдове също се свиват и стесняват (според прилаганото напрежение), като
изтласкват венозна кръв, бедна на кислород, от кожата и мастната тъкан към дълбоката вътрешна венозна система. Пречистената кръв, обогатена на кислород, се изпраща към сърцето посредством белодробните вени и в кръвоносната система посредством артериите. В допълнение, поради стесняването на кръвоносните съдове, упражняваното налягане предотвратява навлизането на артериална кръв в кожата и мастната тъкан. В процес на разработка ще е и въвеждането на българския пазар на възстановителни процедури със специална апаратура Норматек, работеща на принципа на създаване на вакуум и налягане, с цел подобряване на кръвообращението, отстраняване на метаболитни отпадъчни вещества, подобряване на лимфния поток и други. Разбира се, предвиждаме и организиране наразлични събития, уъркшопи, занимания на открито и други инициативи, насочени към възстановяване на здравословното отношение към тялото.

Ще се радваме да ви помогнем да обикнете тялото си!"

Повече информация за Alder Health & Wellness можете да откриете на адрес hypoxi.bg или във Facebook.

Офертата е осигурена от ЕМ ДЖИ ЕН ПАРТНЪРС ООД, ЕИК: 204842994.

Още оферти за Красота
Липолазер и пресотерапия на бедра и седалище
14.90 лв. 30 лв. 15.08 - 30.09
93 : 09 : 03
кв. Лозенец
Лазерна епилация с апарат от ново поколение Alma Laser Soprano Ice - на пълен интим и цели крака
99 лв. 580 лв. 12.08 - 12.09
21 : 09 : 03
2 грабнати кв. Лозенец
Маникюр с гел лак Bluesky
13.50 лв. 27 лв. 12.08 - 12.09
21 : 09 : 03
8 грабнати Център
-50%
Дълготраен маникюр с гел лак и 2 декорации - без или със поставяне на гел върху естествен нокът
11.90 лв. 24 лв. 12.08 - 12.09
21 : 09 : 03
9 грабнати кв. Редута
Лазерна епилация на зона по избор за жени и мъже с диоден лазер от ново поколение Leaseir
5 лв. 15 лв. 12.08 - 30.09
21 : 09 : 03
5 грабнати кв. Банишора
Микроблейдинг на вежди
69 лв. 200 лв. 12.08 - 12.09
21 : 09 : 03
1 грабнат кв. Младост 1
Други разгледани оферти от потребители
Криолиполиза и LPG на зона по избор
49.90 лв. 100 лв. 12.06 - 12.09 31 грабнати кв. Студентски Град
Антицелулитна терапия на бедра, седалище и паласки - без или със масажни вендузи и боди репинг
16.80 лв. 35 лв. 10.06 - 31.08
69 : 09 : 03
24 грабнати бул. Гоце Делчев 43
Антицелулитен масаж на бедра, седалище, ханш и корем
14.90 лв. 30 лв. 6.06 - 6.09
69 : 09 : 03
31 грабнати кв. Иван Вазов
Опреснителен шофьорски курс
150 лв. 250 лв. 2.07 - 31.08 кв. Драгалевци
« Обратно към всички оферти
ГрабниТоп цена: 590лв

Въпрос

Изпрати