X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Интензивен курс за подготовка за IELTS - най-популярния изпит за кандидатстване за работа в чужбина, от ЧЕЦ Браво

Офертата е разграбена! от 28.04.2016г до 06.05.2016г
Грабнати ваучери:
1
Предоставено от: Чуждоезиков център Браво Център
Цена: 396лв 188лв
Запиши се за известие при нова оферта от ЧЕЦ Браво
Email:

За офертата

Всички знаем, че нивото на владеене на английски език е изключително важно за кариерното развитие, което включва кандидатстване в университет, за нова и по-престижна работа, покриване на изискване за виза и други. ЧЕЦ Браво ви дава възможност да постигнете целите си!

Интензивен курс за подготовка за изпита IELTS (40 учебни часа) - за 188лв на човек, вместо за 396лв! Плати 56.40лв сега, а остатъка доплати на място в центъра.

Повече за курса:

Каквито и да са изискванията единодушно ще се съгласим, че става въпрос за международния изпит IELTS включващ 4 компонента - Reading, Writing, Speaking, Listening. Този сертификат е най-често срещаният напоследък и най-популярния.

Браво център може да ви помогне да осъществявате трудната подготовка към този изпит с много грижа и професионализъм и да придобиете ценни знания водещи до сполучлив резултат от когато и да било досега. Преподавателите са квалифицирани специалисти в областта на чуждоезиковото обучение и с международни дипломи и висше филологическо образование.

Курсът обхваща 20 урока на различна тематика, които ще бъдат добра основа за добрата подготовка на курсистите за този не лек и изпълнен със специфики изпит. Богатството от думи и идиоматични изрази, ще ви осигурят увереност и самочувствие, за да се справите с трудната задача.

Определянето на нивото на владеене на езика за курсисти се извършва с входящ тест, който се провежда от наш преподавател на място в езиковия център или по скайп преди започването на курса.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 28 Април до 7 Май 2016г

С предварително записване, най-късно до 7 Май, на: 087 71* **** (скрит) или на място в офиса на ЧЕЦ Браво в София.

Остатъкът от сумата се заплаща при записването за курса, на място в центъра.

Един ваучер е за 1 човек, над 14 години.

Курсът по IELTS изисква ниво В2 на Английски език. Курсисти с по-ниски езикови нива ще бъдат насочени към подготвителния курс, който ще върви паралелно с обявения.

Входящият тест ще се осъществи на 7 Май от 10:00ч в офиса на ЧЕЦ Браво в София, на ул. Цар Шишман 51. За тези, които не могат да дойдат на място, тестът ще се осъществи по скайп след допълнителна уговорка и вписване на координати за скайп връзка.

Курсът стартира на 9 Май и е с продължителност 2 седмици, по график от Понеделник до Петък от 14:00 - 17:30ч, по 4 учебни часа (по 45 минути всеки, с 30-минутна пауза).

Офертата включва необходимите за курса помагала. Издава се безплатен сертификат за преминат курс на обучение.

Максимален брой курсисти в група - до 14 човека.

Прочети още
4.30 от 19 оценки
7
13 · 68%
3 · 16%
1 · 5%
2 · 11%
Ирина преди 5 години
Много съм доволна!
1 · подкрепям!
IgNatova преди 5 години
Доволна съм :)
1 · подкрепям!
Siyana преди 5 години
Метода на преподаване беше много интересен.
1 · подкрепям!
Larisa преди 5 години
Теди е страхотен преподавател! Усмихната, разбираща! Беше приятно преживяване!
2 · подкрепям!
Evelina преди 5 години
Доволна съм от проведеното обучение
2 · подкрепям!
теодор преди 7 години
отлична организация, много добра създадена атмосфера за придобиване на допълнителни умения по английски език
3 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
София, Център, ул. Цар Шишман 51
Тел.:
087 71* **** (скрит)
Раб.Вр:
По график.
Профил
Офертата е осигурена от Чуждоезиков център Браво
За фирмата

Чуждоезиков център Браво е с дългогодишен опит и утвърден авторитет в сферата на чуждоезиковото обучение. Той е създаден през септември 1998г в Бургас с много любов и ентусиазъм, а по-късно през 2009г и в София.

В центъра се организират курсове по английски език, както и курсове по други популярни езици, в това число руски, испански, немски, френски, италиански. Качествените езикови курсове в Браво са традиция. Центърът е специализиран в чуждоезиково обучение на хора от различни възрасти, като се стреми вече повече от десет години да разработва и прилага методи на преподаване, съобразени с най-новите тенденции в обучението по
чужд език. Работи се по Директния метод, който създава една добра стратегия и ефективност при усвояването на езика, като същевременно премахва бариерата при говорене и повишава увереността при комуникация. Езиковите курсове в центъра се оценяват от курсистите като изключително ефективни и приятни, защото в класната стая се симулира бързината на говорене в естествена среда и курсистите успешно прилагат наученото в
сферата на своя бизнес, при работа в чужбина, делови срещи в страната.

Тук се подготвят ученици от ниво А1 до ниво В2 за около 1 година и половина, и това е факт! Голяма част от курсистите потвърждават знанията си с успешно взет международен сертификат. Групите сe състоят от максимум 10 курсисти, което позволява индивидуален подход и съобразяване със специфичните потребности на обучаващите се.

В центъра работят високо квалифицирани преподаватели – филолози и добри педагози, като основен принцип в нашата работа е поддържане на високо качество на обучение и създаване на трайни комуникативни езикови умения.

Още за ЧЕЦ Браво вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЧУЖДОЕЗИКОВ ЦЕНТЪР БРАВО, ЕИК: 147036196.

Предишни оферти25
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
Шофьорски курс за категория А, В, С, С+Е или D
195 лв. 12.05 - 12.07
18 : 56 : 03
32 грабнати кв. Изток
6 или 12-месечен достъп до онлайн курс по Английски език, нивa А1, А2 и В1
29.90 лв. 60 лв. 29.05 - 29.06
42 : 56 : 03
4 грабнати
-50%
Индивидуален урок по пиано, пеене, барабани или китара
8.90 лв. 35 лв. 30.05 - 30.06
66 : 56 : 03
кв. Изток
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати