X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Други

С грижа за здравето! Ирисова диагностика, от Център Ровел

Офертата е разграбена! от 03.10.2019г до 09.10.2019г
Грабнати ваучери:
7
Предоставено от: Център Ровел кв. Лагера
Цена: 80лв 24лв
Запиши се за известие при нова оферта от Център Ровел
Email:
Други текущи оферти3

За офертата

Ирисовата диагностика може да даде такава информация за човешкия организъм и здравословното му състояние, каквато не може да се получи чрез други методи. Проверете здравните си показатели и бъдете спокойни - с предложението на Център Ровел!

Ирисова диагностика 24 лв вместо 80 лв

Повече за процедурата:

Ирисовата диагностика позволява бързо и цялостно определяне на здравословното състояние на човешкия организъм. Иридологията се използва, като диагностичен метод. Тя не е медицински преглед. Основава се върху наблюдението и интерпретацията на адаптационно-трофичните изменения в ириса на окото, които са резултат от заболявания на дадени органи и системи в организма. Ирисът отразява информация за последователността на болестното развитие от острия до дегенеративния стадий на възпалението, пряко свързано с начина на живот. Специалистите в областта могат да разпознаят локализацията на различни токсични отлагания, натрупани в организма. Каквито и да са, те се отразяват на обмяната в даден орган на клетъчно равнище, а оттам и на целия организъм. По същия начин при изчистване и детоксикация, както и промяна на някои вредни навици, може да бъде наблюдаван процес на възстановяване. С помощта на ирисовата диагностика е възможно да се избегнат излишни рентгенови облъчвания и други инвазивни методи на диагностика, криещи опасност за здравето!

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 3 Октомври до 16 Октомври 2019г

С предварителна резервация на: 088 87* **** (скрит).

Прегледът и разчитането на резултатите са с продължителност от около 45 минути.

Препоръчително е да не се пушат цигари поне 2 часа преди изследването.

Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Прочети още
13
15 · 71%
2 · 10%
1 · 5%
2 · 10%
1 · 5%
Антоанета преди 2 седмици

Бяхме посрещнати любезно, получихме ясни разяснения и ни бяха предложени съвети и препоръки за необходимост от хранителни добавки,някои от които може човек да си купи на място.

Milena преди месец

Много съм доволна от офертата. Горещо препоръчвам

Радомир преди 2 месеца

Отчтиви и отговорни, изчерпателни в работата.

ИЛИЯНА преди 2 месеца

Много съм доволна от изследването. Старателно и подробно разясняване на резултата и съвети и насоки за следващи стъпки за лечение на установените заболявания. Получих конкретни съвети за специално внимание към органите с леки отклонения от нормата. Горещо препоръчвам посещение на кабинета на всеки.

Юли преди 2 месеца

Акуратно, вежливо и професионално обслужване с разбираеми обяснения и съответни препоръки.

Anna преди 3 месеца

Много съм доволна! Благодаря

Спасимира преди 3 месеца

Доволна съм от изследването

Ирена преди 3 месеца

Доволна съм от доброто отношение, вниманието и обслужването, както и от подробния и насочващ анализ на резултатите. Доволна съм, че на достъпна цена направих тези изследвания. Благодаря на г-н Цонев за препоръките към мен за начина и режима на хранене!

Венцислав преди 3 месеца

До момента съм доволен и се надявам да има осезаем краен ефект.

още отзиви
Адрес и контакти
София, Лагера, бул. Цар Борис III №25 (в двора до зъболекарските кабинети)
Тел.:
088 87* **** (скрит)
Раб.Вр:
Понеделник - Петък: 08:00 - 14:00ч.
За фирмата

Център Ровел се намира до зъболекарските кабинети в двора на бул. Цар Борис III №25 (спирка на трамвай №5, Лагера). Разполага с места за паркиране, с предварително запитване.

В Център Ровел можете да направите измерване с най-съвременни уреди, произведени в Япония. Измерванията се правят безкръвно и без облъчване. Измерванията се правят на гладно и отнемат около 30 минути заедно с разчитането и разяснението на резултатите. Резултатите са над 100 страници и се качват на флаш памет или се изпращат по имейл. За всеки измерен показател се подават разяснения на отделна страница - каква е ролята на този показател, какви са референтните стойности, какви са измерените и какво е необходимо да се направи, ако има големи отклонения, така, че лица без медицинско образование да могат да се ориентират.

В център Ровел не се провежда лечение. При необходимост ще бъдете насочени към специализиран медицински преглед и лечение, чрез вашия личен лекар.

Още за Център Ровел вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ИЛКА ЦВЕТАНОВА ЦОНЕВА.

Въпроси и отговори1
Може ли да ми се направи диагноза имам прещипан нерв или ишиас лодка под ребрата от дясно и болка в колената и немощ в мусколите и сухожилята моля пишете ми на е-mail:Lubomir_1977@аbv.bg
Г-н Любенов,
Във връзка с вашето запитване ви информирам, че с метода ирисова диагностика може да се диагностицират причините за "защипване на нерв" или:
- Степен на цервикална калцификация (на шийните прешлени) - калцификация на шийните прешелени дава представа за размера на отлаганията, като мярка за цервикална костна хиперплазия.
- Степен на лумбална калцификация - калцификация на лумбалните прешлени дава представа за размера на отлаганията, като мярка за лумбална костна хиперплазия.
Така също може да се установи причината за болка в колената и немощ в мусколите и сухожилята.
Ще се радвам да ви бъдем полезни!
Стоян Цонев
/изпратено и на мейл/
Предишни оферти26
Виж още
Измерване на над 200 показателя на тялото с биоскенер, плюс разчитане на резултатите и консултация
23 лв. 47 лв. 18.11 - 29.11
68 : 42 : 33
кв. Лагера
Мaгнито-резонансен анализ на цяло тяло - нов метод за ранна диагностика, плюс разчитане на резултатите
24 лв. 80 лв. 14.11 - 27.11
20 : 42 : 33
5 грабнати кв. Лагера
Ирисова диагностика
24 лв. 80 лв. 13.11 - 26.11
92 : 42 : 33
2 грабнати кв. Лагера
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати