X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Здраве

Йонна детоксикация, плюс чаша чай с антиоксидантни и детоксикиращи свойства, от Styx Silver

Офертата е разграбена! от 27.11.2014г до 06.12.2014г
Грабнати ваучери:
11
Предоставено от: Styx Silver ул. Хубча 4
Цена: 22лв 5.90лв
Запиши се за известие при нова оферта от Styx Silver
Email:

За офертата

Искаш да си здрав и енергичен и през студените месеци? Има един лесен и бърз начин - отърви се от токсините с ваучер за Styx Silver!

Йонна детоксикация, плюс чаша чай с антиоксидантни и детоксикиращи свойства - за 5.90лв, вместо за 22лв!

Повече за процедурата и чая:

Йонната детоксикация активира дейността на клетките и тъканите. Поради лошото хранене и високото ниво на стреса ние имаме тенденцията да складираме големи количества отпадни продукти. По време на 30 – митутната сесия йоните навлизат в организма и започват да неутрализират отпадъците. Резултатът от йонната детоксикация е възстановяване на нормалната жизненост и функционалност на човешкия организъм по лесен за реализация начин.

Принцип на йонната детоксикация, основавайки се на научно откритие на американските учени Peter Agre и Roderick MacKinnon, удостоено с Нобелова награда за химия през 2003 година е разработен метод, при който се реализира апаратна йонизация на водата (молекулата на водата се разделя на един отрицателен ОН- йон и един положителен Н+ йон). Съгласно научното откритие полученото отрицателно електрическо поле може да бъде използвано за възстановяване на нарушения електролитен баланс на клетките. За целта се използват краката (стъпалата) на човека, където са разположени около 2000 пори, през които организмът извършва и естествената си детоксикация чрез изпотяване. Проникналите в човешкия организъм отрицателни йони възстановяват нормалния електрически потенциал на клетките и стимулират отделяне на натрупаните в клетките токсини, в резултат на което се възстановява способността на клетките да функционират и да се "самоочистват" нормално. Възстановява се нормалната работа на органите, нормализира се стойността на РН. Отделените принудително токсини се събират в съда с вода, където се провежда йонизацията. За времето на една процедура (30 минути) водата от напълно бистра се оцветява видимо в плътен най-често тъмен цвят, според който цвят може да се направи косвен извод в кой човешки орган са били концентрирани максимално токсините и какъв е приблизително характерът на "замърсяването" на дадения организъм.

Какви резултати се постигат с йонната детоксикация?

Процедурата "йонна детоксикация" освобождава организма от натрупани тежки метали ,мазнини, отпадни продукти от метаболизма, кръвоносната и лимфната система, тютюнопушене; Активира се дейността на клетките и тъканите; Стимулира се вегетативната нервна система; Постига се намаляване на кръвното налягане и кръвната захар; Реализира се превенция на сърдечно-съдовите и мозъчно-съдовите заболявания; Стимулира се имунната система; Улеснява се работата на вътрешната лаборатория на организма - бъбреците и черния дроб; Стимулира се функционирането на стомашно-чревния тракт; Реализира се цялостен физикален "масаж" на организма; Намалява се нивото на свободните радикали; Улеснява се заздравяването на рани и преодоляването на кожни проблеми, като акне, пигментация и т.н.; Улеснява се способността на клетките и тъканите да релаксират, в резултат на което се подобрява качеството на съня; Нормализира се телесното тегло. Цветът и съставът на отпадната смес след процедурата може да даде приблизителна информация за вида на изхвърлените токсини: черен - отпадъци от черния дроб; черни частици (люспи) - тежки метали; кафяв - отпадъци от черен дроб, тютюнопушене; тъмнозелен - отпадъци от жлъчен мехур; оранжев - отпадъци от опорно-двигателния апарат; червени частици (люспи) - отпадъци от кръвоносната система; бяла пяна - отпадъци от лимфната система; жълто-зелен - отпадъци от бъбреците, пикочните пътища, половата система.

Внимание: Резултатът от това наблюдение в никакъв случай не може да има диагностична стойност и не може да замести извършването на лабораторни изследвания при диагностициране на заболявания! Характерно явление е хората от определен географски район, хората с обща месторабота (в случаите на работа във вредна среда) или хората с еднакъв начин на живот и хранене да имат еднакъв цвят на отпадната вода след йонна детоксикация. Това се обяснява с общите параметри на заобикалящата среда и бита, който те имат.Йонната детоксикация не може да замести никое лечение, предписано със средствата на традиционната медицина! Йонната детоксикация не отменя предписанията за диетично хранене и нормите за здравословен начин на живот!

Йонна детоксикация следва да се прилага с внимание в следните случаи: при лица с отклонение от нормалното кръвно налягане е желателно да се вземат необходимите мерки за контрол върху състоянието на ползвателя, тъй като йонната детоксификация понижава кръвното налягане; при лица с диабет е желателно да се вземат необходимите мерки за контрол върху състоянието на ползвателя, тъй като йонната детоксификация понижава нивото на кръвната захар; Няма противопоказания, дори е препоръчително провеждане на йонна детоксикация в случаите: при лица, на които се провежда бъбречна диализа; при лица, употребяващи цигари и алкохол; при лица, живеещи и работещи в силно замърсена и вредна околна среда; при лица, чието ежедневие е съпроводено със стрес. Във всеки случай, когато съществуват съмнения относно прилагането на метода на йонна детоксикация, следва да се потърси лекарска консултация.

Зеленият чай има ободряващо действие, поради което се препоръчва при преумора. Веществата, съдържащи се в зеления чай, прочистват кръвта от някои вещества, като например холестерола.

Има силно прочистващо действие и се счита за противоотрова. Той се използва за премахване на страничните ефекти от лечение с антибиотици, при работа във вредна среда, при употреба на никотин и алкохол. Чаят има антивирусни, бактерицидни и противовъзпалителни свойства, поради което се счита за естествен природен антибиотик. Благодарение на високите стойности на съдържащите се в зеленият чай полифеноли той може да ускори с 50% прочистването на свободните радикали от тялото. Това подобрява състоянието на редица органи и стимулира системата за детоксикация на черния дроб.

Редовната употреба на зелен чай води до един по-добър баланс между дух и тяло.

Ползите от приема на зелен чай са:
- Забавя и спира процеса на стареене на клетките и допринася за подмладяване и дълголетие;
- Прочиства кръвта от холестерол и други вредни вещества и наслоявания по стените на кръвоносните съдове. Предпазва и лекува атеросклероза, високо кръвно налягане и сърдечни заболявания;
- Стимулира отделителната система, функциите на бъбреците и пикочния мехур;
- Укрепва двигателната способност на организма и нервната система;
- Поддържа нормалната дейност на сърцето и стомаха;
- Стимулира циркулирането на кръвта и енергията;
- Регулира баланса между алкалите и киселините в организма.

Съчетан с детоксикацията е един прекрасен начин за пречистване на организма.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 27 Ноември до 15 Януари 2015г

Почивни дни за бизнеса: 24-25 Декември и 1 Януари.

С предварително записване на: 087 69* **** (скрит), 087 99* **** (скрит).

Продължителността на процедурата е 30 минути.

Процедурата не се прилага при бременни, деца под 7 години и хора с байпаси и пейсмейкъри.

Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Прочети още
4.70 от 202 оценки
66
Всички отзиви
159 · 79%
30 · 15%
10 · 5%
3 · 1%
Отзиви от Мъже
27 · 75%
5 · 14%
3 · 8%
1 · 3%
0 · 0%
Отзиви от Жени
127 · 79%
25 · 16%
7 · 4%
2 · 1%
0 · 0%
Отзиви от София
134 · 79%
24 · 14%
9 · 5%
3 · 2%
0 · 0%
Мария преди 5 години
Обслужването беше на ниво. Момичетата бяха много любезни и обясняват самите изследвания, което е чудесно. Поздравления за екипа на фирмата. Посетете ги няма да съжалявате. :)
 · подкрепям!
Веселин преди 5 години
Компетентно и професионално отношение. Вега тестът наистина е полезен. Препоръчвам!
 · подкрепям!
Нели преди 5 години
Прекрасно отношение.
 · подкрепям!
Силвия преди 6 години
Професионилизъм и коректност.
 · подкрепям!
Слави преди 6 години
Отлично обслужване, изключително доволен съм от услугите на центъра. Прекрасен персонал. Препоръчвам с двете ръце !
 · подкрепям!
Татяна преди 6 години
Останах много доволна.Изследването не отнема много време.Резултатите излизат веднага и се разясняват подробно и професионално.Получих ги и на електронната си поща, което е много добре.Дават и съвети, ако и има проблеми.
Благодаря за компетентното обслужване!
 · подкрепям!
Христина преди 6 години
Много съм доволна, посрещна ме усмихнат персонал, не съм чакала веднага ме поканиха в кабинета където ми беше направен биоскенера и подробно и на разбираем език ми беше разяснен резултата от теста. Благодаря!
 · подкрепям!
Мария преди 6 години
Отдавна търся тази услуга и благодарение на Вас накрая открих този център.Обслужването е много добро.Служителите които работят спомагат за пълна детоксикация и релакс.
 · подкрепям!
албена преди 6 години
отлично обслужване ще го препоръчам на познати
 · подкрепям!
Lyubina преди 6 години
Доволна съм от офертата. Страхотно обслужване, изключително мила и лъчезарна дама.
 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Styx Silver
София, ул. Хубча 4, ет. 2 (Биоскенер)
Тел.:
087 69* **** (скрит), 087 99* **** (скрит)
Раб.Вр:
Понеделник - Петък: 08:00 - 19:00; Събота: 08:00 - 16:00ч.
За фирмата
Профил
Още за Styx Silver вижте в профила им в Grabo.bg

Styx Silver e фирма с разнородна дейност: извършва квантова диагностика на организма, процедури за детоксикация, продажба на ръчноизработени амулети от различни благородни метали и внос и продажба на алкализиращи кани за вода.

Офертата е осигурена от СТИКС СИЛВЪР-2 ЕООД, ЕИК: 202385739.

Предишни оферти28
Виж още
Още оферти за Здраве
Изследване на яйчников резерв
67 лв. 15.08 - 15.11
93 : 19 : 37
ул. Бузлуджа 64
Преглед при ендокринолог, плюс ехография на щитовидна жлеза
34.90 лв. 70 лв. 9.06 - 5.09
69 : 19 : 37
26 грабнати ул. Осогово 86
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати