X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Курс по интериорен дизайн - редовна или дистанционна форма на обучение, от Учебен център NSB Academy

Офертата е разграбена! от 14.09.2017г до 22.09.2017г
Грабнати ваучери:
1
Предоставено от: Учебен център NSB Academy кв. Гео Милев
Топ цена: 95лв
Запиши се за известие при нова оферта от Учебен център NSB Academy
Email:

За офертата

Винаги сте си мечтали да работите като интериорен дизайнер? Научете основите и тънкостите на професията с помощта на Учебен център NSB Academy!

Курс по интериорен дизайн (36 учебни часа) - редовна или дистанционна форма на обучение - за 95лв!

Повече за курса:

При дистанционната (онлайн) форма обучението е в удобно за курсиста време. Преподавателят първоначално изпраща теоретични материали, с които да се запознае курсистът, софтуер и материали за работа, ръководство за работа със софтуер. След това се уговарят за консултация, за да обсъдят изготвяне на идеен проект, инсталиране и работа със софтуера. Всеки курсист се възползва от неограничен брой онлайн консултации с преподавател в удобно за страните време и уговорени ден по-рано. Осигурената програма за работа остава на разположение и след обучението. Курсът е с 85% практическа насоченост. При онлайн формата проект може да се представи до 3 месеца след стартиране на обучението.

Курсът на обучение по Интериорен дизайн включва теоретични знания и практически упражнения (интериорни решения по конкретни планове). Обучението е фокусирано върху най-важните особености в интериорния дизайн, необходими за създаването на добър дизайн, следвайки основните правила в проектирането. Как да изглеждат местата, които пребиваваме според изискванията на фън шуй? Изучават се най-общите закономерности в структурния и композиционния строеж на формите, основните композиционни принципи, приложението и ролята на цветовете в проектантския процес. Разглежда се методиката на проектирането в интериорния дизайн, етапите, способите и средствата за представяне на проекта. Развиват се умения при организирането на пространството, съчетаването на материалите, мащабното интерпретиране на обема и формата, търсенето на функционално верни и художествено убедителни решения. Програмата по "Интериорен дизайн" създава практически умения да се чертае - линейно, перспективно, аксонометрично; да се скицира, и изобразява проектирания интериор, както в 2Д така и в 3Д изображение,чрез компютърни програми. Всичко това ще научите от обучението по интериорен дизайн. След завършване на курса вие ще можете да се справяте професионално с всички въпроси и възложени задачи и ще превърнете хобито си в професия.

Програмата на обучение включва:
• Планиране на пространството;
• Ходови зони и основни принципи на планирането;
• Основни параметри и размери на интериорните елементи;
• Материали - показване и информиране за възможонстите на различните материали, използвани в интериора;
• Иновативни материали и технологии;
• Зависимости на материалите и цветовете в интериорното пространство;
• Акцентите в интериора- изучаване на фън шуи и цветознание;
• Осветление - важни принципи при залагане на осветлението;
• Как да съобразяваме осветлението с пространството;
• Принципи на проектиране на ел. инсталацията и осветлението в интериора;
• Подбор на интериорен текстил;
• Избор на аксесоари;
• Основни стилове в интериорния дизайн;
• Специфични особености при проектиране на жилищен интериор;
• Специфични особености при проектиране на обществен интериор;
• Пропорциите в интериорния дизайн;
• Работа със специализиран софтуер за чертане и създаване на триизмерни визуализации - основни менюта и фукции, импортиране на файлове, изработка/чертане на мебели,изготвяне на 2Д и 3Д визуализации, изготвяне на снимково и видео презентиране на изготвения проект и др.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 14 Септември до 23 Септември 2017г

Необходимо е предварително записване до 23 Септември на имейл: nsbeautycenter@gmail.com, като се посочат две имена и телефон за връзка, номер и секретен код на ваучера, желана форма на обучение (редовна или дистанционна), като ако е дистанционна - и желана начална дата.

График на заниманията в присъствена форма (съботно-неделно обучение):
- 23, 24, 30 Септември и 1 Октомври: 12:00 - 17:30ч;
- 28, 29 Октомври, 4 и 5 Ноември: 12:00 - 17:30ч.

При дистанционната форма всеки курсист сам определя времето за обучение, както и началната дата на която да започне.

Курсът е подходящ за напълно начинаещи и среднонапреднали.

Всички материали и програми остават на разположение на курсиста след завършаване на обучението.

Изисква се наличие на личен компютър.

След завършване на курса всеки желаещ оставя данни за изготвяне на удостоверение на български и английски език, даващо право на практика в страната и страни от Европейски съюз. За удостоверението се заплаща такса към учебния център в размер на 25лв.

Прочети още
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Учебен център NSB Academy
София, Гео Милев, ул. Николай Коперник 27 - 29 (до Пощенска банка), ет. 1, студио 12 - офис
Тел.:
087 79* **** (скрит)
Раб.Вр:
Понеделник - Петък: 10:00 - 20:00ч; Събота - с уговорка.
За фирмата
Профил
Още за Учебен център NSB Academy вижте в профила им в Grabo.bg

Учебен център NSB Academy подготвя кадри в различни направления. Екипът им от специалисти с дългогодишен практически и преподавателски опит в предлаганите направления ще се погрижи да придобиете всички знания и умения за да ви превърне в професионалист. Обученията, които предлагат, са в редовна/присъствена и онлайн форма.

Организират курсове по: Интериорен дизайн, Графичен дизайн, 3Д студио макс, Уеб дизайн, АutoCad, Козметика, Вграждане на мигли, Перманентно извиване и боядисване на мигли, Безиглено влагане на хиалуронова киселина, Грим, Перманентен грим, Микроблейдинг, Татуиране, Маркетинг, Мениджмънт, Човешки ресурси, Езикови курсове.

Офертата е осигурена от ЕН ЕС БЮТИ КЪМПАНИ ЕООД, ЕИК: 203619586.

Въпроси и отговори2
Не е ли кратко това време за обучение според това което сте посочили ,че се учи?Става въпрос за присъствената форма.И за онлайн обучението не разбрах също колко часа е ?
Хорариума часове е по утвърден стандарт.Всичко заложено в програмата на обучение се покрива за предвиденото време за редовна ф-ма. При онлайн ф-мата няма хорариум тъй като всеки разполага с различно свободно време за да работи по своя интериорен проект. На някои хора им е достатъчна седмица за да завършат проекта си на други 3 месеца. (3 месеца е крайния срок за представяне на проект и оценяване).
Какъв е специализираният софтуер за чертане и създаване на триизмерни визуализации? При редовна форма на обучение, Вие ли го инсталирате или ние трябва предварително преди занятията?
Програмата за работа се инсталира на място при нас в деня на курса(за редовна форма, при дистанционната се инсталира с онлайн съдействи на преподавател) Ще работите с 3D home design позволяващ както създаване на мебели така и импортиране на реални десени, шарки и материали (взаимствате от реални сайтове: плочки за баня, ламинати,паркети,тапети,шарки,десени и др) Като целта е да се постигне реалистична 3Д визуализация.
Още оферти за Уроци и курсове
Онлайн курс "Електронна търговия"
25.99 лв. 139 лв. 19.09 - 19.10
74 : 02 : 05
1 грабнат
Онлайн курс по Facebook маркетинг с 6-месечен достъп
19.90 лв. 100 лв. 16.09 - 16.10
02 : 02 : 05
17 грабнати
-80%
Онлайн курс по английски език за 4 нива - А1, А2, В1 и В2
39.90 лв. 590 лв. 17.09 - 16.10
26 : 02 : 05
5 грабнати
Курс по италиански език за ниво А1
189 лв. 380 лв. 11.09 - 28.09 3 от 8 Център
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати