X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Култура

Гледайте Димитър Живков в комедията "Тиква!" от Александър Урумов на 16 Юли, в ДСТ "Алеко Константинов"

Офертата е разграбена! от 18.06.2020г до 16.07.2020г
Грабнати ваучери:
25
Предоставено от: Сатиричен театър Алеко Константинов Център
Цена: 15лв 10лв
Запиши се за известие при нова оферта от ДСТ "Алеко Константинов"
Email:

За офертата

Влюбеният няма страхове, той е безстрашен. Любовта си играе с хората - понякога с усмивка, понякога без милост, но винаги истинска! Вкусете печената тиква, която е емоционален букет, изпълнен с кестени, стафиди и надежда...

Комедията "Тиква!" на 16 Юли от 19:30ч, в ДСТ "Алеко Константинов" 10 лв вместо 15 лв

Повече за постановката:

От Александър Урумов; Постановка: Димитър Стефанов;
Сценография: Димитър Димитров;
Композитор: Михаил Шишков;
Фотограф: Симон Варсано;
С участието на Димитър Живков.

"Тиква!" е една смешна и трогателна история на нещастно влюбен млад мъж. Една любовна история, защото нещастна или не - любовта си е любов и нищо не намалява нейната искреност. И колкото по-студена и безразлична е красавицата, толкова по-влюбен е героят. Всъщност, нашият герой изцяло прилича на онзи шут, който "забравил ранга свой и влюбил се във своята кралица". Какво може да спре този погълнат от чувствата си, смешен в самозаблудите си и трогателен в наивността си младеж? Какво не би направил, за да бъде близко до своята кралица? Какво не би дал за един поглед или една усмивка? Влюбеният няма страхове, той е безстрашен. Единственият му страх е да не изгуби близостта на това съвършено създание, което го кара да страда и която го зарежда с вдъхновение. А когато тази фатална красавица дори не му обръща внимание, най-големият му страх е страхът от загубата на илюзиите. Защото любовта започва на игра и продължава като игра. Любовта си играе с хората - понякога с усмивка, понякога без милост. Но винаги, през всички времена и всички обстоятелства, любимата играчка на любовта си остава егото на човека. Да задраска своето его и да остане в плен на сладката илюзия или да избере мъчителната свобода, която всъщност няма да го направи свободен - това е дилемата. И безобидната и непретенциозна вкусна тиква има своето специално място в тази дилема. Защото именно чрез виртуозните си кулинарни умения героят намира път към своята красавица. В тази история аламинутите са емоционални послания, целувченият крем прелива от чувства, печената тиква е емоционален букет, изпълнен с кестени, стафиди и надежда, а Бьов Строганов си е чисто и просто едно фронтално и дори брутално предложение за брак.

Спектакълът е селекциониран и представен на V Международен фестивал на спектаклите за един актьор "BGMOT" в Габрово (13 - 16 Май 2014г).

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: 16 Юли 2020 (Четвъртък)

След получаване на ваучера е необходимо да резервирате вашите места в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".

Не е необходимо да разпечатвате ваучера. Необходимо е да покажете неговия QR код или баркод, преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.

Постановката "Тиква!" ще се представи на 16 Юли (Четвъртък) от 19:30ч, ДСТ "Алеко Константинов".

Конкретните места, за които важи офертата може да видите при проверка за свободните места от приложената интерактивна схема.

Прочети още
4.60 от 158 оценки
76
Всички отзиви
123 · 78%
17 · 11%
9 · 6%
2 · 1%
7 · 4%
Отзиви от Мъже
25 · 93%
0 · 0%
1 · 4%
0 · 0%
1 · 4%
Отзиви от Жени
95 · 76%
15 · 12%
8 · 6%
2 · 2%
5 · 4%
Отзиви от София
67 · 79%
8 · 9%
5 · 6%
1 · 1%
4 · 5%
Отзиви от Варна
29 · 76%
6 · 16%
3 · 8%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Бургас
12 · 67%
1 · 6%
1 · 6%
1 · 6%
3 · 17%
екатерина преди седмица
Прекрасно представление.
 · подкрепям!
Теодора преди 2 седмици
Страхотно представление!
 · подкрепям!
Венелина преди 2 седмици
Прекрасна постановка! Отлично изпълнена от актьорите, актуална и за настоящите събития в България. Много се забавлявахме в залата. Сатиричният театър се беше постарал да спази абсолютно всички мерки приписани за Covid 19. Обслужвящият персонал беше много внимателен. Благодаря за всичко!!!
 · подкрепям!
Веселина преди 2 седмици
Много приятна и весела постановка!
 · подкрепям!
Спаска преди 3 седмици
Страхотна постановка! Заслужава да се гледа!
 · подкрепям!
Вили преди месец
"Вечеря за тъпаци", много добра актьорска игра! Постановката би могла да се съкрати малко.
 · подкрепям!
Миглена преди месец
Невероятно изпълнение.
Много се смяхме. Да са живи и здрави прекрасните
Хора на изкуството.
 · подкрепям!
Blagovesta преди 2 месеца
добра игра
 · подкрепям!
Milena преди 5 месеца
Чудесна игра на актьорите и зареждащ спектакъл! Едниственият недостатък - тясното междуредие и изтръпване на крайниците след края на представлението.
 · подкрепям!
Боряна преди 6 месеца
Постановката "Провинциални анекдоти" беше интересна и доста смешна. Благодаря на актьорите , бяха страхотни както винаги.
 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
София, Център, ул. Стефан Караджа 26
За фирмата
Профил
Още за ДСТ "Алеко Константинов" вижте в профила им в Grabo.bg

"Обичам този театър заради неговата ярка съвременност, днешен рефлекс, чувствителност и ритъм, заради "хитрите" и ярки форми на сценична изразност, на пряко общуване със зрителите - наистина дяволски динамичен театър."
Проф. Любомир Тенев

Държавен сатиричен театър "Алеко Константинов" е уникален културен феномен със значително влияние и специално място в театралния живот на страната. Основан през 1956 година, той е сред най-популярните, обичани и свободомислещи театри в София. Тук зрителят винаги се чувства желан и близък събеседник, приятел. Хуморът - силата на този театър - сближава хората, кара ги да се чувстват като общност, която чрез изкуството намира сили да преодолее трудностите на битието. Като единствен жанров театър в България той е ценно естетическо богатство и е свързан с дейността на знаменити актьори, драматурзи, режисьори, музиканти, художници. Български интелектуалци от най-висока класа са формирали естетическите му критерии, създавали са уникалния му портрет и са го превърнали в любимец на публиката. Наред с българските таланти тук са създавали спектакли и режисьори от Русия, Румъния, Чехия, Сърбия, Франция.

Именно в Сатирата са работили едни от най-големите български звезди на театъра и киното: Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Григор Вачков, Стоянка Мутафова, Татяна Лолова, Никола Анастасов, Константин Коцев, Катя Паскалева, Невена Коканова, Хиндо Касимов, Димитър Манчев, Васил Попов, Вели Чаушев, Светослав Пеев, Христо Гърбов и много други. Днес престижното име на Сатирата успешно се защитава от нова генерация театрални таланти.

Сатиричният театър е бил номиниран 32 пъти в различни категории за най-престижната българска театрална награда Аскеер, като 13 пъти е печелил приза. Многобройни са и другите национални и международни отличия. Театърът многократно е селекциониран за всички наши театрални фестивали. Има и значителен брой прояви в чужбина.
"Ние вграждаме таланта и усилията си в хумора, сатирата и смеха. Затова нашата вярна през годините публика ни отвръща с любов."

Офертата е осигурена от ДЪРЖАВЕН САТИРИЧЕН ТЕАТЪР АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ, ЕИК: 000670794.

Предишни оферти61
Виж още
Още оферти за Културни и спортни събития
Спектакълът "Вечерята" по трагикомедията на Херман Кох - на 1 Септември
7 лв. 12 лв. 1.09
55 : 54 : 35
бул. Янко Сакъзов 23А
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати