X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

4-дневен интензивен курс по бизнес английски, ниво В1-В2, от Чуждоезиков център Браво

Офертата е разграбена! от 09.04.2016г до 18.04.2016г
Грабнати ваучери:
3
Предоставено от: Чуждоезиков център Браво Център
Цена: 176лв 88лв
Запиши се за известие при нова оферта от Чуждоезиков център Браво
Email:

За офертата

В днешно време английският език е необходим навсякъде, особено в бизнес средите! Упражнете знанията и уменията си с помощта на Чуждоезиков център Браво, използвайки Калан метод - система, акцентираща върху говоренето!

4-дневен интензивен курс по бизнес английски, ниво В1-В2 (16 учебни часа) - за 88лв, вместо за 176лв!

Повече за курса:

Ако попитаме случайно някой в бизнес средите колко важно е доброто владеене на английски, всеки ще каже:

– "Да важно е, но когато започна да говоря, думите сякаш се изпаряват и се появява онова неприятно усещане на нещо в гърлото, което колкото повече напъваме толкова по-трудно излиза."

Браво център може да ви помогне да осъществявате преговорите и общуването ви на английски много по-добре и по-свободно от когато и да било досега използвайки Калан метод - система, акцентираща върху говоренето.

Калан метод (Callan Method) се основава на начина, по който човек е учил родния си език - първо се говори и чак по-късно чете и пише. Методът е ориентиран към възможността да се разчупи несигурността в устното изразяване, породена от традиционната система на обучение по чужд език. Обучението е динамично, говори се само на английски и ефективността се базира на основата на бърз въпрос и отговор, при което курсистът няма време за мислене върху структурата и запомня шаблона.

Знанията се натрупват постепенно, като се затвърждават с непрекъснат преговор и кратки междинни тестове.

Курсовете по бизнес английски език за възрастни се осъществяват на 2 модула от 1 учебник , като всеки модул - курс се състои от 16 часа и отговаря на ниво В1- В2 по европейската езикова рамка.

Преподавателите са квалифицирани специалисти в областта на чуждоезиковото обучение и бизнеса с международни дипломи и висше филологическо образование. Двата курса обхващат повече от 700 свързани с бизнеса думи, изрази и идиоматични изрази, които ще ви осигурят увереност и самочувствие, за да се справите във всяка работна среда, където се използва английски.

Определянето на нивото на владеене на езика за курсисти се извършва с входящ тест, който се провежда от наш преподавател на място в езиковия център или по Skype преди започването на курса, само за курсисти,които са се записали и платили таксата за курса.

Курсът по бизнес английски не е за абсолютно начинаещи! Ако има записани, те ще бъдат пренасочени към курсовете ни по общ английски за начинаещи, като се приспадне таксата от бизнес курса и при желание от тяхна страна с допълнително доплащане могат да продължат до края на курс А1 за начинаещи.

Допускат се и курсисти на А2 ниво и след нашия тест, те получават допълнителни 4 безплатни часа към този курс, като подготвителната част от курса е включена в 1 посещение един ден преди началото на стартиращия курс, т.е. в четвъртък от 18:30 часа.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 9 Април до 20 Април 2016г

С предварително записване на: 087 71* **** (скрит) или на място в офиса на езиковия център, най-късно до 20 Април.

Курсът е с продължителност 4 дни по 4 учебни часа, по 45 минути всеки, с 30-минутна кафе пауза с безплатно кафе и почерпка.

Курсът ще започне на 22 Април и ще се провежда както следва:
- 22 Април от 18:30 до 22:00 часа с 30-минутна кафе пауза;
- 23 Април от 09:00 до 12:30 часа с 30-минутна кафе пауза;
- 24 Април от 18:00 до 21:30 часа с 30-минутна кафе пауза;
- 25 Април от 18:30 до 22:00 часа с 30-минутна кафе пауза.

Ще се проведе входящ тест на 20 Април от 18:30 часа в офиса на ЧЕЦ Браво. За тези, които не могат да дойдат на място, тестът ще се осъществи по Skype от 20:00 часа на 20 Април, след предварително записване и вписване на координати за Skype връзка.

Офертата не включва необходимите за курса помагала. Те могат да се закупят в офисите на ЧЕЦ Браво на цена 30лв за целия курс.

След успешно завършване на курса се издава безплатен сертификат за преминат курс на обучение.

Курсът по бизнес английски не е за абсолютно начинаещи! Ако има записани, те ще бъдат пренасочени към курсовете на ЧЕЦ Браво по общ английски за начинаещи, като се приспадне таксата от бизнес курса и при желание от тяхна страна с допълнително доплащане могат да продължат до края на курс А1 за начинаещи.

Прочети още
4.30 от 19 оценки
7
13 · 68%
3 · 16%
1 · 5%
2 · 11%
Ирина преди 5 години
Много съм доволна!
1 · подкрепям!
IgNatova преди 5 години
Доволна съм :)
1 · подкрепям!
Siyana преди 5 години
Метода на преподаване беше много интересен.
1 · подкрепям!
Larisa преди 5 години
Теди е страхотен преподавател! Усмихната, разбираща! Беше приятно преживяване!
2 · подкрепям!
Evelina преди 5 години
Доволна съм от проведеното обучение
2 · подкрепям!
теодор преди 7 години
отлична организация, много добра създадена атмосфера за придобиване на допълнителни умения по английски език
3 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
София, Център, ул. Цар Шишман 51
Тел.:
087 71* **** (скрит)
Раб.Вр:
По график.
Профил
Офертата е осигурена от Чуждоезиков център Браво
За фирмата

Чуждоезиков център Браво е с дългогодишен опит и утвърден авторитет в сферата на чуждоезиковото обучение. Той е създаден през септември 1998г в Бургас с много любов и ентусиазъм, а по-късно през 2009г и в София.

В центъра се организират курсове по английски език, както и курсове по други популярни езици, в това число руски, испански, немски, френски, италиански. Качествените езикови курсове в Браво са традиция. Центърът е специализиран в чуждоезиково обучение на хора от различни възрасти, като се стреми вече повече от десет години да разработва и прилага методи на преподаване, съобразени с най-новите тенденции в обучението по
чужд език. Работи се по Директния метод, който създава една добра стратегия и ефективност при усвояването на езика, като същевременно премахва бариерата при говорене и повишава увереността при комуникация. Езиковите курсове в центъра се оценяват от курсистите като изключително ефективни и приятни, защото в класната стая се симулира бързината на говорене в естествена среда и курсистите успешно прилагат наученото в
сферата на своя бизнес, при работа в чужбина, делови срещи в страната.

Тук се подготвят ученици от ниво А1 до ниво В2 за около 1 година и половина, и това е факт! Голяма част от курсистите потвърждават знанията си с успешно взет международен сертификат. Групите сe състоят от максимум 10 курсисти, което позволява индивидуален подход и съобразяване със специфичните потребности на обучаващите се.

В центъра работят високо квалифицирани преподаватели – филолози и добри педагози, като основен принцип в нашата работа е поддържане на високо качество на обучение и създаване на трайни комуникативни езикови умения.

Още за Чуждоезиков център Браво вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ЧУЖДОЕЗИКОВ ЦЕНТЪР БРАВО, ЕИК: 147036196.

Предишни оферти25
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
Шофьорски курс за категория А, В, С, С+Е или D
195 лв. 12.05 - 12.07
18 : 56 : 45
32 грабнати кв. Изток
6 или 12-месечен достъп до онлайн курс по Английски език, нивa А1, А2 и В1
29.90 лв. 60 лв. 29.05 - 29.06
42 : 56 : 45
4 грабнати
-50%
Индивидуален урок по пиано, пеене, барабани или китара
8.90 лв. 35 лв. 30.05 - 30.06
66 : 56 : 45
кв. Изток
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати