X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Красота

1 процедура с целутрон на всички засегнати зони или 2 прoцедури детоксикация, от Ivy Lounge

Офертата е разграбена! от 05.01.2016г до 16.01.2016г
Грабнати ваучери:
99
Предоставено от: Студио Ivy Lounge Център
Цени от: 15лв 4.70лв
Запиши се за известие при нова оферта от Студио Ivy Lounge
Email:

За офертата

Студио Ivy Lounge знае как да използва технологиите в полза на вашето здраве! Дали да се отървете от излишните мазнини, или цялостно да се пречистите от токсини, избирате вие!

Изберете между:
1 процедура с целутрон на всички засегнати зони (30 минути) - за 4.70лв, вместо за 15лв;
2 процедури детоксикация на организма (по 30 минути) - за 8.90лв, вместо за 30лв.

Повече за процедурите:

Целутронът е устройство с използване на методите на съвременната медицина, физиотерапия и козметика. Целутронът е уред, възпроизвеждащ нискочестотен ток. При електростимулация с повърхностни електроди се стига до ниво мускул, който започва да се съкращава. Това е съвременен метод за моделиране на тялото и поддържане на мускулния тонус с богати възможности за въздействие върху мускулните влакна и съединителната тъкан,в зависимост от нейното състояние и търсения ефект. Редуцира се
мастна тъкан в коремната област, в областта на ханша, по бедрата, по гърба. Избягват се всички рискове от натоварване на сърдечно-съдовата система,опорно-двигателния апарат и дихателната система. Програмата физиотерапия дава възможност за прецизно действие в проблемните зони.

Основни режими на работа:
Режим 1: Лимфо-дренаж;
Режим 2: Премахване на целулит;
Модел 3: Масаж и релакс;
Модел 4: Физиотерапия.

Времетраене: 15, 30, 45, 60 минути.
Процедурите с целутрон могат да се правят всеки ден, през ден и по преценка. Препоръчва се един цикъл да е от 10-20 дни с 30-минутна продължителност и по преценка. Препоръчително е процедурите с целутрон да се съчетават с детоксикация на организма. Лекарска консултация. Индивидуални програми.

Лица, които не трябва да използват апарата:
• С непоносимост към електрически физиотерапевтични процедури.
• С чувствителна кожа на третираните места.
• С пейсмейкър и сериозни сърдечно-съдови заболявания.
• С диабет.
• С флебит.
• С раково заболяване.
• Бременни жени и 12 месеца след раждане със секцио.

Детоксикация се препоръчва при смяна на сезоните. Детоксикаторът е един от най-добрите пречистващи продукти. Той е чудесен природосъобразен лечебен апарат, без болка, без лекарства, без неприятни странични ефекти. Потапяте краката си във вода, включва се апарата и милиони йони задействат естествения очистителен процес на тялото ви. Йонната терапия пречиства всички жизнено важни органи.

Още след първата процедура ще се почувствате по-леко, ще мислите по-ясно, ще имате повече енергия и ще се чувствате като цяло по-добре!

Акне, обриви, петна по кожата, тъмни кръгове под очите, налеп по езика, лош дъх, лоша миризма на потта, сутрешна скованост на ставите (околоставните структури са любимо място за токсините) - обикновено подсказват за натрупаните киселинни отпадни вещества в нас.

Детоксикацията е процес на пречистване на организма от отровни вещества с помощта на водна баня и електролиза. Електродът, поставен в съд с вода и малко сол, предизвиква процес на йонно пречистване. Водата се намира в почти пълно равновесие на положителни и отрицателни йони. Детоксикацията спомага за отделянето на отровните вещества през стъпалата (всяко стъпало има над 2000 пори), независимо в коя част на организма са се натрупали.Когато детоксикаторът е включен на положителен поляритет, токът е насочен в посока на положителното поле и съответно води до образуването на по-голям брой отрицателни йони във водата. Следователно положителният поляритет образува струя отрицателни йони, която променя pH на кръвта в посока от киселинно към алкално и обратно. Следователно отрицателният поляритет образува струя положителни йони, която намалява pH на кръвта в посока от алкално към киселинно. Около 95% от съвременните хора са в киселинно състояние.

Това означава, че в техните тела има излишък от водородни йони и pH на кръвта им е по-ниско от 7.45. Тези хора имат нужда да подложат тялото си на по-високи концентрации отрицателно заредени йони. Живеем в динамично време. От особено значение е да следим физическото си състояние и редовно да очистваме организма си от вредни отлагания и токсини. Здравословното pH в организма е 7.0-7.4, при което вирусите, бактериите, гъбичките, паразитите и раковите клетки не могат да оцелеят.

Когато използвате йонния детоксикатор, от тялото ви се отделят отпадни вещества, оцветяващи водата в различни цветове в зависимост от органите, от които се отделят:

• оранжев: стави;
• кафяв: черен дроб, цигари, клетъчни остатъци;
• черен: черен дроб, натрупване на тежки метали;
• жълто-зелен: бъбреци, пикочен мехур, уретра, простатна жлеза;
• тъмнозелен: храносмилателна система, жлъчка;
• бяла пяна: детоксикация на лимфната система;
• бели частици: най-вероятно квасни гъбички;
• черни частици: тежки метали;
• червени частици: кръвни съсиреци.

Какво означава промяната на цвета на водата?
Нашето тяло съдържа 70% вода и това дава голяма възможност на организма да взаимодейства с водата. Водата търси енергия за себе си, тя желае енергията точно толкова, колкото и вие самите. Това означава, че енергията, която водата образува, трябва да се раздели между вас и нея. Ако сте в добро здравословно състояние, ще получите доста голяма част от енергията - водата добива светло кафяв цвят. Ако сте в недобро здравословно състояние, ще получите само толкова енергия, колкото тялото ви може да поеме, а останалата енергия ще остане във водата, защото на водата и е необходима тази енергия, за да се пречисти от всички замърсители - утайки.

Детоксикация се препоръчва при лица:
• с постоянно напрежение в работата;
• страдащи от стрес и нервно напрежение;
• употребяващи алкохол и цигари;
• работещи в замърсена среда;
• с наднормено тегло;
• с повишено кръвно налягане;
• с повишено ниво на холестерола;
• страдащи от диабет;
• със заболявания на бъбреците;
• с възпаление на ставите;
• болни от подагра;
• с необходимост от общо тонизиране и освежаване на организма;
• с акне;
• с упорито главоболие;
• с болки от всякакъв произход;
• с менструални проблеми и други.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 5 Януари до 18 Февруари 2016г

Офертата не важи в периода 31 Януари - 9 Февруари.

На 10, 17 и 24 Януари студиото ще работи от 16:00 до 20:00ч. При необходимост работното време през почивните дни ще се удължи.

С предварителна резервация на: 089 78* **** (скрит), 088 70* **** (скрит), 02/ 417 ** ** (скрит).

Не се гарантира записване на час в последния ден от валидността на ваучера.

Записан час може да бъде отменен еднократно, не по-късно от 12:00ч на обяд в деня на посещението, в противен случай ваучерът се счита за използван.

При неявяване след записан час, ваучерът се счита за използван.

С целутрона се третират всички проблемни зони. За максимален ефект се препоръчват 10 процедури на зона.

Противопоказания за използване на целутрон: непоносимост към електрически физиотерапевтични процедури; чувствителна кожа на третираните места; пейсмейкър и сериозни сърдечно-съдови заболявания; диабет; флебит; раково заболяване; бременност и 12 месеца след раждане със секцио.

Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент с ваучери за минимум 10 процедури детоксикация получава бонус - определяне вида на натрупаните токсини в началото и края на цикъла.

Всеки клиент с ваучери за минимум 10 процедури целутрон получава бонус - тестване на поносимост към 5 храни по избор от набора Вега тест.

Всеки клиент с ваучер може да провери цялостното състояние на организма си чрез метода Биоскенер - за 9.80лв (доплащане на място).

Прочети още
4.90 от 452 оценки
231
409 · 90%
34 · 8%
4 · 1%
2 · 0%
3 · 1%
Виктория преди 4 месеца
Изключителен професионалист. Работи с внимание.
 · подкрепям!
Дафинка преди 4 месеца
Изключително любезно отношение. Много приятна обстановка. Заслужава си.
 · подкрепям!
Полина преди 7 месеца
Прекрасно обслужванв!
 · подкрепям!
Vesela преди 7 месеца
Безкрайно благодарна съм за професионалното отношение-много индивидуализирано, с чувство за хумор и лесно разбираемо. Препоръчвам
 · подкрепям!
росица преди 9 месеца
Любезно обслужване, достоверни резултати!
 · подкрепям!
Изабела преди 1 година
Приятна обстановка, приветливо обслужване! Препоръчвам!
 · подкрепям!
Siana преди 1 година
Студиото се намира на много удобно място. Правих си изследване с биоскенер и всичко ми беше обяснено с подробности. Определено ще се върна и за други процедури там!
 · подкрепям!
liliq преди 1 година
Много компетентно обслужване! Препоръчвам горещо процедурата детоксикация!
 · подкрепям!
Ивета преди 1 година
Изключително доволна съм от атмосферата, процедурата и най-вече от жената в студиото, която ми обясни детайлно всяка стъпка по време на процедурата и ми даде съвети и предложения за допълнителна детоксикация на организма. Бих посетила студиото отново, силно препоръчвам!!!
 · подкрепям!
Диана преди 1 година
Доволна съм -имам видими резултати и се чувствам добре. Ще продължа с процедурите. Отношението е изключително любезно, коректно - без забележки!
 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
София, Център, ул. Овче поле 98
Тел.:
089 78* **** (скрит), 088 70* **** (скрит), 02/ 417 ** ** (скрит)
Раб.Вр:
Понеделник - Петък: 17:00 - 21:00ч; Събота: 09:00 - 13:00ч.
Профил
Офертата е осигурена от Студио Ivy Lounge
За фирмата

Студио за здраве и красота Ivy Lounge има своята специфичност на предлаганите услуги. Най-големият приоритет на всеки от нас е здравето ни! А щом се чувстваш здрав, изпълнен с енергия и жизненост, ти си красив и богат!

Още за Студио Ivy Lounge вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ПРИОРИТЕТ 2000 ЕООД, ЕИК: 200494857.

Въпроси и отговори1
Възможно ли е един ваучер, включващ 2бр йонна детоксикация, да се използва от двама различни души?
Здравейте!
Да,ваучерът може да се ползва от двама души поотделно или едновременно,местата за детоксикация са две.
Поздрави!
Предишни оферти93
Виж още
Още оферти за Красота
Маникюр с гел лак Bluesky, плюс 2 декорации
14.90 лв. 30 лв. 11.07 - 11.08
80 : 47 : 27
кв. Младост 1
Електромагнитен лифтинг на лице с неинвазивна мезотерапия с LED светлини WishPro plus
55 лв. 110 лв. 13.07 - 13.08
80 : 47 : 27
кв. Лозенец
Почистване на лице и маска
15.20 лв. 35 лв. 11.07 - 11.08
80 : 47 : 27
кв. Хладилника
Измиване и маска на коса, плюс подстригване и оформяне със сешоар
14.90 лв. 30 лв. 11.07 - 11.08
80 : 47 : 27
1 грабнат кв. Витоша
Оформяне и боядисване на вежди с къна Brow Henna
12.80 лв. 35 лв. 11.07 - 15.08
80 : 47 : 27
Център
Антицелулитна 4D терапия на седалище, корем, бедра и паласки - за моделиране на тялото
29.90 лв. 80 лв. 8.07 - 8.08
08 : 47 : 27
кв. Банишора
Маникюр с гел лак Bluesky
13.50 лв. 27 лв. 9.07 - 9.08
32 : 47 : 27
7 грабнати Център
-50%
Безиглена мезотерапия за уголемяване на устни с хиалуронова киселина и есенциални аминокиселини
16.90 лв. 50 лв. 8.07 - 16.08
08 : 47 : 27
3 грабнати Център
Медицински педикюр
17.50 лв. 35 лв. 3.07 - 31.07 31 грабнати кв. Лозенец
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати