X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Култура

Васил Драганов в представлението "Ние никога не се караме" - на 24 Октомври в Канев център

Офертата е разграбена! от 05.10.2017г до 23.10.2017г
Грабнати ваучери:
98
Предоставено от: Драматичен театър - Търговище ул. Студентска 8
Цена: 16лв 8лв
Запиши се за известие при нова оферта от Драматичен театър - Търговище
Email:

За офертата

Драматичен театър - Търговище кани всички на едно представление за многопластовите взаимоотношения на съвременното семейство, където с много хумор и неприкрита ирония ни се разкриват неизбежни препятствия за едно безоблачно съвместно съществуване.

Гледайте "Ние никога не се караме" на 24 Октомври от 19:00ч, в Канев център - за 8лв, вместо за 16лв.

Повече за постановката:

Комедия от Валентин Красногоров
Превод от руски: Добринка Стефанова

Постановка и музикална среда: Владимир Петков
Сценография и костюми: Галина Абаджимаринова

Със специалното участие на: Васил Драганов
Участват: Грета Неделчева, Жаклин Георгиева, Мария Йорданова,
Атанас Махнев, Александър Дадов.

Валентин Красногоров е майстор на парадоксите. Той умело създава напрежение от първите минути на действието и държи публиката в това напрежение до края на последната сцена. Трудно е да се предположи изхода на една или друга част от историите му - те са непредсказуеми. С цел да се "отклони" зрителя от преждевременни "решения", за да приспи неговата бдителност, авторът често използва елементите на детектива, на комичните ситуации, въвежда напрегнати, драматични сцени, и така умело ги редува, че понякога "щастливият край" се обръща рязко с рухването на всички надежди. И обратното - от тоталната разруха внезапно разцъфва красиво цвете. И странно нещо - колкото една ситуация е по-невероятна, толкова е по-близо до живота, до нашата действителност. Може би в това се крие успехът на пиесите на Валентин Красногоров.

Представлението е композирано от четири едноактни комедии: "Да доживеем до вдругиден", "Прелестите на изневярата", "Семейни сцени" и "Ние никога не се караме", в които руският писател Валентин Красногоров ни въвежда в многопластовите взаимоотношения на съвременното семейство, където с много хумор и неприкрита ирония ни разкрива неизбежни препятствия, дори невъзможности за едно безоблачно съвместно семейно съществуване. Сатиричните ситуации редуват по един странен, но любопитен начин любов с омраза, обожание с ненавист, привързаност с непоносимост, радост със страх. Парализиращият страх да не сгрешиш, да не си заподозрян, да не бъдеш обичан. Героите правят невероятни планове за действие, но както често се случва сами попадат в собствените си капани. Представлението е пъстро откъм емоции, също като самият живот.

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: 24 Октомври 2017 (Вторник)

Разпечатаният ваучер трябва да се замени за билет на касата на Канев център, най-късно до 18:30ч в деня на представлението.

Представлението "Ние никога не се караме" ще се играе на 24 Октомври (Вторник) от 19:00ч, в Канев център.

Офертата важи за място на 8 - 12 ред.

Прочети още
4.70 от 81 оценки
28
66 · 81%
8 · 10%
5 · 6%
2 · 2%
Милена преди 4 месеца
Беше забавно.
 · подкрепям!
Веселина преди 6 месеца
ДТ Разград ме изненада доста приятно! Напразни усилия на любовта е много хубаво представление!
 · подкрепям!
Жанета преди 7 месеца
Добра работа на постановчиците и актьорите. Благодаря за труда! Бих Ви гледала отново.
 · подкрепям!
Antoaneta преди 7 месеца
Много ни хареса постановката!
 · подкрепям!
Галина преди 8 месеца
Постановката е много добра, всички актьори на сцената имат уникално присъствие.
Препоръчвам! Гледайте този спектакъл!
 · подкрепям!
Николай преди 8 месеца
За Аскеер
 · подкрепям!
steliqna преди 9 месеца
МНОГО ДОБРИ ПОСТАНОВКИ
1 · подкрепям!
Даниела преди 1 година
Невероятно изживяване и за мен на 29 години и за дъщеря ми на 5 :) Страхотни актьори и ефекти в неостаряващата класика “Сън в лятна нощ”.
1 · подкрепям!
Надежда преди 1 година
Страхотни са. Препоръчвам!
 · подкрепям!
Desislava преди 2 години
Уникална постановка и невероятна игра на актьорите!!! Адмирации!!!! Поклон!!!
2 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Русе, ул. Студентска 8
Тел.:
082/ 8** *** (скрит)
Раб.Вр:
По​неделник - Петък: 10:00 - 14:00 и 16:00 - 18:00ч
Профил
Офертата е осигурена от Драматичен театър - Търговище
За фирмата

В културната визитка на област Търговище ярко присъства Драматичният театър. Той е узаконен с Министерско постановление № 274 от 16 юли 1969 година.

Драматичен театър - Търговище е приемащ и продуциращ център на спектакли за възрастни и деца. Разнообразието от жанрове, теми и проблеми в спектаклите привлича различни възрасти и социални слоеве в търговищки и още много региони на България. На сцената на театъра са гостували множество от най-известните български театри и театрални творци. Търговище се оформи като театрален център с традиции и почитатели на изкуството на Мелпомена.

С международна известност и национален престиж се утвърди през годините фестивалът на спектакли за деца "Вълшебната завеса", на който се изявяват професионални състави от България и Европа. Това е единственият национален форум за детски драматични спектакли, подкрепян от Община Търговище и Министерство на културата, със собствен статут и авторитет. Провежда се ежегодно през първата седмица на м.май. За участие се допускат от 14 до 18 театрални трупи от България и чужбина, подбрани след предварителна селекция.

Всяка година през първата половина на юни театърът е домакин на празниците "Дни на големия театър в малкия град" - театрален форум за възрастни, включващ нашумели спектакли от националния театрален афиш.

В своята репертоарна политика екипът на театъра се води от идеята да бъде близо до хората, търсейки теми и сюжети от нашето съвремие. Към собствения творчески екип биват привличани именити актьори и режисьори на национално ниво. Трупата е изключително мобилна и голямата част от представленията се реализират в турне, което прави съпричастни към театралния продукт зрители от малки и големи селища в цялата страна.

Още за Драматичен театър - Търговище вижте в профила им в Grabo.bg

Офертата е осигурена от ДТ Търговище, ЕИК: 000867998.

« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати