X
Тази оферта вече е разграбена!
» Виж всички активни оферти за Уроци

Онлайн пробен изпит по Математика за НВО след 7 клас, от Математическо школо

Офертата е разграбена! от 22.04.2019г до 03.05.2019г
Грабнати ваучери:
9
Предоставено от: Математическо школо
Цена: 20лв 8лв
Запиши се за известие при нова оферта от Математическо школо
Email:

За офертата

Математическо школо предлага на родителите на седмокласниците ефективен начин за проверка на знанията по математика - пробен изпит за подготовка за Национално външно оценяване!

Онлайн пробен изпит по Математика за НВО след 7 клас 8 лв вместо 20 лв

Повече:

Материалът в темите е съобразен с това, което е изучено в училище до момента. Форматът на пробните изпити е съобразен с последните наредби на МОН.

Повече за теста:
Месец юни 2019г за седмокласниците и техните родители е изключително важен! Тогава ще се проведе Национално външно оценяване на знанията по Математика и Български език и литература (БЕЛ). Съгласно Наредба №10 от 01.09.2016г за организация на дейностите в училищното образование на Министъра на образованието, "приемането на ученици в VIII клас по чл. 145, ал. 2 ЗПУО се извършва въз основа на резултатите от националното външно оценяване, които се включват като балообразуващ елемент, и желанията на учениците. Баловете (точките) от двата изпита, се умножават по две или три, в зависимост от конкретните условия за кандидатстване в съответната профилирана гимназия.

Свидетели сме как години наред родители и ученици са разочаровани от получените оценки. А от тези оценки зависи бъдещето на младия човек. Въпросът, който сега си задават родители и ученици е: Как да се повиши успеха на изпита по математика?

До голяма степен ниските резултати се дължат на непознати като формулировка и тип задачи, каквито не се срещат в учебниците. От друга страна, времето на изпита не достига. За 150 минути трябва да се решат 25 задачи, т.е. по 5 минути на задача.

За да бъде повишена оценката, експертите препоръчват да се решават много примерни теми за определеното време. Организират се пробни изпити срещу заплащане в по-големите градове. Участието в тях за някои семейства е непосилно, а за семейства, които живеят далеч от голям град, са нужни и разходи за транспорт. В резултат, всички - и деца, и възрастни, се стресират излишно.

Математическо школо ЕООД ви предлага онлайн пробни изпити по математика. Те могат да се решават от всяко мобилно устройство (компютър, таблет, смартфон), което е привлекателно за младежите и удобно за родителите. За да участвате, трябва да посочите електронен адрес с профил в Google, на който ние ще ви изпратим пробния изпит. След попълване, ученикът трябва да изпрати формуляра чрез натискане на бутон "Изпращане".

До два дни нашият екип проверява решенията и изпраща: резултати, отговори, решения на задачите с пълно решение, коментар на решенията и препоръки.

Не чакайте последния ден! Проверете нивото на знанията по математика на кандидат-гимназистите!

Прочети още

Условия

Валидност на ваучера: от 22 Април до 18 Юни 2019г

С предварително записване веднага след издаване на ваучера, чрез попълване на фόрмата: https://www.docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJOIyP8WPLT2fL9OPzQFPO1KrhzfVTFT7tDq7LtzzSf-1b9A/viewform .

Трябва да посочите във формата за участие актуален електронен адрес с профил в Google, на който да се изпрати пробният тест.

При регистрация за участие ще получите подробни указания за провеждането на тренировъчния изпит. След попълване ученикът трябва да изпрати формуляра чрез натискане на бутон "Изпращане".

Един ваучер е за един ученик в 7 клас, за един пробен изпит.

Дати за пробни изпити: всяка втора и четвърта Неделя на месеца, а през Юни - всяка Неделя до 16 Юни. Рано сутрин се изпраща на електронна поща пробен изпит по математика, който трябва да се реши и изпрати до края на същия ден.

Изисква се стабилна интернет връзка. Преди датата на провеждане на пробния изпит се извършава проверка на интернет връзката, като се изпраща уведомително писмо с информация за пробния изпит.

Изпитът съдържа 25 задачи: 17 задачи с множествен избор с 4 възможни отговори; 5 задачи с кратък отговор; 3 задачи с разширен свободен отговор. Времето за решаване на изпита е 150 минути.

Задачите могат да се решават от всяко мобилно устройство (компютър, таблет, смартфон), което е привлекателно за младежите и удобно за родителите.

Всички подробности за това какви точки носи всяка задача и как да се изпрати решението, ще бъдат дадени във формата, която ще получите.

До 2 дни след провеждане и изпращане на съответния решен тест по електронна поща, ще получите проверения тест с оценка и препоръки, както и отговори на задачите.

Прочети още

Бонуси

Всеки клиент с 3 ваучера получава право на безплатно участие в четвърти пробен изпит.

Прочети още
4.70 от 51 оценки
26
Всички отзиви
43 · 84%
5 · 10%
1 · 2%
2 · 4%
Отзиви от Мъже
2 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Жени
40 · 85%
5 · 11%
0 · 0%
0 · 0%
2 · 4%
Отзиви от Варна
9 · 56%
5 · 31%
1 · 6%
0 · 0%
1 · 6%
Яна преди 3 седмици
Много съм доволна - копетентно, професионално и с внимание към личността. Препоръчвам.
 · подкрепям!
Десислава преди 2 месеца
Изпита ми беше много полезен
 · подкрепям!
Антония преди 3 месеца
Доволна съм от проведения онлайн изпит. Освен отговори, получихме решения, разяснения и съвети за пропуските на детето,
1 · подкрепям!
Десислава преди 5 месеца
Доставчикът на услугата е коректен. В указания срок са изпратени материалите, проверено и върнати отговорите.
Препоръчвам и бих се възползвала от ново от такава оферта.
 · подкрепям!
Велислава преди 6 месеца
Полезно за ученика и подготовката му за пробния изпит по математика за ученика в 7 клас
 · подкрепям!
Krasimira преди 6 месеца
Изключително съм доволна. Организацията е перфектна. Оценките, решенията и препоръките бяха изпратени още същия ден и са наистина полезни. Много благодаря, Математическо школо! Желая успехи!
 · подкрепям!
Цветелина преди 6 месеца
Задачите са добре подбрани. Много коректно отношение и изпълнение на офертата. Бих се възползвала от нова оферта, ако има такава.
 · подкрепям!
Велислава преди 7 месеца
Много съм доволна от предложения тест, личното отношение към сгрешените задачи! Считам, че ще е от голяма полза за ученика! Благодаря!
1 · подкрепям!
ИЛИНА преди 1 година
Препоръчвам .Много съм доволна от предлаганата услуга.
1 · подкрепям!
Иван преди 1 година
Професионално отношение и отзивчивост!
1 · подкрепям!
още отзиви
Адрес и контакти
Профил
Офертата е осигурена от Математическо школо
Онлайн услуга
Тел.:
088 50* **** (скрит)
За фирмата
Профил
Още за Математическо школо вижте в профила им в Grabo.bg

Математическо школо ЕООД разполага с екип специалисти с дългогодишен опит вобразованието. Организира електронни и присъствени курсове, пробни изпити, индивидуално обучение и други. За създаване на електронни тестове се използват съвременни информационни и интернет технологии.

Офертата е осигурена от МАТЕМАТИЧЕСКО ШКОЛО ЕООД, ЕИК: 203973019.

Предишни оферти23
Виж още
Още оферти за Уроци и курсове
Онлайн курс по програмиране или за работа с Word, Excel и PowerPoint
28.90 лв. 200 лв. 6.08 - 15.09
11 : 38 : 44
2 грабнати Център
Двумесечен онлайн курс по английски език за начинаещи - с преподавател
54 лв. 300 лв. 6.08 - 5.09
11 : 38 : 44
1 грабнат
« Обратно към всички оферти

Въпрос

Изпрати