X
Информация за обекта

Ние сме танцово общество от талантливи и позитивни млади хора. С танц и усмивка градим бъдещето си, стремим се да развиваме танцовата култура сред подрастващите и в родния шоубизнес.

Преподавателите от Studio 'VS DANCE' са едни от най-популярните и установени имена в българската танцова култура. Те често са канени за съдии на редица хип-хоп мероприятия и като лектори на семинари и събития, като ОnFest, Fanta Dance Festival Sofia Dance Week и други. Може да видите наши интервюта в редица онлайн списания и медии, свързани с хип-хоп и танцовата култура като цяло и не само. Голям брой от организираните батъли са печелени именно от наши танцьори! Стараем се да развиваме street "сцената", като изграждаме едно позитивно и отворено за всички танцово общество, в което всеки може да се развива в духът на хип-хоп културата, но обръщаме голямо внимание и на комерсиалната шоу-бизнес страна на нашата, която дава професионално развитие на нашите танцьори!

Екипът на 'VS' е работил с артисти като Snoop Dogg, Rick Ross, Веси Бонева, Марина Кискинова, Вяра Атова,100 Kila, Алекс Раева, Dj Doncho, Santra, Графа, Spens, Део, Дороти Такева, Аlex P, Camorata, T.H.A., Куц и Клец, Big Sha, Rudi, Duli, Muden и Kukushev и др. Поканени са и от баскетболния състав на Левски и oтборът ни по Американски футбол "Софийските мечки" за мажоретен състав. Официален DANCE TEAM на БМВ Клуб България 2013 и 2014. Участия в рекламни клипове на Coca Cola, Adidas, Kamenitza, Pepsi, Мтел и други.

VS Dance участва в Grabo.bg от 20 Декември 2013

Адрес и контакти
Тел.:
088 64* **** (скрит)
Раб. Вр:
По график.
GPS:
N 42 40.854 E 23 18.798
Website:
5.00 от 3 оценки
1
3 · 100%
krista преди 6 години
Бяха много мили; само може би малко трябва да опростят комбинациите от движения, така че да са по-подходящи за деца, защото малките се затрудняват да запомнят дълги последователности; иначе - всичко е супер; препоръчвам ги:)
1 · подкрепям!
Изтекли оферти6

Добави отзив за VS Dance

Готово!
Обща оценка