X
7 оферти
95 фена
124 ваучера
9 430 спестени
Информация за обекта

VGM Ltd е търговска фирма, основана през 2005г и развиваща дейността си в тясно сътрудничество с Алпремонтстрой ООД, известна в сферата на строителството и ремонтно – довършителните услуги по метода на въжения достъп. Понастоящем VGM Ltd осъществява внос и дистрибуция основно в две направления. Средства за височинна защита, aлпийски въжета и инвентар - предлага обновена гама от предпазни средства и защитно оборудване за работа на високи и труднодостъпни места.

Предлаганите средства имат необходимите сертификати и при правилна експлоатация осигуряват надеждна защита от падания и трудови злополуки. Оборудването и аксесоарите дават възможност за сигурно изкачване и спускане, както и за по-дълго и безопасно позициониране на ползуващия ги. Предимство на предлаганите средства е и универсалното им предназначение както за строителни нужди, така и за екстремни спортове. Изделията са произведени в съответствие с най-новите европейски стандарти и покриват изискванията на международните алпийски организации.

Въжета за строителни, промишлени и битови нужди - предлаганите въжета и въжени изделия са включени в производствения асортимент на водещи местни и чуждестранни производители. Търговската гама включва въжета от полиамидна коприна (ПАК), памук, полиестер (ПЕ), юта, канапи, кордело, богат избор на размери, бърза доставка, изпълнение на индивидуални поръчки, гъвкав подход спрямо конкретните нужди на нашите клиенти.

На всеки работещ с нас контрагент осигуряваме и допълнителни приспособления за въжетата с цел удобство и бързина при продажбата им.

VGM Ltd участва в Grabo.bg от 27 Април 2012

Адрес и контакти
Тел.:
02/ 943 ** ** (скрит)
Раб. Вр:
Понеделник - Събота:1 0:00 - 18:00ч (за резервации)
GPS:
N 43 13.008 E 24 09.942
4.50 от 8 оценки
1
7 · 88%
1 · 13%
Теодор преди 7 години
Много добра организация и чудесен екип, преживяването е уникално!
 · подкрепям!
Изтекли оферти7
Други популярни оферти:

Добави отзив за VGM Ltd

Готово!
Обща оценка