X

Веда ЙорДана

2 оферти
15 фена
25 ваучера
636 спестени
Информация за обекта

Йорданка Александрова - ЙорДана бива привлечена от хатха йога още на 13-годишна възраст. Причината e издадената по това време книга на Венцеслав Евтимов "Йога", включваща основни очистителни техники и основна група асани. Започва да ги практикува в домашни условия.

По-дълбоко отношение към Йога и философията на Йога се оформя, след като в България бива издадена "Автобиография на един йогин" от Парамаханса Йогананда. Малко след това, през 1999г, тя получава първото си посвещение в Крия Йога - много задълбочен метод за вътрешно осъзнаване и духовна еволюция. От тогава насам ЙорДана редовно и активно участва в организираните за Крия Йога ежегодни Ритрийти (семинар с оттегляне от светския живот). Предвид нивото на посвещение, до което е достигнала, тя редовно изпълнява практиките досега. Осъзнавайки по този начин безценната същност на Йога, ЙорДана взема решение, че е необходимо и може да участва активно в процеса на предаване на това знание на хората. Несъмнено е, че за цялата планета е важно да има колкото се може повече осъзнати човешки същества - хора, които разбират значението на еволюцията на съзнанието. Като част от единното човешко същество, не по-малко значение има и физическото тяло. Несъмнена е ползата от Йога и по отношение на здравето на човека.

ЙорДана е сертифициран учител по Йога към Международен институт за изследване на Йога и Философия "Хималя Йога Пийт" - Индия. "Йога" значи "Единение", включително единност на знанието, което мъдреците са ни предали през вековете. Друг
клон на това знание е Джьотиш - древна ведическа астрология, която отчита Прецесията - отклонението на Земята. Анализите, които тази Астрология прави, винаги и задължително се основават на точния час на раждане. Поради сериозното отношение към тези изключително важни фактори, прецесията и часът на раждане, е възможно да се достигне до много точни
анализи за живота на човека и неговата личност.

Спортен център Пулев е създаден както за професионални спортисти, така и за всеки, който желае да развива своите здраве и тонус. Независимо от пол, възраст или ниво на физическа подготовка, всеки е добре дошъл. Предлагат се различни видове спорт и дейности, като основни са бокс и крос фит.

Центърът разполага и със зала за различни групови занимания като танци, йога, пилатес и други, в зависимост от периода и графика на залата. Осигурени са както отлични условия за всеки посетител, така и високо ниво на професионализъм от треньорите и инструкторите във всяка една зала и дейност.

Спортен център Пулев разполага и с удобни и модерени сауна и парна баня, които допълнително ще ви накарат да усетите блаженството от постигнатата хармония тяло - дух. Наличен е удобен и безплатен паркинг. Непосредствената близост до МОЛ Парадайз ви дава възможност да организирате ползотворно времето си за пазаруване. Крайната за момента спирка на метро линията Надежда-Лозенец също се намира в близост.

Веда ЙорДана участва в Grabo.bg от 30 Октомври 2015

Адрес и контакти
Тел.:
088 83* **** (скрит)
Раб. Вр:
По график.
GPS:
N 42 39.624 E 23 19.134
Изтекли оферти2
Други популярни оферти:
1 или 2 часа конна езда във Владая
24.50 лв. 35 лв. 1.06 - 1.07
33 : 03 : 10
13 грабнати Владая
Въвеждащ курс по катерене! 3 урока с инструктор за деца над 6г или възрастни
30 лв. 60 лв. 1.06 - 1.08
33 : 03 : 10
2 грабнати кв. Лозенец

Добави отзив за Веда ЙорДана

Готово!
Обща оценка