X
11 оферти
47 фена
71 ваучера
3 145 спестени
Информация за обекта

Учебен център Рагина предлага обучения на деца, юноши, възрастни, както и корпоративни клиенти, като използваме най-нови методики и концепции за провеждане на обученията.
Нашата основна цел е да бъдем новатори, налагащи една нова визия за модерното обучение, стараейки се да сме едни от лидерите в България. Създадени като езиков център сме сред първите, внедрили изцяло интерактивното обучение. В последствие разширихме предлаганите възможности залагайки на нови дейности в центъра - целодневна и полудневна занималня, курсове по математика и информационни технологии, а също и различни видове ателиета и работилнички (арт ателие, клуб по дебати, театрално ателие, химична лаборатория и други).

Екипът на Учебен център Рагина включва детски учители с минимум степен "Бакалавър" по предучилищна и/или начална училищна педагогика, а също така и специалисти със степен "Магистър" по лингводидактика и квалификация да преподават чужд език до 7 клас. Всички преподаватели преминават 2-3 пъти годишно допълнителни обучения и семинари за повишаване на квалификацията и разширяване на познанията в различни области свързани с тяхната педагогическа практика."

Център за езиково обучение Рагина участва в Grabo.bg от 13 Май 2011

Адрес и контакти
Тел.:
088 49* **** (скрит)
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 09:00 - 19:00
GPS:
N 43 51.168 E 25 57.342
4.80 от 5 оценки
3
4 · 80%
1 · 20%
Tаня преди 3 години
Останахме много доволни, пак ще го посетим центъра.
 · подкрепям!
Лора преди 7 години
Страхотна атмосфера, перфектно отношение с децата!
 · подкрепям!
Галена преди 7 години
Отлични преподаватели!
 · подкрепям!
Изтекли оферти11
Виж още
Други обекти наблизо20

Добави отзив за Център за езиково обучение Рагина

Готово!
Обща оценка