X

Център Максима

1 оферта
3 фена
10 ваучера
1 610 спестени
Информация за обекта

"Център за образование и наука Максима - Стара Загора е доказан специалист в предоставянето на качествени и достъпни образователни услуги. Вече 11 години работим и се утвърждаваме специално за вашите нужди и потребности. Усилията ни са съсредоточени към гъвкаво и ефективно обучение за постигане на максимални резултати. Правим най-добрия подбор от квалифицирани и мотивирани преподаватели. За вашия комфорт и удобство предоставяме съвременна и приветлива материална база.

Обученията си организираме в малки групи (4-7 човека) за индивидуален подход при работа с всеки от групата. Използваме едни от най-добрите системи на обучение, съчетавайки традиционни и модерни методи за постигане на максимален ефект от цялостната подготовка. Осигуряваме много възможности за избор на форма на обучение като време, часове и дни за провеждане на занятията. Различни видове отстъпки, както и възможност за разсрочено плащането, без допълнително оскъпяване.

След положен тест в края на обучението издаваме легитимно удостоверение. Лицензирани сме към МОН и Националната Агенция за квалификация и преквалификация към МС.

Ще се радваме, ако направите избор и се присъедините към нашия образователен център. За повече личен успех, прогрес, знания и реализация!"

Център Максима участва в Grabo.bg от 25 Януари 2018

Адрес и контакти
Тел.:
087 76* **** (скрит); 089 35* **** (скрит); 042/ 2** *** (скрит)
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00ч.
GPS:
N 42 25.362 E 25 37.686
Изтекли оферти1

Добави отзив за Център Максима

Готово!
Обща оценка