X
17 оферти
153 фена
151 ваучера
15 254 спестени
Информация за обекта

"Бляк сий груп ООД е най-голямата и развиваща се фирма в България в сферата на водните спортове и атракциони. Създадена е през 2007г и от тогава развива дейността си на територията на курортен комплекс Слънчев бряг като предоставя услугите си на милионите туристи на именития курорт от цял свят. Целта ни е била винаги да сме в крак със световните тенденции и развитието на водните атракции и спортове като се стараем да предоставяме на клиентите си услуги с най-високо качество.

Именно преследвайки тези наши амбиции през 2015г подписахме договор с американската компания Innespace Production Inc. , които са създатели на най-новият воден атракцион, наречен от самите тях с името – The Seabreacher – което в буквален превод от английски език е комбинация от думите „sea“ – „море“ и „breacher“ – това е глаголът, който описва движението на китовете и делфините докато плуват. Друго значение на думата „breacher“ е „нарушител“, но тук в никакъв случай не става дума за нарушаване на морските правила и закони, а за нарушаване, разбиване на разбиранията за възможностите на един плавателен съд и това, което човек може да прави с него.

Този договор е много важен за нас, защото от една страна отново даваме възможност на нашите клиенти да се докоснат до най-новите открития в света на водните атракциони като на практика България става едва петата страна в света до този момент, която ще предоставя туристически разходки с The Seabreacher след САЩ, Австралия, Нова Зеландия и Южна Африка. От друга страна договорът с Innespace Productions Inc. ни дава правото на официално представителство на The Seabreacher за цяла Европа и ексклузивно за територията на Република България, така че нашите клиенти, които искат да закупят The Seabreacher с комерсиална цел или за собствено удоволствие са добре дошли.

Innespace Productions Inc. е създадена през 1997г от откривателите на The Seabreacher – Роб Инс и Дан Пиаца. Компанията започва дейността си като малка дизайнерска фирма за изграждане на високотехнологични потопяеми плавателни средства. Роб Инс е роден в Нова Зеландия и има над петнадесет години опит в проектирането и изграждането на плавателни съдове. Той е дипломиран инженер на два от водещите там университети – Университета в Аукланд и Юнитех Юнивърсити. Дан Пиаца е родом от САЩ, сертифициран механик с над двадесет години опит в заводско производство и инженерство на плавателни съдове, в това число и състезателни и спортни лодки и off-road машини.

До момента от Innespace Productions Inc. са построили едва десетки единици от The Seabreacher, които се използват от собствениците им предимно за развлечение и почивка, но също така и за публични демонстрации, промоции, презентации и тв шоу програми. Според създателите, въпреки че вече са минали няколко години от появяването на бял свят на първия прототип на The Seabreacher, интересът към новите модели непрестанно расте, което е наложило на тях като единствен производител постоянно да увеличават производствените си обеми. Самите те казват, че заради естеството на този плавателен съд той е абсолютно подходящ за всякакви климатични условия и води като това го прави крайно подходящ за маркетингови предназначения и промоции.

Ако желаете да научите повече за технологията и възможностите на The Seabreacher моля посетете секцията ЗА THE SEABREACHER в нашия уеб сайт.

The Seabreacher участва в Grabo.bg от 11 Април 2016

4.70 от 6 оценки
2
4 · 67%
2 · 33%
Doncho преди 1 година
Екипа беше много отзивчив и се държаха супер. Атракцията е доста различна от това което бях пробвал и си заслужава да се пробва поне веднъж. Едва ли бих повторил, но ако не сте опитвали си заслужава да го направите.
 · подкрепям!
Петър преди 2 години
Благодарим за невероятното изживяване. Супер симпатяги и отзивчиви млади хора.
 · подкрепям!
Изтекли оферти17
Виж още
Други популярни оферти:
Комедията "Лъжи ме, обичам те" от Алън Ейкбърн - на 2 Юли
17 лв. 2.07 15 грабнати Бургас Онлайн резервация
Комедията "Не залагай на англичаните" - на 19 Май
11 лв. 19.05 12 грабнати Център Онлайн резервация
Фотосесия за бременна дама с 10 или 15 обработени кадъра
60 лв. 100 лв. 3.03 - 3.05
75 : 37 : 11
1 грабнат кв. Студентски Град
45 минути урок по конна езда на манеж или разходка с кон в планината - с инструктор
19.90 лв. 28.03 - 28.04
04 : 37 : 11
кв. Княжево

Добави отзив за The Seabreacher

Готово!
Обща оценка