X
11 оферти
14 фена
90 ваучера
1 700 спестени
Информация за обекта

Танцова школа "От сърце на хорце" е създадена през лятото на 2014 г., а от пролетта на 2017 г. е в зала "Клокотница" на адрес: София 1202, ул. Клокотница № 29, офис сграда, ет. 4.
В непосредствена близост до офис сградата се намира читалище "Цар Борис III".

Удобен транспорт: трамвай № 7, 6, 3 и 1- спирка "Клокотница"; автобусна спирка "бул. Христо Ботев"; близки метростанции - "Лъвов мост", "Централна гара".

Зала "Клокотница" е многофункционална, добре осветена, озвучена, с огледала, с ТЕЦ, с две съблекални, санитарен възел, шкафчета за лични вещи на курсистите и прилежащи помещения детски кът, учебен кабинет и преподавателска стая.

Школата предлага групови занимания по народни танци за любители с график вторник и четвъртък. Предлага също така и индивидуални обучения за тематични събития.

"Любовта ми към българския фолклор ме кара да продължавам да танцувам, да предавам магията му, да помагам на всички желаещи, независимо от възрастта и танцовите им умения, да научат български хорá и ръченици, да се чувстват приятно и тонизирани, да изпитат положителната емоция от българските народни ритми." Мариела Христова, ръководител на Танцова школа "От сърце на хорце".

Танцова школа "От сърце на хорце" участва в Grabo.bg от 30 Май 2017

Адрес и контакти
Тел.:
+089 96* **** (скрит)
Раб. Вр:
вторник и четвъртък: от 18.00 ч.; от 19.00 ч.
GPS:
N 42 42.480 E 23 19.092
5.00 от 19 оценки
9
Всички отзиви
19 · 100%
Отзиви от Мъже
6 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Жени
12 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от София
15 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Мирела преди 1 година
Чудесно място, на което да танцуваш, да се разтовзриш и да заредиш. Тук ще научите народни танци, ще се забавлявате. Тук се учат сложни хореографии по желание. Мариела е прекрасна, носи топъл дух във себе си. Ако искате да научите традиционните хора, а и не само - тук е мястото. :)
1 · подкрепям!
Daniela преди 2 години
Ако искате не само да танцувате, а да се заредите с настроение и позитивна енергия - това е Вашето място!
1 · подкрепям!
Viviana преди 2 години
Страхотна обстановка, Мариела е чудесен човек, професионалист, позитивен, усмихнат и внимателен.Много те зарежда с позитивна енергия така че, един час минава супер много бързо...
Ще продължа да посетя залата и да стана редовна!
Благодаря!
1 · подкрепям!
Венелина преди 2 години
Страхотна приятелска атмосфера с невероятен, усмихнат, внимателен и позитивен хореограф!
1 · подкрепям!
Ива преди 3 години
Каквото и да кажа, ще бъде малко! Мариелка, е истински професионалист! Школата, изобщо цялата обстановка е повече от перфектна! Хорцата се научават с лекота! Настроението е страхотно, групата се забавлява! Разбира се, не е нужно да казвам, че продължавам да посещавам танците и без ваучер! Адмирации!
1 · подкрепям!
Любомир преди 3 години
Супер!
1 · подкрепям!
Борислав преди 3 години
Прекрасно място за да отпуснеш от еднообразното ежедневие. Много добър хореограф - Мариела Христова. Зарежда те с позитивна енергия. С нея хорцата се научават с лекота.
1 · подкрепям!
Десислава преди 3 години
Много лъчезарна, с индивидуално внимание към всеки. Приятна обстановка. Горещо препоръчвам!!!
1 · подкрепям!
Диляна преди 3 години
Слънчева, усмихната и внимателна Мариела е прекрасен учител с внимателно и топло отношение към всеки. Един час прекаран с народните танци е зареждащо и прекрасно изживяване. Горещо препоръчвам.
2 · подкрепям!
Атанас преди 3 години
Мариела е много позитивен човек. Преподава по интересен и разбираем начин новите стъпки. Освен, че научаваш нови хора, но се и забавляваш. Препоръчвам.
3 · подкрепям!
Изтекли оферти11
Виж още

Добави отзив за Танцова школа "От сърце на хорце"

Готово!
Обща оценка