X
22 оферти
116 фена
217 ваучера
10 189 спестени
Информация за обекта

Stuni & Yoanna Bachata Sensual - малко повече за тях:

"Ние - Стъни и Йоанна, имаме една обща мисия - да предадем любовта си към този танц на хората и да им покажем още един приятен начин да се забавляват и да откриват нови приятели и емоции!"

Станислав Христов - Стъни (28г) започва да се занимава с латино танци преди около 4 години в град Варна. Малко по-късно открива и новата си страст - Бачата. Разновидността "Sensual" в този стил, тогава малко позната в България, го кара да започне да изучава движения от клипове на най-големите звезди по Bachata Sensual в света - Daniel y Desiree и създателите на този стил - Korke y Judith. Станислав и Алекс добиват огромна популярност сред бачата любителите в морската столица, със своите интересни и нови движения по социални партита. И така се ражда страстта по Bachata Sensual във Варна. Двамата започват да преподават безвъзмездно на свои приятели и близки, но интересът на варненци се засилва и скоро те са поканени в една от най-големите школи в града - Dance Club Amor. Днес, едва година по-късно, почти няма салсерос във Варна, който да не танцува Bachata Sensual и всички големи школи там преподават този стил. След това се мести в София, където да преподава заедно със своята партньорка в живота Йоанна.

Йоанна Петрова (22г) започва да танцува салса преди точно 4 години в Dance Club Amor, в родния ѝ град - Варна. Едва година по-късно се премества в София, за да продължи образованието си тук. Така среща танцуващи ентусиасти, които се свързват с нея, с една идея за създаване на танцова кизомба трупа. Изключително вдъхновена, Йоанна се включва в това начинание и така стартира - Kizomba Maniacs. От там тя научава много за танцуването и отношението към партньора. След по-малко от година, получава и възможността да преподава кизомба като част от екипа на Kizomba Maniacs. Скоро след това открива и своята най-голяма страст - Bachata Sensual и ѝ се отдава изцяло!

Stuni & Yoanna участва в Grabo.bg от 27 Декември 2016

5.00 от 31 оценки
12
Всички отзиви
30 · 97%
1 · 3%
Отзиви от Мъже
4 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Жени
24 · 96%
1 · 4%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от София
22 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Десислава преди 8 месеца
Много съм доволна. Истински се забавлявам на всеки урок. Препоръчвам с две ръце :)
 · подкрепям!
теодора преди 2 години
Това са най-вдъхновяващите и харизматични млади танцьори на бачата sensual,които някога съм срещала! Ако някога се чудите дали танците са вашето нещо и по-конкретно бачатата, тези двама сладури ще ви запалят за секунди по нея...СТРАШНИ !
 · подкрепям!
Радостина преди 3 години
Невероятни, започнеш ли при тях, се влюбваш в танца моментално ❤
3 · подкрепям!
Омар преди 3 години
Приятно изживяване и страхотни инструктури!
1 · подкрепям!
svetlana преди 3 години
Невероятно зареждащи , позитивни и мотивиращи професионалисти ! Ще препоръчвам на всеки вашите бачата танци !
1 · подкрепям!
Ivan преди 3 години
Стъни и Йоанна са много лъчезарни и винаги усмихнати. Преподават отлично, наблягат на детайлите при всяко движение в танца. Очаквам с нетърпение всеки следващ урок с тях!
1 · подкрепям!
Александър преди 3 години
Много добри и симпатични инструктори. Обясняват добре и отделят необходимото време на детайлите. Темпото е добро. Не препускат с новите неща, което е добре за начинаеща група.
1 · подкрепям!
Ивелин преди 3 години
Две думи: забава и професионализъм :)
1 · подкрепям!
Светла преди 3 години
Страхотни сте!
1 · подкрепям!
Веселин преди 4 години
Наистина професионално обучение!
2 · подкрепям!
още отзиви
Изтекли оферти20
Виж още

Добави отзив за Stuni & Yoanna

Готово!
Обща оценка