X
17 оферти
77 фена
145 ваучера
1 089 спестени
Информация за обекта

Копирен център Scan Copy се занимава със широкоформатно сканиране и разпечатване до формат А0+ на различни видове медия, както черно-бяло, така и цветно. Също предлага изработка на некролози, визитки, флаери, зареждане на тонер касети, ламиниране, подвързване, текстообработка.

Услуги:

Копиране
Черно-бяло и цветно копиране на формати а6,а5, а4, а3, а2, а1 , а0, а0+ с увеличение и намаление според желанието на клиента. Услугата се извършва на хартия от 80гр. До 250гр (бяла и цветна), самозалепваща хартия (бяла и цветна), копиране  на паус, фотохартия-мат и  гланц, канаваца – от 260гр./м2, самозалепващи фолиа- мат  и гланц. Копирането може да бъде едностранно, двустранно, две страници в една, четири в една, осем в една. Копиране на: книги, учебници, тетрадки, обяви, бланки, списания, брошури, вестници и т.н.

Принтиране
Черно-бяло и цветно копиране на формати а6,а5, а4, а3, а2, а1 , ао, ао+ с увеличение и намаление според желанието на клиента. Услугата се извършва на хартия от 80гр. До 250гр (бяла и цветна), самозалепваща хартия (бяла и цветна), копиране  на паус, фотохартия-мат и  гланц, канаваца – от 260гр./м2 до 390гр./м2 самозалепващи фолиа- мат  и гланц. Копирането  може да бъде едностранно, двустранно, две страници в една, четири в една, осем в една.

Принтирането се може да се извърши от различни видове носители на електронна информация/cd и  dvd – дискове, флашки, мемори карти, от интернет и т.н./.поддържаме различни видове формати на файлове за разпечатване.

Копиране на чертежи
Копиране на чертежи цветно и черно-бяло с размери от: а4, а3, а2, а1, а0, а0+. Услугата се извършва на хартия 80гр, паус, хартия 200гр.

Плотиране на чертежи
Цветно и черно-бяло плотиране на файлове с размери от: а4, а3, а2, а1, а0, а0+. Услугата се извършва на хартия 80гр, паус, хартия 200гр. Плотиране на плот файлове/plt/, dwg, pdf, psd, jpg, cdr, cad , dxf  и др.

Сканиране 
Предлагаме ви възможност за цветно и черно-бяло сканиране  на чертежи, скици,плакати, постери, карти, снимки, документи, учебници, книги и др. Размерите са: а6,а5, а4, а3, а2, а1, ао, ао+.
Ламиниране – ламиниране на от размери :а6,а5, а4, а3.

Сгъване и рязане  на чертежи.

Подвързване
Подвързване на а5, а4, а3 със пластмасови спирали, различни цветове лице и гръб. Максимално дебелина на подвързващото книжно тяло  - 51мм.

Презареждане на тонер касети
Презареждане на тонер касети, продажба на оригинални и неоргинални печатащи консумативи.

Изработка на визитки
Изработка на визитки черно-бели и цветни на обикновен картон 250гр. Голямо разнообразие на луксозен картон с различни цветове, дебелина и материя.

Изработка на менюта
Голямо разнообразие от различни видове луксозна хартия, изготвяне на дизайна на менютата според изискванията на клиента.

Изработка на календари
Предлагаме ви изключително голямо разнообразие на календари с различни размери, еднолистови, двулистови, четирилистни и т.н, работни календари с една секция, с три секции, детски календари с различни мотиви, настолни календари. Изготвяме и индивидуални календари според желанието на клиента.

Изработка на фоточаши
Изработване на бели, цветни и магически фоточаши с предоставени от вас снимки, с възможност за поставяне на поздравителни пожелания, имена и надписи.

Изработка на некролози
Разполагаме с богат каталог от цветни и черно-бели темплейти за некролози и текстове. Изработваме некролозите според желанието и изискванията на клиентите. Предлагаме възможност за качествена обработка на снимката и възможност за увеличаване размера и според желанието на клиента.

Изработваме визитки, флаери , покани,брошури,  поздравителни картички според желанието на клиента, без изискване за минимални количества.

Дигитални услуги: Запис на cd/dvd; Запис от vhs касети на dvd; Текстообработка - набиране на текстове, изготвяне и оформление на дипломни работи, работни проекти, курсови работи;  Изготвяне на колажи; Премащабиране на чертежи, скици и др. Работни проекти.

Печат върху текстил, керамика, MDF, /изработка на фоточаши, пъзели, подложки за мишки, тениски, хавлии/ със изображение и надпис по избор на клиента.


Scan Copy Center участва в Grabo.bg от 28 Май 2014

Адрес и контакти
Тел.:
089 65* **** (скрит), 089 85* **** (скрит), 089 63* **** (скрит)
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 08:30 - 17:30ч.
GPS:
N 42 25.578 E 25 37.716
Website:
4.60 от 25 оценки
10
Всички отзиви
20 · 80%
2 · 8%
2 · 8%
1 · 4%
Отзиви от Мъже
7 · 78%
1 · 11%
1 · 11%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Жени
13 · 81%
1 · 6%
1 · 6%
1 · 6%
0 · 0%
Отзиви от Стара Загора
11 · 85%
1 · 8%
1 · 8%
0 · 0%
0 · 0%
Neyko преди 3 години
За пореден път бързо и качествено обслужване !!!
1 · подкрепям!
Kremena преди 4 години
Много добро отношение, перфектно и бързо изпълнение на услугата. Качеството е без никакви забележки.
2 · подкрепям!
Stefka преди 4 години
Много добро обслужване
1 · подкрепям!
Велина преди 4 години
Отлично отношение и качество на услугата!
1 · подкрепям!
Снежана преди 4 години
Бързо и качествено обслужване.
1 · подкрепям!
Мила преди 5 години
Много добро отношение към клиента, перфектно и бързо изпълнение на услугата. Качеството е без никакви забележки. С удоволствие ще ползвам техните услуги отново.
3 · подкрепям!
malina преди 5 години
mnogo vejlivo obslyjvane no ima razminavane v zvetovete .Malko zenite sa visoki.
 · подкрепям!
Атанас преди 6 години
Много вежливо обслужване, което е съчетано с професионализъм в работата. Определено отново ще посетя мястото....
3 · подкрепям!
Милена преди 6 години
Изключително професионално изпълнение на поетия ангажимент, при това - с любезно отношение към клиента. Много съм доволна от тази фирма и я препоръчвам от сърце.
4 · подкрепям!
Митко преди 7 години
Изключително професионално качество на печата и много любезно обслужване. Ползвайте услугите на тези хора - те знаят как да реализират точно вашите желания !
3 · подкрепям!
Изтекли оферти17
Виж още
Други обекти наблизо18
Други популярни оферти:
Изворна вода Big Horn - за дома или офиса, с включена доставка
4.20 лв. 21.07 - 30.09
88 : 07 : 08
1 грабнат

Добави отзив за Scan Copy Center

Готово!
Обща оценка