X
Информация за обекта

Агенция Refresh е основана, за да помага на хората с голямо разнообразие от социални и битови услуги.

Ние искаме да ви осигурим спокойствие и повече свободно време за вас самите, като поемем част от грижите на ежедневието. Започваме от поддръжката на входа, блока, околоблоковото пространство и навлизаме в дома ви. Ние ще ви почистим, ще се грижим за вас и Вашите деца, ще гледаме вашите родители. Ще обградим всички с грижи и внимание, които всеки един от нас заслужава.

Повече за услугите:

Нуждаете ли се от някой да заведе или да прибере детето ви от градина или училище? Или се нуждаете от някой, който да помогне на детето ви да си подготви уроците за училище, да се поразходи с него или да поиграе на любимите игри? Ние сме насреща!

Предлагаме измитане и измиване на общите части на сгради - стълбище, фоайе, междуетажни площадки, асансьори. Услугата може да се извършва веднъж или два пъти седмично по желание на клиента. Почистване на парапети, первази, врати, прозорци по предварителен график - два пъти в годината (пролетно и есенно почистване). Системно обиране на паяжините във входа.

Професионалният домоуправител е човекът, който ще поеме всички грижи по управлението и поддръжката на вашия вход, за да може когато се приберете вкъщи след тежкия работен ден, входът да грее, асансьорът да работи, снегът да е почистен, тревата около блока - подрязана, и да кажете спокойно "Аз живея в Европейски дом".

Услугата почистване на офиси включва рутинно поддържане на вашия офис - почистване на прах, чистене на под /метене и миене/, миене на прозорци - два пъти годишно, изхвърляне на боклук, миене на тоалетна и мивки. Ако клиентът иска специално почистване на пода с машина, ползваме услугата на наш партньор и се заплаща допълнително. Почистването се извършва след работно време на офиса и цената зависи от броя посещения месечно, заявени от клиента.

Refresh участва в Grabo.bg от 23 Май 2012

Адрес и контакти
Тел.:
088 52* **** (скрит), 089 99* **** (скрит)
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 10:00 - 18:00ч. (работно време на офиса)
GPS:
N 42 25.350 E 25 38.028

Добави отзив за Refresh

Готово!
Обща оценка