X
24 оферти
330 фена
1 027 ваучера
20 676 спестени
Информация за обекта

Quest-Games реално приключение в стаята, което ще спре дъхат ви с живи вълнуващи задачи. Предстои ви да се потопите в свят на тайни и загадки. Преживейте интересни сюжети, разгадайте сложни ребуси, използвайте необичайни предмети и своя интелект, намерете тайни скривалища, възползвайте се от жокери, използвайте всички възможни предмети и начини, за да намерите ключа и излезете от стаята като победители.

Игра Escaperooms завоюва интереса на хиляди хора в много страни. Всичко е като в компютърна игра, но вие се намирате в реална обстановка, в реална стая и с реални предмети.

Вашата задача е да излезете от помещението, в което сте затворени. В ограниченото пространство на стаята има всичко за да може да излезете от там самостоятелно. Но за да откриете ключа за вратата на изхода не е така лесно. Ключът е добре скрит и за да се доберете до него, трябва да разгадаете серията от загадки, да намерите скрити предмети и тайни скривалища, правилно да възприемете жокерите и да направите много други неща, които не се е налагало да правите във вашето ежедневие.

Никога не знаете точно какво ви очаква от другата страна на вратата, но определено това е нещо интересно и завладяващо. Стаята е пълна със загадки и логически елементи. Сглобете едно с друго и ще получите ключа, откривайки достъп към следваща загадка. Не всичко е очевидно, както изглежда и не всичко е объркано, както изглежда.

Имате право да стоите в квеста 1 (един) час. Ако вие не се вместите в отреденото време, вратата ще бъде отворена, но вие отново и отново ще мислите за неоткритите приключения и за непреживяните чувства.

Възрастово ограничение: деца до 14 години могат да играят само с възрастен придружител.

Предлагаме две страхотни преживявания:
1. Илюзия - Вашата основна цел е известният диамант "Шах".
Можете ли да проникнете в трезора, да избегнете всички клопки и да изпълните поръчката на вашия клиент-колекционер…. ?

2. Орденът на тамплиерите - неговите тайни и намирането на легендарното изгубено съкровище на Ордена вълнува умовете на търсачите на силни усещания в продължение на векове. Ще бъдете ли в състояние да се доближите до разнищването на една от тайните на Ордена на тамплиерите?

Quest-Games участва в Grabo.bg от 30 Ноември 2015

Адрес и контакти
Тел.:
0888 97 34 18 0887****** (скрит)
Раб. Вр:
Всеки ден: 10:00 - 22:00ч.
GPS:
N 42 41.292 E 23 18.510
3.70 от 45 оценки
21
20 · 44%
12 · 27%
2 · 4%
11 · 24%
Десислава преди 3 години
"Илюзия" не ни хареса: няма история, последователност и логическа свързаност на загадките. Вероятно затова имаше инструкции преди играта и жокери в определени моменти от нея, което обезсмисля идеята на този тип игри.
Разочаровани сме!
 · подкрепям!
Petya преди 3 години
Изключително непрофесионално отношение. Персонал по анцузи. Никакво отношение към нашето присъствие и провеждане на мероприятието. През цялото време говореха по телефона и съответно спираха музиката. Мрачна стая за почерпки за не повече от 8 човека, без прозорци, задимява се от свещите, задушно.
 · подкрепям!
Георги преди 4 години
Впуснете се в приключението!
 · подкрепям!
Alexandrina преди 4 години
Играта нямаше последователност, нито логика в решаването на загадките... Останахме много разочаровани...
 · подкрепям!
Васил преди 4 години
Има някаква идея, но изпълнението е супер постно. Задачите за решаване са малко и фрагментарни. Декорът има идея, но пространството е супер малко. На сайта пише, че се предлага и на английски - уви - НЕ !. Предвид материята, просто е задължително да има нормален превод поне на английски.
 · подкрепям!
Даниел преди 4 години
Потвърждавам мнението, че за хората играли и в други Escape rooms, тази стая не представлява никакъв интерес. Малкото загадки отнемат 15-20 мин. за решаване и завършване на играта. Загуба на пари и време...
 · подкрепям!
Диана преди 4 години
Въпреки, че децата бяха относително малки като възраст, се забавляваха много. Определено добър избор, ако имате желание за нещо различно, извън стандартната рамка за детски ( и не само ) празник. И много благодаря за търпението - 9 годишните често са неуправляеми :)
1 · подкрепям!
михова преди 4 години
Госпожицата не стига, че закъсня(за което не се извини), а и смъмри да не бързаме, че трябвало да разчисти...та стояхме една тумба народ пред вратата 15-20 мин. Игрите наистина нямат последователност и логическа свързаност. Оборудването е малко...мизерно, а мацката отегчена и недружелюбна.
 · подкрепям!
Златина преди 4 години
Играта нямаше последователност и логическа свързаност в търсенето на предметите.
 · подкрепям!
Диана преди 4 години
трябва наистина да нямаш понятие що е то ескейп-стая, за да ти хареса.
броящи се на пръсти загадки, без никаква логическа връзка една с друга. може би за деца да е интересно, но от гледна точка на възрастни с опит в доста ескейп стаи, Илюзия е трагична.
 · подкрепям!
още отзиви
Изтекли оферти20
Виж още
Други популярни оферти:
2 часа разходка с яхта по язовир Искър
23 лв. 46 лв. 18.06 - 15.09 126 грабнати яз. Искър - Национална ветроходна база
30 минути игра във виртуална реалност
9.90 лв. 17.06 - 17.07 29 грабнати Център

Добави отзив за Quest-Games

Готово!
Обща оценка