X
Информация за обекта

Оптика Оптодент развива дейността си от 1989 година, след осъщественият  ремонт през месец май 2007 година е най-голямата оптика на територията на град Пловдив и е една от малкото в бранша отговарящи на всички европейски изисквания. Разположена на площ от 80 кв.м., 40 кв.м. изложбена зала с  невероятно изобилие на диоптрични рамки (над 1500 модела) и слънчеви очила.

Очният кабинет е оборудван с автокераторефрактометър, гарантиращ изключителна прецизност и точност на отчетените параметри, на който може да си направите  безплатно компютърно тестване на Вашето зрение и консултация със специалист оптометрист. Лабораторията на оптиката е оборудвана с най-съвременната компютъризирана апаратура за обработка на  всички видове диоптрични лещи.

Ние разполагаме с всичко необходимо, за да направим очилата Ви така, както трябва да бъдат направени. При нас работят специалисти с над 35 годишен стаж, а "екипът" ни от машини и оборудване може всичко останало.

В оптиката има складова наличност на френски стъкла essilor (essilor.bg), което позволява експресно изработване на вашите очила в рамките на деня, без това да оскъпява поръчката ви.

Отвършителният процес  на монтиране и напасване на диоптричните рамки  и слънчеви очила  се извършва с голяма прецизност, благодарение на висококачествените инструменти, с които разполагаме,а именно на двете водещи компании за оборудване на  оптики: Centrostyle, Breitfeld&Schliekert и Essilor.

Оптика Оптодент участва в Grabo.bg от 28 Август 2012

Адрес и контакти
Тел.:
032 / 62 ** ** (скрит)
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 09:00-19:00; Събота: 09:00 - 14:00ч.
GPS:
N 42 08.928 E 24 46.290
Website:
5.00 от 6 оценки
6
6 · 100%
Стоян преди 6 години
Получих любезно и професионално обслужване, предлагат богат избор на рамки и стъкла. Много съм доволен от срока на изработка на очилата.
 · подкрепям!
Георги преди 6 години
Страхотни професионалисти. Останах много доволен от обслужването и качеството на предлаганите артикули.
 · подкрепям!
Стефан преди 6 години
Много богат избор и отлично обслужване!
 · подкрепям!
Весела преди 6 години
Страхотна аптека с изключителен персонал. Отново ще посетя!
 · подкрепям!
Тодор преди 7 години
Персонала е компетентен, а относно избора - има за всеки вкус.
 · подкрепям!
Валентина преди 8 години
Получих любезно и професионално обслужване, предлагат богат избор на рамки и стъкла. Много съм доволна от срока на изработка на очилата.
 · подкрепям!
Други популярни оферти:

Добави отзив за Оптика Оптодент

Готово!
Обща оценка