X
1 оферта
1 фен
1 ваучер
30 спестени
Информация за обекта

"Здравейте! Ние сме Obsession Dance Studio - танцова школа за хип-хоп и модерни танци! Танцът е нашият живот, живеем и дишаме чрез него, а чувството да предадеш това на някой друг за нас е безценно!

Нашата дейност е свързана и фокусирана върху танцови школи за деца и тийнейджъри в стиловете хип-хоп и модерни танци. Вече имаме и нов клас по Ladies Style, ориентиран изцяло към дамите! В тази сфера сме от 8 години. Стремим се да създадем една приятна атмосфера в залата ни, за да може децата, които идват да се забавляват, докато танцуват! Работата в екип, комуникацията и дисциплината са едни от нещата, на които те се научават в процес на тренировките (репетициите) с нас. Стараем се да изградим добра двигателна и движенческа култура, съвместно с незабравими моменти и емоции, които преживяват малките ни танцьори с нас!

Остави всичките си притеснения настрана и ела да разтовариш с малко танци! Независимо дали си напреднал или начинаещ, малък или голям, имаме какво да ти предложим. Часовете ни са забавни и развиващи, обичаме децата и искаме да ги научим на всичко което знаем по креативен и забавен за тях начин в любяща атмосфера. Имаме нови, иновативни, раздвижващи класове и за по-възрастните! Разгледай нашите налични класове, за да намериш подходящото за теб място."

Obsession Dance Studio участва в Grabo.bg от 19 Февруари 2020

Адрес и контакти
Тел.:
089 46* **** (скрит)
Раб. Вр:
По график.
GPS:
N 42 42.348 E 23 22.320
Други популярни оферти:
Въвеждащ курс по катерене! 3 урока с инструктор за деца над 6г или възрастни
30 лв. 60 лв. 1.06 - 1.08
20 : 43 : 10
9 грабнати кв. Лозенец

Добави отзив за Obsession Dance Studio

Готово!
Обща оценка