X
2 оферти
13 фена
7 ваучера
702 спестени
Информация за обекта

"Защо MyOpticOnline е моята онлайн оптика?

Покупката на диоптрични очила може да се окаже сложен процес. Скъпо е, изисква време и почти винаги е свързано с чувство на неувереност. Но ние в MyOpticOnline правим онлайн покупката на очила лесна, бърза и приятна. Ще се справите лесно - от избора на подходяща за Вашето лице рамка, през ръководене на процеса на избор на правилни лещи и покрития до крайния процес на изработка и доставка до желан от Вас адрес. Съгласно Вашите предпочитания, ние от MyOpticOnline ще Ви предложим само тези видове лещи, които да бъдат съобразени с избраната от Вас рамка и спрямо предписанията от рецептата Ви, без излишно да предлагаме решения, които не са подходящи. Това гарантира, че ще изберете най-доброто за Вас!

Не работим с посредници, всички процеси се извършват при нас, включително и монтажите на лещите за очила. Това ни дава възможност да Ви предложим ниски цени, без да правим компромис с качеството.

Ние сме супер професионален екип, предлагащ висококачествени продукти, MyOpticOnline е създаден с мисията клиентите винаги да са топ приоритет - да купуват онлайн очила от най-високо качество на най-ниски цени. Как иначе би било възможно да се сдобиете с очила за 19,00лв. докато сте пред компютъра си и без да губите време?

Ние предлагаме опции за всички лещи и покрития, от които се нуждаете в стила, който искате. С разнообразието, което имаме, сме сигурни, че ще изберете Вашия модел. Нашите лещи и покрития се персонализират според Вашите нужди, за да бъдат очилата Ви перфектни – и всичко това е автоматично, Вие само следвате модела на конфигуриране.

Ние сме уверени в качеството на нашите продукти, но Ви предоставяме и възможност да върнете очилата, ако не сте удовлетворени. За нас е важно клиентите ни да са доволни. Предлагаме широк диапазон от диоптрични рамки и контактни лещи на възможно най-добрите цени."

MyOpticOnline участва в Grabo.bg от 18 Ноември 2016

Други популярни оферти:
Римски щори в размер и цвят по избор
6.90 лв. 5.06 - 30.07
21 : 44 : 38
202 грабнати
2 броя ортопедични възглавници Sleepmode Aloe Vera Wellness
24 лв. 23.04 - 31.07 186 грабнати ул. Илиянско шосе 8
Дървено тъкачно станче на Totum за развиване на детската креативност
12.80 лв. 18.90 лв. 2.05 - 17.07
21 : 44 : 38
25 грабнати кв. Борово
Чаша със снимка или дизайн по избор
5.90 лв. 17.06 - 17.08 17 грабнати кв. Дружба 2

Добави отзив за MyOpticOnline

Готово!
Обща оценка