X
74 оферти
1 421 фена
2 537 ваучера
39 408 спестени
Информация за обекта

MONTFIZ Soul & Body Center отвори врати през юни 2010. Модерният център се намира зад МОЛ "София" - на ъгъла на ул. "Партений Нишавски" и ул. "Българска морава", и разполага с три отлично оборудвани просторни зали. За пълния ви комфорт и чудесно прекарване допринася екипът, който отговаря за приятните ви мигове тук. Курсистите разполагат още с уютни съблекални с бани, както и рецепция, на която могат да открият допълнителна информация за програми, събития и режими за природосъобразен начин на живот.

Предлаганите занимания са над 15 на брой, като за всеки курс е подбран най-добрият преподавател, професионалист в своята област. Центърът е част от голямото семейство на МОНТФИЗ, в което освен танци се предлагат още Актьорски школи, Вокални школи, Арт ателиета за рисуване и изработване на сувенири, Езикови школи. В танцовия център на МОНТФИЗ може да откриете още Кизомба, Хип-хоп, Съвременен танц, Зумба, Тае-Бо, Йога, както и напреднали групи по Салса и Народни танци!

Танцов център МОНТФИЗ участва в Grabo.bg от 10 Септември 2012

4.70 от 43 оценки
12
Всички отзиви
32 · 74%
9 · 21%
1 · 2%
1 · 2%
Отзиви от Мъже
4 · 80%
1 · 20%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Жени
27 · 73%
8 · 22%
1 · 3%
1 · 3%
0 · 0%
Отзиви от София
24 · 75%
7 · 22%
0 · 0%
1 · 3%
0 · 0%
Веселка преди 5 години
Марина е страхотна!
1 · подкрепям!
Любомир преди 5 години
Народните танци за супер! :)
 · подкрепям!
Tina преди 6 години
Страхотна атмосфера и настроение! Много съм доволна!
 · подкрепям!
Петя преди 6 години
Заниманието по Канго Джъмпс много ни хареса, инструкторката е много добра, но съблекалнята определено има нужда от освежаване.
2 · подкрепям!
ivanka преди 6 години
Страхотно преживяване.Много любезен персонал.Всичко е на ниво.
 · подкрепям!
Михаела преди 6 години
Енергизираща тренировка и страхотен професионализъм! Определено се запалих за още!
1 · подкрепям!
Сирма преди 6 години
Ще продължа да посещавам курса.
 · подкрепям!
Asya преди 6 години
Цвети е разкошен преподавател. Много ми допаднаха часовете й по зумба. Но тази съблекалня мен ме отказа от посещения при тях. Мизерно е.
 · подкрепям!
Veselina преди 7 години
Изключително съм доволна от тренировките в този център и по-точно от инструктура, който посещавам - Марина Ранкова. Определено могат да поработят върху условията в съблекалните и баните, но моят стимул за посещение е най-вече много ефикасните тренировки.
1 · подкрепям!
Pepina преди 7 години
Персоналът е много любезен, но салонът и съблекалните имат нужда от ремонт. Няма персонални шкафчета, където да си оставиш багажа нито гардероб. Зарязваш всичко в съблекалните и се молиш да си го намериш след тренировката.д
 · подкрепям!
още отзиви
Изтекли оферти20
Виж още
Получени призове 1

С призовете в Grabo.bg се отличават търговските обекти, които са постигнали високи резултати от публикуваните оферти за грабомани.

1 ниво
Публикувани над 50 оферти общо
Ниво: 1/7 ?
Получен 1 път на 04 дек 2019

Добави отзив за Танцов център МОНТФИЗ

Готово!
Обща оценка