X
13 оферти
376 фена
1 160 ваучера
13 920 спестени
Информация за обекта

Мадар студио е създадено през 1999г, първоначално работещо в областта на музикалните и рекламни аудио и видео клипове за радиа и телевизии и постпродукцията. Негов създател и собственик е известния български композитор Марио Балтаджиев.

През 2012г се ражда идеята за създаване на музикално – сценично произведение. Това е, превърналият се за кратко време в хит на българския музикален пазар, мюзикълът за деца и възрастни "Аладин", със специалното участие на Поли Генова, Дони и Ненчо Балабанов.

Утвърденият вече творчески тандем: Марио Балтаджиев – композитор, Иван Ангелов – писател и Надя Асенова – режисьор, започва смело да работи и да създава продукции в областта на музикално – сценичните изкуства.

През 2015г следва друго брилянтно произведение – "Грозното пате" със специалното участие на Поли Генова. Уникалното и ценното в произведенията, които създава и продуцира Мадар студио е, че те са български и изцяло авторски произведения, нещо, което липсва в момента в театрално – музикалното пространство на България.

Мадар студио
от звукозаписно студио, се превръща в продуцентска компания Мадар ентъртеймънт за авторски спектакли, като се концентрира върху една нова за България музикална форма - Мюзикъла.
За 4 години успява да реализира и да продуцира успешно два от най-хитовите семейни мюзикъли от 40 години насам, с участието на едни от най-известните артисти и певци в страната.

Мадар студио участва в Grabo.bg от 27 Октомври 2015

Адрес и контакти
Тел.:
089 88* **** (скрит)
Раб. Вр:
Каса: Понеделник - Петък: 11:30 - 15:30 и 16:30 - 20:30, Събота и Неделя: 10:00 - 14:00 и 15:00 - 21
GPS:
N 42 41.730 E 23 20.754
4.50 от 19 оценки
11
14 · 74%
2 · 11%
2 · 11%
1 · 5%
Ива преди 4 години
Представлението беше чудесно! Хареса се на деца и възрастни. Професионално отношение на хората от театъра и внимание към зрителите на европейско ниво. Благодаря!
 · подкрепям!
Дарина преди 4 години
Гледахме мюзикъла "Аладин" с децата, останахме много доволни.
 · подкрепям!
Denitsa преди 4 години
Гледах "Аладин" на 20.02. Дони не участваше. Декорите и тоалетите не съответстваха на тези от снимките и имаше проблем с озвучаването. В текста са добавени елементи от съвремието, които заедно с оскъдицата на сцената убиват приказността на мюзикъла. Атмосферата в салона не е приятна. Не препоръчвам.
 · подкрепям!
Борисова преди 4 години
представлението от 20-ти Февруари - разочарова ме. Мисля, че съставът не беше титулярния, а заменен в последната минута (слабо изпълнена хореография). Единственото СИЛНО, ВПЕЧАТЛЯВАЩО изпълнение беше на "Духът на лампата" - Богомил Спиров - великолепно изпълнение. Детето ни хареса спектакъла.
 · подкрепям!
Диана преди 4 години
"Аладин" - страхотен спектакъл!
 · подкрепям!
валентина преди 4 години
мн добро
 · подкрепям!
Ratola преди 4 години
Спектакъл от класа. Препоръчваме горещо!
 · подкрепям!
Natalia преди 4 години
Представлението е хубаво, но е за по-малки деца. На 9-годишното не му беше особено интересно.
 · подкрепям!
петя преди 5 години
Мюзикълът "Аладин" е удоволствие за гледане дори за възрастните придружители :)
 · подкрепям!
Нина преди 5 години
Мюзикълът "Аладин" беше възхитителен!
 · подкрепям!
още отзиви
Други събития наблизо
Утре 08 юни
08 юни утре
Цена: 12 лв. Купи билет
София
08 юни утре
Вход свободен
София
вт 09 юни
09 юни - 12 юни след 2 дни
София
Изтекли оферти13
Виж още
Други популярни оферти:

Добави отзив за Мадар студио

Готово!
Обща оценка