Клуб Здраве се грижи за вашето здраве и пълноценен живот. Доверете се на екипа от професионалисти: д-р Перестеров - педиатър, д-р Лозева - педиатър, д-р Пейчев - акушер гинеколог, Петя Чилингирова - нутроциолог и на техните умения и опит в областта на традиционната и алтернативна медицина.

В кабинетите на Клуб Здраве ще намерите разбиране, професионално отношение и алтернативи за по-пълноценен и здравословен живот. Там ще намерите и някои от последните технологични иновации в областта на алтернативната медицина, а именно: Биоскенер, апарат за мета и квантова диагностика и терапии, апарат за нискочестотни терапии, кардио фитнес, апарат за йонна детоксикация, апарат за квантова терапия Intorscan.

В Клуб Здраве вие можете да направите експресен, безболезнен и неинвазивен преглед на целия организъм. Всеки може да надникне в своя организъм и да получи най-пълна информация за здравето си, дори за съвсем началните прояви на заболяванията. Може да се провери от какви витамини, минерали и микроелементи имате или нямате нужда; да се установят скрити заболявания, които могат да протичат без видими прояви.

В Клуб Здраве се извършва квантова диагностика на организма, процедури за йонна детоксикация, изготвяне на индивидуални програми (с революционни руски продукти за профилактика на здравето) съвместно с лекарите и професорите от
санктпетербургския институт за биорегулация и геронтология.

Клуб Здраве е официален представител за България на руската компания Novacorp - водеща фирма в производството на диагностична и терапевтична апаратура.

Клуб Здраве участва в Grabo.bg от 03 Октомври 2016

Прочети още
Най-нови оферти от Клуб Здраве:
-50% Пълна диагностика на организма с биоскенер на над 245 показателя
Пълна диагностика на организма с биоскенер на над 245 показателя
Цена: 27.50лв
55лв
·Грабнати ваучери4 · Грабомани закупили офертата3 · Преглеждания на офертата733
Дата на стартиране на офертата17.11.2018г · Офертата се е промотирала 7 дни7 · Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
2.5
-60% Тест с квантов анализатор - за минерали, микроелементи и витамини или токсини и тежки метали в организма
Тест с квантов анализатор - за минерали, микроелементи и витамини или токсини и тежки метали в организма
Цена: 10лв
25лв
·Грабнати ваучери2 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата942
Дата на стартиране на офертата04.10.2018г · Офертата се е промотирала 10 дни10
-57% Тест за установяване наличието на алергени и микроорганизми в организма или за състоянието на храносмилателната система
Тест за установяване наличието на алергени и микроорганизми в организма или за състоянието на храносмилателната система
Цена: 15лв
35лв
·Грабнати ваучери1 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата571
Дата на стартиране на офертата20.09.2018г · Офертата се е промотирала 10 дни10
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Svetla 1
Ужасно обслужване на отвратително място, няма никакви играчки изобщо за децата. Това дори не може да се нарече детски кът. Масите се клатят. Изобщо не бих посетила отново! Много се бави дори и кафе да си поръчаш. И кафето не струва- сякаш беше втора цедка. Не препоръчвам в никакъв случай!
Чудесно обслужване , спокойна и уютна обстановка.Отлично място за срещи с приятели или служебни.Всеки трябва да се наслади на предложението.
Хубава градина, приятна музика,палачинките и шейковете бяха много вкусни !
Всички оценки (8)
Oще подобни места
Кафе "Приятели на клуб Здраве" ул. Драгоман 3, ет.1
1.0
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)