X

Клуб по конен спорт Фанагория

3 оферти
12 фена
98 ваучера
1 171 спестени
Информация за обекта

Клуб по конен спорт Фанагория е разположен в Историко-етнографски комплекс Фанагория - Аспарухов парк. Местоположението на комплекса
предполага спокойна атмосфера далеч от шума на града и възможност за наслада на красотата и уникалността на природата, съчетала умело прохладата на парка, златистия пясък на Аспарухов плаж, лазурното море и прекрасната гледка към Варна и Аспарухов мост.

Ръководството и членовете на Клуба са хора, обичащи природата, животните, отговорностите и предизвикателствата. Те желаят да предадат своите знания и опит на всички, които им се доверят.

Конна база Фанагория се стопанисва и управлява от Сдружение "Клуб по конен спорт Фанагория" и от председателя на клуба Петко Тишев - треньор и инструктор по конен спорт. В базата се отглеждат и тренират 7 коня.

Клуб по конен спорт Фанагория предлага обучение по езда, което е достъпно за всички възрасти. В училището тренират както начинаещи, които никога не са се докосвали до кон, така и напреднали ездачи, които целят да се усъвършенстват. Уменията на ездачите могат да бъдат развити до състезателно ниво по прескачане на препятствия и всестранна езда.
Заниманията се провеждат целогодишно на открито, на обособен пясъчен плац,оборудван с необходимите за тренировка препятствия.

Клубът разполага с каравана за превоз на коне и предлага както транспортиране на Вашите коне до желано място, така и възможност за разходки извън пределите на гр. Варна - по плажове, гори и планини.
ККС Фанагория предлага пансион за Вашите коне, хуманно отношение, ветеринарни грижи и подковаване. Опитни треньори предлагат професионално отношение в обучението на Вашите коне, методично натоварване в хода на самия процес.

Тренировките на конете са съобразени изцяло с тяхното физиологично развитие и степен на натренираност. Обучават се както млади, необяздени коне, така и опорочени и стресирани коне, който са придобили лоши навици или имат нужда от допълнително обучение. Подготовка на коня за състезания по всестранна езда.

Клуб по конен спорт Фанагория участва в Grabo.bg от 04 Септември 2017

Адрес и контакти
Тел.:
089 43* **** (скрит)
Раб. Вр:
Всеки ден: 10:00 - 12:00 и 16:00 - 19:00ч.
GPS:
N 43 10.866 E 27 54.426
Website:
4.90 от 11 оценки
7
10 · 91%
1 · 9%
Стелияна преди 2 години
Урокът и ездата беше приятна, инструктора обясняваше подробно какво да се направи и как ще протече урока. Като минус ще посоча това, че не ни бяха предупредили с какви обувки и дрехи е препоръчително да сме по време на урока.
 · подкрепям!
Силвия преди 2 години
Много съм доволна от урока, задължително ще посетя отново!
 · подкрепям!
Таня преди 2 години
Изключително добро обслужване, професионализъм и индивидуално отношение към всеки клиент! Благодаря на екипа! Ще ползваме отново услугите на клуба!
 · подкрепям!
Катерина преди 2 години
Много ми хареса урока по езда. Треньорката беше много мила.
 · подкрепям!
Бела преди 3 години
Страхотно преживяване за малки и големи, благодаря за чудесното отношение! Препоръчвам горещо :-)
 · подкрепям!
Кръстинка преди 3 години
Прекрасно преживяване. Вълшебство е да яздиш кон, с добри треньори.
 · подкрепям!
галина преди 3 години
всичко беше много добре
 · подкрепям!
Изтекли оферти3

Добави отзив за Клуб по конен спорт Фанагория

Готово!
Обща оценка