X

Клуб по спортни и латино танци Бургас 1975

3 оферти
11 фена
58 ваучера
597 спестени
Информация за обекта

Клуб по спортни танци Бургас 1975 е създаден през 1975 г., но голяма част от по-старите клубове по танци у нас биха могли да завидят на неговата богата спортна история.

За годините на неговото съществуване до днес, през школите на клуба са преминали обучение над 6 000 деца и младежи, а колекцията от купи и медали продължава да се увеличава след всяка тяхна поява на дансинга.

Състезателите от КСТ Бургас 1975 са взели участие в повече от 550 национални и 400 международни турнири!

Клубът е инициатор и организатор съвместно с община Бургас на единствената присъдена до този момент в България "Европейска Купа по Латиноамерикански Танци" през 1991 год. - на трaдиционния Международен турнир по Спортни Танци, кръг от световната верига IDSF International Open.

Под сегашното си название "Купа Бургас" тази година се проведе 33-то издание. Всяка година турнирът е излъчван по БНТ и е считан от нашата общественост за един от бисерите от културния афиш на Бургас през годините.

Многобройни са участията на танцовите двойки на клуба в телевизионни предавания, тържествени концерти и спектакли, отбелязали не един празник и годишнина.

За изминалите 43 години клубът се утвърди като център за подготовка на много от най-добрите състезателни двойки в страната. Призовите места в повечето Национални шампионати, както и в голям брой Международни турнири по традиция се заемат от представителите на нашия клуб. Като доказателство за това могат да послужат поредните върхови резултати, показани от състезателите ни през настоящата 2018 г.

Днес КСТ "Бургас 1975" наброява 4-ма треньори, които подготвят настоящите и и бъдещите състезатели с надежди и стремежи към покоряване на нови спортни върхове.

Клуб по спортни и латино танци Бургас 1975 участва в Grabo.bg от 05 Октомври 2012

Адрес и контакти
Тел.:
089 87* **** (скрит)
Раб. Вр:
По график.
GPS:
N 42 29.784 E 27 27.942
5.00 от 3 оценки
3
3 · 100%
Златан преди 4 месеца
Много сме доволни .
 · подкрепям!
Кристина преди 6 месеца
Най-добрият начин да предложиш ново занимание на детето. Моето вече с нетърпение чака да дойдат дните за танци.
 · подкрепям!
Морена преди 7 месеца
Много съм доволна от процедурата ! Изключително любезен и добър стоматолог !
Пак ще посетя кабинета .
 · подкрепям!
Други обекти наблизо18

Добави отзив за Клуб по спортни и латино танци Бургас 1975

Готово!
Обща оценка