X

Къщата на чудесата

1 оферта
27 фена
78 ваучера
788 спестени
Информация за обекта

Ние от Wonder House Escape Room, или по-известна на български като Къщата на Чудесата, се намираме в град Бургас и през Декември 2015г отворихме нашата вълнуваща и провокираща Стая със загадки. Вдъхновението да се занимаваме с такъв тип забавление дойде след като посетихме няколко Стаи на загадки в Берлин през лятото на 2015-та и останахме възхитени от идеята, предизвикателството и преживяването. Тръпката ни държеше достатъчно дълго, за да се амбицираме и да помислим над отварянето на собствена стая-приключение.

И така, Ноември месец вече имахме подходящото място, захванахме се с чертаенето на скици, правенето на прототипи на загадките и измайсторяването на всякакви декори, детайли и механизми. Имахме за цел не просто да сложим няколко катинара и няколко скрити ключа, а да разкажем и визуално една история с нееднотипни, а разнообразни видове загадки.

Нашата стая разказва историята на едно малко момиче на име Анна, което има страх от Торбалан. Тя си мисли, че той всяка вечер я наблюдава тайно преди да заспи и един път като заспива, Анна остава заключена в собствения си сън. Целта на отбора, влязъл в стаята е да се промъкне в съня на момиченцето и да й помогне да намери изход от него, спасявайки я от Торбалан.

Всеки, който има желание да изпробва детективските си умения, съобразителността и наблюдателността си в едно незабравимо приключение, е добре дошъл в нашата Къща на чудесата.

Къщата на чудесата участва в Grabo.bg от 01 Март 2016

Адрес и контакти
Тел.:
088 50* **** (скрит)
Раб. Вр:
По график.
GPS:
N 42 29.874 E 27 27.996
5.00 от 7 оценки
5
Всички отзиви
7 · 100%
Отзиви от Мъже
1 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Жени
6 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Militsa преди 4 години
Хареса ми!
 · подкрепям!
Катя преди 5 години
ИНТЕРСЕНО ПРЕЖИВЯВАНЕ....
 · подкрепям!
Петя преди 5 години
Беше страхотно и много интересно изживяване!
 · подкрепям!
Мария-Луиза преди 5 години
Супер беше :) Интересно е и обслужването беше много добре
 · подкрепям!
Ваня преди 5 години
Супер яко преживяване. Заслужава си!
1 · подкрепям!
Други популярни оферти:

Добави отзив за Къщата на чудесата

Готово!
Обща оценка