X
Информация за обекта

Юнитурс ООД се радва да ви запознае със своите услуги, които предлага повече от 20 години на индивидуални и групи туристи, фирми и нестопански организации.

"Първоначално дейността ни бе насочена предимно към предлагането на почивки в страната. Днес фирмата работи с широк кръг представители на хотелиерския бизнес в България и чужбина, и все повече разширява мрежата си от контакти, развивайки дейността си с консултантски услуги относно индивидуални пътувания, организиране на културно-познавателни турове, на бизнес срещи и конференции - всичко това, неизменно съгласувано със специфичните нужди на клиентите.

Част от услугите, които извършваме професионално са:

• Екскурзии и почивки в цялата страна - разнообразната продуктова листа включва хотели с категория от две до пет звезди, частни вили, спа и балнеологични центрове по черноморското крайбрежие, планинските курорти и други райони на страната.
• Културно познавателни турове - на вашето внимание предлагаме тематични турове като разлеждане на манастирите на България, екскурзии за любителите на пещерите, посещения на исторически и природни местности, турове за запознаване с бита и традициите на българина, еко-маршрути и еко образователни програми и експедиции.
• Организиране на семинари, конференции, конгреси, тийм билдинги - фирмата разполага с квалифицирани специалисти и предлага на своите клиенти и партньори пълно обслужване на високо ниво свързано с избор на подходяща база за провеждане на срещата, подбор на подходящо меню, организирането на церемонии по откриване и коктейли, осъществяването на съответните трансфери и транспорт, предоставяне на необходимата техника, материали и консумативи, както и организирането на пресконференции и контакти с медии с оглед популяризиране на мероприятието.
• Индивидуални пътувания в чужбина - хотелски резервации в над 100 държави, транспорт, трансфери, допълнителни услуги ;
• Осъществяване на трансфери, транспорт и рент-а- кар услуги.
• Ученически лагери и екскурзии - зелени училища, зимни, пролетни и летни лагери сред природата в красиви планински местности или на морския бряг
• Резервации на самолетни билети, застраховки при пътуване в чужбина.
• Организиране на спортни лагери, пътувания и екскурзии за феновете на съответните клубове."

Юнитурс участва в Grabo.bg от 02 Февруари 2018

Адрес и контакти
Тел.:
052/ 6** *** (скрит), 089 98* **** (скрит)
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00ч.
GPS:
N 43 12.318 E 27 54.876
Други обекти наблизо18
Други популярни оферти:

Добави отзив за Юнитурс

Готово!
Обща оценка