X
2 оферти
45 фена
23 ваучера
160 спестени
Информация за обекта

Хотелски комплекс Лонгоз е сред най-красивите и комфортни хотели в Курортен комплекс Камчия и е един от обектите на Санаторно-оздравителния комплекс Камчия, собственост на Правителството на град Москва.

Общата площ на комплекс Лонгоз е над 16 000кв.м и включва 160 хотелски стаи, 3 апартамента, два ресторанта, многофункционалната зала "Атриум", 2 конферентни зали,зали за обучение, лоби-бар, интернет зала, библиотека, закрит басейн, фитнес зала.

Хотел Лонгоз е пететажно здание със съвременен стил и дизайн. Стаите имат всички удобства: самостоятелен санитарен възел с душ-кабина, телевизор, хладилник, безжичен интернет, противопожарни детектори, SOS бутон, сешоар в банята, балкон, топлоснабдяване и вентилация. Разположението на стаите, оборудването и интериорът осигуряват на гостите не само комфорт, но и възможност за уединение и тиха почивка.

Ресторант Лонгоз е със 120 места и предлага максимален комфорт на гостите със своето съвременно оборудване и мебелировка. Ресторантът предлага разнообразни блюда, напитки и менюта за групови туристи. Организира се обслужването на тържествени срещи, официални приеми, провеждат се и тематични вечери.

Ресторант Панорама се намира на 5-ия етаж и разполага с 220 места, а лятната тераса е със 130 места. Екстериорът хармонира с общата фасада на сградата, а към гората се разкрива прекрасна панорама. Сервира се разнообразна храна, приготвена по утвърдени менюта за здравословно хранене.

Сърцето на хотела е атриумът - пространство, обединяващо и свързващо всички етажи. Коридорите са открити към общата площ, което създава у гостите на комплекса неповторимо усещане за съпричастност към всичко, което се случва на сцената. Благодарение на този обединяващ принцип на вътрешна организация мястото е идеално за провеждане на тържествени мероприятия, театрални постановки, фестивали и празници, концерти, танцови вечери, прожекции на филми, срещи с известни хора, изложби. Пространството е организирано по начин, който осигурява удобство на гостите и възможност да се наслаждават на програмата от всяко кътче в залата.

Конферентните зали "Москва" и "София" разполагат със 150 места и са подходящи за провеждане на семинари, конференции и други дискусионни мероприятия, съпроводени с кафе-паузи и коктейли, а плъзгащите врати позволяват при необходимост да се увеличи броят на местата. В зала "Москва" са монтирани мултимедия и система за синхронен превод на няколко езика.

На долното ниво на сградата е разположен съвременен спортен център с фитнес зала, сауна, джакузи, тенис на маса, билярд и фризьорски салон. На същото ниво се намира и 25-метров покрит басейн с трибуна за зрители и всички необходими помещения – съблекални, душове, а плуването е под ръководството на опитни треньори.

Лоби-барът дава място и възможност за неформални срещи и художествени изложби.

В партерния етаж на хотела има компютърен клуб, библиотека и магазин за продажба на сувенири, 3 зали за обучение.
Плажът е охраняем и е оборудван с тенти и спортни съоръжения.

Почиващите имат възможността да ползват услугите и съоръженията, които предлага останалата базата на СОК Камчия:
• Лечебно-диагностичен и балнеологичен център Здравец -
медицински консултации и лечение, оздравителни и спа процедури;
• Учебно-възпитателен център "Ю. Гагарин" – конферентни зали, учебни кабинети, зали за занятия и организация на свободното време, Авиокосмически център, Планетариум, Обсерватория, Музей на космонавтиката, Славянски център;
• Спортен комплекс Камчия“ – плувен басейн с олимпийски pазмери, кула и трамплини за скокове във вода, закрита лекоатлетическа писта, фитнес зала, зала за тенис на маса, гимнастическа зала, игрища за футбол, волейбол и баскетбол;
• Вилно селище Пирин – зона за отдих и релаксация с открит басейн с детска част и летен бар, парк с уютни кътчета за почивка с пейки и беседки;
• ДОЛ Радуга и ДОЛ Черноморски – кино-концертни зали, заседателни зали, музикални салони, зали за танци, фитнес зала, боулинг, миниголф игрище;
• Ресторантски комплекс Кристал – намира се на брега на морето и предлага разнообразно меню както за възрастни, така и меню, съобразено със специфичните изисквания за здравословно детско хранене. Предлага организиране на празненства по различни поводи;
• Летен амфитеатър с 2000 места - концерти и тържества.

Екип от професионални аниматори и екскурзоводи предлага разнообразна анимация за деца и възрастни и организирани екскурзии до културни и исторически обекти и природни забележителности.

Хотелски комплекс Лонгоз е победител в ежегодния конкурс на Правителството на град Москва "Най-добър реализиран проект за 2009г в областта на инвестициите и строителството".

Хотелски комплекс Лонгоз участва в Grabo.bg от 27 Юли 2015

3.00 от 1 оценка
1
Всички отзиви
1 · 100%
Отзиви от Жени
0 · 0%
0 · 0%
1 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
Pavleta преди 1 година
Имаше още какво да се желае
 · подкрепям!
Атракции наблизо 19
Други популярни оферти:
Романтична почивка между морския бряг и река Камчия! Нощувка за двама
35 лв. за двама(18лв/човек/ден) 6.09-30.091 нощувка 6 грабнати
Камчия

Добави отзив за Хотелски комплекс Лонгоз

Готово!
Обща оценка