ГЕРманика е лицензирана посредническа агенция, чийто приоритет е съдействието при подбора на персонал предимно на фирми от Република Германия. Амбицията на фирмата е да промени порочната практика за плащане на комисионни от търсещите своята реализация зад граница, което е напълно безплатно, като комисионна за услугата дължи работодателят.

Освен индивидуален подход при всеки кандидат, ви предлага висока компетентност и своевременно информиране при развитие на процесите по вашата кандидатура по позиции на германските им партньори. Освен сезонни позиции за обслужващ персонал, са се специализирали и в посредничеството на медицински персонал.

Избирайки ГЕРманика за ваш посредник при намирането на подходящата работа в Германия, вие избирате (може би за последно) българска фирма да застане зад вашата компетентност и да ви представлява пред германските работодатели.

Могат да ви съдействат също така при получаването на сертификати, доказващи езиковите ви познания, както и компетентно консултиране при необходимост да повишите тези ваши компетентности.

Освен посредническите услуги, които ГЕРманика извършва, фирмата предлага и курсове по немски език за всички нива от европейската езикова скала за самооценка. Успешно подготвя както учащи (помощ в учебния процес), така и възрастни, които
по една или друга причина са решили да учат езика на Хайне и Моцарт. Макар и млада (на пазара е едва от лятото на 2012), ГЕРманика вече има своите успехи и в двете сфери на дейност!

ГЕРманика участва в Grabo.bg от 30 Май 2017

Прочети още
Най-нови оферти от ГЕРманика:
-56% Индивидуален онлайн курс по немски език за начинаещи
Индивидуален онлайн курс по немски език за начинаещи
Цена: 39лв
89лв
·Грабнати ваучери1 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата880
Дата на стартиране на офертата18.09.2019г · Офертата се е промотирала 7 дни7
-56% Индивидуален онлайн курс по немски език
Индивидуален онлайн курс по немски език
Цена: 39лв
89лв
·Грабнати ваучери8 · Грабомани закупили офертата8 · Преглеждания на офертата1639
Дата на стартиране на офертата08.03.2018г · Офертата се е промотирала 7 дни7 · Средна оценка за офертата от общо 3 ревюта.
5.0
-56% Индивидуален онлайн курс по немски език
Индивидуален онлайн курс по немски език
Цена: 39лв
89лв
·Грабнати ваучери5 · Грабомани закупили офертата5 · Преглеждания на офертата2883
Дата на стартиране на офертата23.11.2017г · Офертата се е промотирала 7 дни7 · Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
5.0
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Serap 5
Изключително съм доволна от курса. Обучението е на ниво прoфесионализъм. Страхотна комуникация и коректно отношение. Много добре поднесен материал за различните нива на езика. Препоръчвам на всички!
neli 5
Този курс предлага:
Качество и коректност на добра цена
за вас или вашите деца!
Съжалявам за късния въпрос, но съм с малко дете и сега видях, че до днес е трябвало да се обадя да се разберем за час... Ще бъде ли проблем утре да звънна? Отново се извинявам...
Ако трябва да определя моето впечатление за online Курсa на ГЕРманика и цялостната подготовка с една дума, тя със сигурност е ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! Има отношение към клиента, иновативност, приятелска атмосфера и разбира се, високо ниво на обучение. Препоръчвам курса на всички, които искат да се научат!
Ralica 5
Много коректно отношение и отлично преподаване! Изчерпателно обяснение на зададените въпроси, както и прекрасна езикова подготовка! Горещо препоръчвам!
Oще подобни места
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)