X
9 оферти
42 фена
48 ваучера
27 спестени
Информация за обекта

Геномед България ООД е регистрирана през 2017 година, тя предоставя на своите клиенти висок клас натурална козметика плюс един сравнително непознат за българския пазар продукт -"изготвяне на ДНК профил".

Фирмата работи като партньор на фирма Геномед Гърция. Геномед Гърция е в сътрудничество със сертифицирани международни лаборатории и Централния лабораторен научно-изследователски диагностичен център (научно-изследователска организация на университета в Атина, с научен ръководител д-р Никола Дракули). Те са развили услуги за предразполагаща геномика в Гърция и други страни от европейския съюз. Това сътрудничество предлага генетичен контрол чрез използване на най-съвременните методики, както и специализирана консултация по въпросите за предразположението към различни заболявания.

Геномед България предоставя цялостни и организирани услуги в областта на молекулярната генетика и хранителната геномика, осигурявайки незабавни решения на проблемите, свързани с превенцията, здравето, младежта и доброто качество на живот като цяло.

Услугата "изготвяне на ДНК профил" в нейните четири разновидности (спорни успехи, контрол на теглото, здраве и медицински грижи, лайфстайл и подмладяване), които предоставят на клиентите включва:
• Предварителна консултация с наш представител, която да покаже дали и доколко подходящо е приложението на тестовете в зависимост от нуждите на клиента.
• Взимане на ДНК проба - процедурта е безкръвна и безболезнена, като пробата се взима от вътрешната страна на устната кухина, с помощта на стерилен памучен тампон.
• Получаване на резултатите, които дават детайлна картина за генетичната предразположеност на клиента към ключовите фактори, определящи профила му в областта, изследвана от всеки вид тест.
• Анализ на данните, който се извършва от квалифициран лекар генетик.

Целта на компанията е да помогнем на клиентите да взимат информирани решения относно своето здравословно състояние, диетичен план, спортна активност и начин на живот, като се запознаят с генетичния си потенциал и възможните генетично заложени здравни рискове.

"Ние ще се стремим да бъдем компанията, която най-добре разбира и удовлетворява желанията на нашите клиенти относно продуктите и услугите за личното им самоусъвършенстване вчера, днес и утре."

Геномед участва в Grabo.bg от 02 Декември 2017

Адрес и контакти2
Тел.:
087 92* **** (скрит), 087 64* **** (скрит)
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00ч.
GPS:
N 42 38.844 E 23 22.428
Тел.:
087 92* **** (скрит)
Раб. Вр:
Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00ч.
GPS:
N 44 06.960 E 27 16.086
5.00 от 6 оценки
4
Всички отзиви
6 · 100%
Отзиви от Мъже
2 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Отзиви от Жени
4 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Емилиян преди 10 месеца
Благодаря доволен останахме .
2 · подкрепям!
Ценка преди 1 година
Доволна съм.Поръчката беше изпълнена навреме на посочения адрес.Благодаря!
 · подкрепям!
Цветана преди 2 години
Бърза доставка. Приятен на вкус гел, надявам се да свърши работа.
 · подкрепям!
Пламен преди 3 години
добро обслужване
 · подкрепям!
Изтекли оферти9
Други популярни оферти:
Запис от видеокасета на DVD
7 лв. 10 лв. 27.06 - 10.10 11 грабнати ул. Г.С. Раковски 86А

Добави отзив за Геномед

Готово!
Обща оценка