X
1 оферта
26 фена
58 ваучера
333 спестени
Информация за обекта

Чрез танца се придобиват умения да изразиш себе си чрез движенията на тялото. Танцът откроява индивидуалността, и в същото време дава възможност за приятно прекарване сред хора със сходна емоционалност и интереси.

Galans Dance Club - направления:
• латиноамериканските танци - румба, самба, ча-ча-ча , джайв и пасо добле, в група и уроци на двойки;
• детски групи - по лесен и достъпен за децата начин се поднасят, както техните любими песни, така и упражнения със имена на цветя и животни, за да могат по-лесно да ги запаметяват;
• латино - денс аеробика, съчетана с танци и кардио тренировка, поднесена по един изключително забавен и интересен начин;
• социално танцуване - място за тези дами и господа, които след тежък работен ден имат нужда да разпуснат, да се разтоварят или просто да се позабавляват и презаредят с любими песни и хора, на място, където всеки има същите потребности. Под ритъма на разнообразна музика и жанр да потанцува и изживее магията на танца (със или без партньор).

Приятни емоции и дългогодишни приятелства, и не само това - разнообразна програма от физически занимания и емоционални удоволствия.

Галина Георгиева е председател на Galans Dance Club - клуб, направен специално за развитие и популяризиране на танците като цяло. Галина е шампион на България по спортни танци за 2013г с три златни медала и първи места само за един месец в областни и международни турнири. С танцуване се занимава от 15 години, има многобройни участия по благотворителни поводи, национални кампании и различни танцови и културни мероприятия.

Награди - първо място на зоново състезание в Стара Загора, състезание от I-ви ранг в Албена - първо място, първо място на WDSF International (World DanceSport Federation) - Албена, както и редица други заслуги и постижения в областта на танците у нас и в чужбина.

Носител на почетен златен диплом за високо изпълнителско майсторство в прослава народно читалище Климент Охридски - Стара Загора.

Завършила Национална Спортна Академия - НСА "Васил Левски" гр. София, с професионална квалификация "Треньор по спортни танци", завършен и педагогически факултет на Тракийски университет - Стара Загора , което е едно от необходимите подкрепящи условия за умения за провеждане на професионална тренировка .

Galans Dance Club участва в Grabo.bg от 07 Март 2016

5.00 от 4 оценки
1
Всички отзиви
4 · 100%
Отзиви от Жени
4 · 100%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
0 · 0%
Боряна преди 5 години
Бeшe страхотно!
2 · подкрепям!
Изтекли оферти1
Други популярни оферти:
3, 6 или 12 посещения на Таекуондо за деца
4.90 лв. 15 лв. 21.09 - 30.10
62 : 51 : 32
8 грабнати Стара Загора

Добави отзив за Galans Dance Club

Готово!
Обща оценка